Maxton
Active Member
دوستان من از خیلی وقت پیش به این فکر افتادم که یک سری تاپیک درست کنم که نیازشون رو در این سایت احساس می کردم نام این سری رو (سری کولاک)گذاشتم ولی چون مطمین نبودم که بتونم سری اول رو به پایان برسونم اسمشو ذکر نکردم..ولی با توکل به خدا و لطفش تونستم سری اول کولاک رو در تاپیکی با عنوان(ایا می دانید...؟)بنویسم در این تاپیک مطالب مفیدی رو پیدا می کنید که کمتر کسی هستش که همه مطالبی رو که من در سری اول ذکر کردم بلد باشه...اصل این تاپیک توضیح اصطلاحات کامپیوتری بود و من تقریبا می خواستم یک تاپیک اما با محتوای یک انجمن درست کنم..من این اطلاعات رو که در جاهای مختلف به صورت پراکنده و خیلی نامنظم دیده بودم همه رو در سایت اقا مجید به صورت گرداوری شده قرار دادم...در اخر هم توی تاپیک ایا می دانید یک نظر سنجی قرار دادم که از همه تقاضا می کنم حتما در این نظر سنجی شرکت کنند و نظرشونو در مورد سری اول کولاک یا در همان تاپیک بنویسند یا اینکه اینجا نظرشونو بگم...دوستان من با توجه به نتایج نظر سنجی تصمیم می گیرم که سری بعد رو درست کنم یا نه...همچنین تقاضا دارم علاوه بر شرکت در نظر سنجی در این تاپیک بنویسید که می خواید سری بعدی کولاک درست بشه یا نه اگر می خواید و انتقاد و پیشنهادی هم دارید لطفا ذکر کنید اگر هم به موضوعی علاقه دارید و نیازشو واقعا احساس می کنید ذکر کنید تا در صورتی که تواناییشو داشتم و صلاح دونستم اونو ایجاد کنم...از پیمان جان هم می خوام که اون تاپیک رو در بالای انجمن قرار بده تا هی بالا پایین نره و دوستان نظراتشونو انتقال بدن و در نر سنجی شرکت کنند...به قول علی جان یا علی