تابلو بود که دقیقا اسلحه که با نرم افزارهای سه بعدی و بعضا مدل های از قبل آماده شده ساخته شده بود
قسمت برخورد گلوله با شانه هم که دقیقا توی آموزش blow back اندرو همین کار رو یاد میده با این تفاوت که اینجا یه گلوله بهش اضافه شده
در آخر جز کپی من چیز دیگه ای رو مشاهده نمیکنم
سیمین جان . من از انتقاد اصلا ناراحت نمیشم و میدونم هیچ کاری بی ایراد نیست .کلی از ایراد های کار رو هم خود من و همکارام میدونیم ولی به خاطر شرایطی که تک تک شمایی که دستتون تو کار هست مطلعید فرصت اصلاحش رو نداشتیم (بعضی جاها هم سوادمون نمیرسیده).
ولی اینکه بی دلیل به چیزی گیر بدیم من و ناراحت میکنه.
آخه چند بار با دقت کار رو ببینید . کجاش تابلو بود که اسلحه سه بعدی و مدلش هم از قبل آماده بوده!!
یه ایراد مشخص اسلحه رو بگید که به استناد اون بگیم تابلو بود انیمیشنه.....(اینو دلیل دارم که میپرسم!)
راستشو بخای برخورد گلوله با شانه هم واقعا ربطی به اون آموزشی که می فرمایید (که شک دارم دیده باشم) نداره .
می تونم ثابت کنم!
اگه بگید مرمی شلیک شده مشکل داره ... حرارت پشتش خوب نیست ... شکستن شیشه بده ... همه رو باجون ودل می پذیرم .
--------------------------------------
دوستان همه از اینکه لطف دارید و کار رو نقد میکنید که بتونیم پیشرفت کنیم . خیلی خیلی ممنونم.
منم یه تاپیک تو بخشه جلوه های ویژه درست میکنم ( به زودی الان یکم سرم شلوغه) . که اونجا هم پشت صحنه و این چیزا بذارم هم بحث تکنیکی بکنیم هم از هم دیگه یاد بگیریم.
بازم ممنون دوستان