قصد داشتم که دیگه به این تاپیک سر نزنم ، اما نمیدونم چرا وقتی تو نتایج سرچ گوگل وقتی اسم این تاپیک رو دیدم دلم طاقت نیاورد و اومدم تو و این تاپیک رو دیدم...
دو سه تا از پست ها رو خوندم ، این هم جوابشون:
بطور مثال : یکی هنوز کلاس 2 دبیرستان شروع می کنه به ادعا کردن طرا وب سایت و یک سی دی تم و .... می خره میشه ...... بجای درس خوندن دو یا چند ما تابستان رو میاد یکسری حرفا رو می زنه و می ره و یک شرکت طراحی رو کلا زیر سوال می بره و ...... بهتره زیاد روش و باز نکنیم ولی .......
فکر کنم منو بگی ، چون این مشخصات به من میخوره...
باید بگم که شخصیت به تعداد پست تو سایت ها و سن نیست ، بلکه به طرز تفکر ، شخصیت و میزان اطلاعات هست...
هستن گروه هایی که ادعا میکنن ، اما هیچی حالیشون نیست...
ذر ضمن، من فقط 15 تا سیدی قالب دارم که اونهارو رفیقم بهم هدیه داد... با اینکه طرح های جالبی توشون پیدا میشه ، اما هیچ کدومشون رو دستکاری نکردم ، هیچ کدوم از سیدی ها رو هم بیشتر از 2 بار تو درایو نزاشتم و ازشون کپی هم نگرفتم ، الان هم تو پکشون هستن ، توی کشوی میزم که خاک روشو گرفته...
کاشکی نیروی کاری خوب و مفید و .... زیاد می شد تا این همه کار ماست مالی نشه و ادعا و ..... کم می شد تا رقابت سالم می موند + و هر کس هم جایگاه خودشو می دونست یا بدست می آورد تا این قدر بازار و ..... سنگین نمی شد
فکر میکنم منظورتون از ادعا ، من هستم...
تو همون پست های قبلیم نوشتم که من این سفارش رو قبول نمیکنم ، اما با توجه به امکاناتی که نیاز داشتن قیمت خودم رو گفتم... البته با تخفیف ، چون یه کار فرهنگی هست...
در جواب شما دوست عزيز بايد بگم
از اونجا كه اين سايت براي يه مدرسه دولتي هست با هزينه هاي بالاي سايت مخالفند و حتي المقدور بايد با هزينه اي پايين اين سايت آماده بشه ! لذا من پيشنهاد يكي از دوستان تو همين تاپيك رو با نصب نيوك قبول كردم
ايشون ميگن بايد براي سايت مدرسه تغييراتي توي نيوك اعمال كنن و با توجه به اينكه بنده ميخوام دومين ثبت شده اين سايت رو از سرور قبلي به سرور ايشون منتقل كنم قبول كردن كه در كل با مبلغ 50 تومن اين سايتو آماده كنند و به سرور خودشون منتقل كنند
من يه راه ديگه هم دارم و اون هم اينكه با توجه به اينكه دومين و سرور ثبت و انتخاب شده هستن من خودم با نصب مامبو ، نيوك و ... سايت رو آماده كنم ولي از اونجايي كه تا حالا تجربه همچين كاري رو نداشتم دوستان فكر ميكنند ميتونم با مشكلات پيش اومده كنار بيام يا نه ؟ اين پيشنهاد چندتا از دوستان بود كه من خودم با نصب نيوك اين كار رو انجام بدم ......... لطفا" در اين مورد راهنمايي كنيد كه آيا من بدون تجربه كاري در اين زمينه ميتونم خودم اين كار رو انجام بدم ؟
حالا از دوستاني كه دستي تو كار دارند خواهش دارم كه در اين مورد نظري بدن ببينم پيشنهاد اين دوستان در چه حدي هست ! اين سايت براي اول مهر ماه بايد آماده باشه پس ميخوام زودتر تكليف اين كار معلوم بشه ، از همگي ممنون و سپاسگزار .
ياعلي
از اول هم معلوم بود که یه مدرسه دولتی که بودجه اش کمتر از 1 میلیون تومن هست نمیتونه یه سایت یه میلیونی داشته باشه...( خیلی کم اتفاق میوفته که بیشتر از این بودجه داشته باشن )
در آخر هم همه اونهایی که ادعا داشتن که نمیدونم... ما یه شرکت هستیم و یه سایت مدرسه باید چی داشته باشه و اینجاش چطور باشه و از اینجور حرف ها با گفته جناب بلدرچین بسی جوش میارن و به یاد گفته من میوفتن... هرچند شاید غرور بعضی هاشون این اجازه رو نده که اعتراف کنن. ( دقیقا مثل اون شخصی که تو پیام خصوصی گفتم جوابم رو بده ، اما غرورشون اجازه نداد.... )
البته کسایی هم هستن که میخوان کار رو راه بندازن و حتی اگه خودشون این کار رو نکنن ، اما ببینن که کس دیگه ای این کار رو انجام داده خوشحال میشن... ( hamid_001 )
نميدونم چرا توجه نميكنيد به اينكه من چند بار گفتم اين سايت مال يك مدرسه دولتي هست و تصميم گيرنده مدير و مسئولان مدرسه .
بله بنده قبلا" از كيفيت كار صحبت كردم ولي وقتي قيمتهاي بالاي دوستان رو به مسئولان مدرسه گفتم با اين قيمتها موافقت نكردند و عنوان كردند كه سايتشون نبايد هزينه بالايي برداره ! پس نظر من در مورد كيفيت كار عوض نشده بلكه تصميم گيرنده در مورد اين پروژه مسئولين مدرسه هستن نه من !
حرف آخرتون هم قبول دارم .... بايد نتيجه كار به اطلاع همه دوستان برسه .
ياعلي
البته دقیقا پیشنهاد من به همین علت بود... چون مادر خودم تو کادر اجرایی مدرسه هست... دقیقا میدونم که مدرسه با بودجه کمش بیشتر به ظاهر توجه میکنه تا کیفیت... چاره چیه؟ من اگه دستم جایی بند بود این وضع رو سعی میکردم بهبود بدم... چون حتی اون دکتر و مهندسی که اینهمه بهشون مینازن و به گفته خیلی ها هر چی تعدادشون بیشتر باشه باعث افتخار کشور هست از زیر دست معلم و از همین مدرسه ها بیرون میان... اگه همین مدرسه ها و معلم ها نباشن کشوری هم وجود نداره ، اما متاسفانه تو ایران اصلا به معلم و مدرسه توجهی نمیکنن... فقط افتخارشون اینه که تعداد دکتر های در پیتی و مهندس های احمق رو زیاد کنن ( یه نگاهی به رشته های دانشگاهی بندازین... بیش از 50 درصدشون به هیچ دردی نمیخوره و فقط برای این گذاشته شده که تعداد مهندس ها رو زیاد نشون بدن... مهندس هایی که چون یه رشته درست و حسابی قبول نشدن و ترس از ریختن آبروشون در بین فامیل و دوستان مجبور میشن برن و در اون رشته ادامه تحصیل بدن و به مدارک دکتری و مهندسی برسن! دکتر و مهندسی که بعد از حدود 25 سال درس خوندن هیچی بارش نیست و از مدرکش نمیتونه استفاده کنه و باید بره یه پیکان قراضه بخره و تو شهر راه بیفته تا مسافر کشی کنه...
اصلا این حرف ها چه ربطی به موضوع تاپیک داره؟؟؟
بگذریم....
دلیل اینکه این پست رو نوشتم و تا حالا جواب کسی رو نداده بودم این بود که میخواستم از گفته ایجاد کننده تاپیک تخطی نکرده باشم...
این پست رو هم نخواستم بنویسم... اما با خوندن یکی دو تا از پست ها که به نظرم مقصودشون من بودم ، تصمیم گرفتم جواب رو در همینجا بزارم تا یه وقت نگن طرف خر بود و جواب نداد...
باز هم معذرت میخوام که این پست رو نوشتم...
از همه کسانی هم که از حرف هام دلخور شدن معذرت میخوام....
به امید پیشرفت تمامی برنامه نویسا که به جای ادعا به فکر رقابت سالم و سازنده باشن... و به جای اینکه سفارش رو با خواسته ارباب رجوع تحویل بدن ، نرن یه سری کد رو که قبلا نوشتن یا از جایی برداشتن رو به دلخواه خودشون اضافه کنن و پول هنگفتی رو بخواطر جیب خودشون بگیرن..... آمین.