سریال پلاگین Afterburn

s_mostafa_h

Well-Known Member
با سلام
توی فوروم گشتم ، ولی در مورد سریال پلاگین Afterburn 3.2a for 3ds max9 چیزی پیدا نکردم . لطفا اگه کسی سریال اونو داره ، اگه اینجا قرار بده ممنون میشم .

s_mostafa_h

Well-Known Member
از لطف شما ممنون ، اما ، در مورد سریال که توی clipboard ، اونو پیدا می کنم ( Run>clipbrd) ، با وارد کردن اون رجیستری نمی شه ، میشه مراحل رجیستری اینجا توضیح بدبد .
ممنون

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
موقعی که میخوای از afterburn استفاده کنی پیغام رجیستر میاد دیگه . دکمه ی Authorize manually رو میزنی بعد یک request code میده بهت . اون رو توی قسمت request کد توی کرکی که بهت دادم کپی کن . حالا continue رو بزن . میرو یک جایی که 2 تا جای نوشتن سریال داره . اینا رو هم از توی کرک کپی کن . البته یکی رو اتوماتیک میریزه توی clipboard . اونو اول از همه کپی کن تا به مشکل نخوری . دومی هم کپی کن و برنامه کرک شده .
الان نمیتونم که عکسهاش هم بذارم چون خود نرم افزار رو ندارم . به محض این که ریختم آموزش عکس دار هم میذارم . موفق باشی :)

سلام میشه به منم کمک کنید ؟ وقتی دکمه Authorize رو میزنم یه لحظه جای اون سریال پریالا میاد ولی زود ارور میده نمیدونم چیکارش کنم !!! من ویندوزم سونه ولی تو ویندوز xp که امتحان کردم میشد ولی تو این ویندوز نمیشه ، چی کار باید کنم؟؟؟؟:cry:

آخرین ویرایش:
یه مشکلی دارم اگه میشه کمک کنید

سلام میشه به منم کمک کنید ؟ وقتی دکمه Authorize رو میزنم یه لحظه جای اون سریال پریالا میاد ولی زود ارور میده نمیدونم چیکارش کنم !!! من ویندوزم سونه ولی تو ویندوز xp که امتحان کردم میشد ولی تو این ویندوز نمیشه ، چی کار باید کنم؟؟؟؟:cry:

جدیدترین ارسال ها

بالا