پشتیبانی سرِ سه بعدی من!

Shahryar Mirbozorgi

Well-Known Member
سلام دوستان

امیدوارم که حالتون خوب باشه

این یه کار تمرینی هست که برای کسب تجربه در زمینه های Modeling - UV Mapping و Texturing انجام دادم

از نرم افزارهای After Effects - Mudbox - 3d Coat - Houdini تو این کار استفاده کردم

امیدوارم خوشتون بیاد

[PLAYER]98475[/PLAYER]

attachment.php

Design (0-00-10-18).jpg

پیوست ها

• Shahryar`s Head !!.mp4
    2.7 مگایابت · بازدیدها: 357
آخرین ویرایش:

Mehran coyote

Well-Known Member
شهریار چشمهات کو پ؟ :د
مدل و انرپ خیلی خوب شده
موها رنگ و نازکیش خوبه ولی استایل خوبی نداره و نقطه شروعش از پیشونی مثل عروسکا شده بهتره تراکمش رو زیاد تر کنی
اگه میخوای بازم روش کار کن

یه سوال واسه این کار افتر افکت دیگه چی کارس؟واسه پست پرو؟

Shahryar Mirbozorgi

Well-Known Member
راستش چشم ها رو عجله ای زدم ولی دیدم خوب در نیومد،گذاشتم واسه بعد!

راجع به مو ها راست میگی ، هر چند مدل مو های الانم تقریبا اینجوریه.....تقریبا!:green:

با After Effects کار خاصی نکردم ، آهنگ گذاشتم و یه کم با رنگ مو ها ور رفتم ، البته یه کم هم با تکسچر ور رفتم چون من با Photoshop کار نمی کنم.

آخرین ویرایش:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.آفرین خیلی خوب شده.واقعا بهت تبریک میگم.حالا به نظرم یه خرده برای شیدرسازی بهتر وقت بزار.در کل تبریکات زیاد

elya3

Well-Known Member
خوب شده موها جای کار داره . دهنش خیلی خوب شده چشماش ضعیفه نرمال مپ اگه ندادی بهش بده اگرم دادی قوی ترش کن. ازsssاستفاده کردی؟
خسته نباشی

Shahryar Mirbozorgi

Well-Known Member
خوب شده موها جای کار داره . دهنش خیلی خوب شده چشماش ضعیفه نرمال مپ اگه ندادی بهش بده اگرم دادی قوی ترش کن. ازsssاستفاده کردی؟
خسته نباشی

رو موها چندان وقت نزاشتم، بعدا حتما بیشتر کار می کنم. از تکسچر یه نرمال مپ درست کردم انداختم روش ولی آره خیلی شدتش رو کم کردم چون تاثیر جالبی نمیزاشت،باید

رو نرمال مپ یه کم اصلاحات انجام بدم!

sss دادم ولی تو هودینی یه گزینه Quality برای این متریال هست که زیاد بالا نبردم چون زمان رندر رو خیلی زیاد می کرد که واسه یه کار تمرینی ارزشش رو نداشت

ممنون از نظرت رفیق

mahdi.b

Member
چه اصراریه همچین کاری رو تو هودینی انجام بدین ؟ هرچقدر هم سعی کنین نمیتونین برای همه ی کارها تو یه نرم افزار بمونین.. هرچقدرم هودینی کامل باشه .. در کل مجبور میکنه آدمو یه کار ساده رو خیلی سخت انجام بدین و مراحل زیادی رو بره .. اصطلاحا زیاد متمرکز هست رو low level data .. با ماد و زی و مکس و مایا این کارو انجام بدین معمولا فکر نمیکنم کسی با هودینی چنین کاری کنه .. ولی حدا از اینا برای واقعی کردن پوست و paint کردن شیدرهای sss اصولی باید رعایت بشه همینجوری نیست که یه متریال sss بگیره و تموم بشه .. مثلا قسمت هایی که چربی رو پوست زیاده بیشتر زرد باشه مویرگ ها مثلا در لایه ی subdermal هست .. لایه ی چربی پوست .. و خیلی از موارد دیگه .. فکر میکنم شما تکسچر واقعی رو پروجکت کردی روش .. به هر حال خسته نباشین

Shahryar Mirbozorgi

Well-Known Member
چه اصراریه همچین کاری رو تو هودینی انجام بدین ؟ هرچقدر هم سعی کنین نمیتونین برای همه ی کارها تو یه نرم افزار بمونین.. هرچقدرم هودینی کامل باشه .. در کل مجبور میکنه آدمو یه کار ساده رو خیلی سخت انجام بدین و مراحل زیادی رو بره .. اصطلاحا زیاد متمرکز هست رو low level data .. با ماد و زی و مکس و مایا این کارو انجام بدین معمولا فکر نمیکنم کسی با هودینی چنین کاری کنه .. ولی حدا از اینا برای واقعی کردن پوست و paint کردن شیدرهای sss اصولی باید رعایت بشه همینجوری نیست که یه متریال sss بگیره و تموم بشه .. مثلا قسمت هایی که چربی رو پوست زیاده بیشتر زرد باشه مویرگ ها مثلا در لایه ی subdermal هست .. لایه ی چربی پوست .. و خیلی از موارد دیگه .. فکر میکنم شما تکسچر واقعی رو پروجکت کردی روش .. به هر حال خسته نباشین

چرا نشه تو Houdini انجام داد؟ Houdini یه نرم افزار کامل هست و ابزار لازم واسه چنین کاری رو هم داره والبته چون من دیگه فقط رو این نرم افزار تمرکز کردم و نمیخوام الکی

بین نرم افزارهای مختلف سوییچ کنم.

راجع به متریال هم مثل بقیه دوستان حق با شماست! :wink: همونطوری که اول هم گفتم تو این کار تمرکزم روی مدلینگ و تکسچرینگ بود

ممنون که کار رو دیدی و نظر دادی

جدیدترین ارسال ها

بالا