سرویس وی پی ان دهی ؟

PadinaWebGroup

Active Member
سلام .. خوبین ؟ راستش یکی از دوستان میخواد وی پی ان بفروشه و میخواد کامل باشه کارش :lol:

میخواد از چند تا کشور و با سیستم اتوماتیک مثل Irvpn اکانت بده ... برای این کار چند تا سوال داشت که به من گفت منم گفتم بیام با بچه های اینجا یه مشورتی کنم ... :D:cool:

1. برای اول کار وی پی اس بخریم یا سرور ؟؟
2. بهتره از کدوم کشور ها اکانت بدیم ؟؟ ( درخواست یوزر ها بیشتر برای کجا ها هستش و سود وبی داره و الکی هزینه سرور ندیم .. !! یعنی سالی یه مشتری از کشور ... بیاد !! :D:D )
3. برای این کار باید چه نرم افزاری روی سرور یا وی پی اس نصب بشه ؟؟
4. باید از چه سیستمی استفاده کنه تا مثل Irvpn از طریق سایت اعتبار بدن و خرید کنه ... !؟
5. برای این کار سرور یا وی پی اس با چه مشخصاتی بخریم ؟؟ ( سرور و رم و .. .؟ )
6. برای مورد 2 که جواب دادید .. بهترین مکان را برای خرید اعلام کنید برای هر کشور ... ( بهترین مکان از نظر کیفیت و قیمت )

شرمنده وقتتون را گرفتم ...

منتظرتونم دوستان تا جواب مارو بدین ..

ارادتمند ... فرشاد ...:oops:

caspian

Member
1. برای اول کار وی پی اس بخریم یا سرور ؟؟

برای شروع vps اما بعدا لازمه آپگیرد کنه!!

2. بهتره از کدوم کشور ها اکانت بدیم ؟؟ ( درخواست یوزر ها بیشتر برای کجا ها هستش و سود وبی داره و الکی هزینه سرور ندیم .. !! یعنی سالی یه مشتری از کشور ... بیاد !! )

آمریکا و کانادا...آلمان...استرالیا

3. برای این کار باید چه نرم افزاری روی سرور یا وی پی اس نصب بشه ؟؟

امنیت open vpn از همه بالاتره اما پروتکل p2tp از همه پر طرفدار تره

4. باید از چه سیستمی استفاده کنه تا مثل Irvpn از طریق سایت اعتبار بدن و خرید کنه ... !؟

نرم افزار Accounting به وفور موجوده

5. برای این کار سرور یا وی پی اس با چه مشخصاتی بخریم ؟؟ ( سرور و رم و .. .؟ )

مصرف رم و cpu وهارد خیلی کمه
در عوض سرعت پورت بالا و پهنای باند زیاد میخواد

PadinaWebGroup

Active Member
ممنون .. از جوابتون ممنونم دوستان عزیز .. جواب سوال 6 موند ... آقا پیمان راستی فکر کنم رم زیاد بخواد ها ! ؟
یه سوال دیگه این سایت که میخیوایم بزنیم جواب میده ؟ یعنی سود یده یا نه وقت تلف کردنه ؟ ( خداییش برادرانه این سوالمو جواب بدین .. )

caspian

Member
ممنون .. از جوابتون ممنونم دوستان عزیز .. جواب سوال 6 موند ... آقا پیمان راستی فکر کنم رم زیاد بخواد ها ! ؟
یه سوال دیگه این سایت که میخیوایم بزنیم جواب میده ؟ یعنی سود یده یا نه وقت تلف کردنه ؟ ( خداییش برادرانه این سوالمو جواب بدین .. )
جواب دادم!!
از هاستینگ کمتر رم میخواد!!

4shakh

Banned
آيا بر روي وي پي اس ها ، اين سرويس به صورت رايگان نصب مي شود ؟

caspian

Member
آيا بر روي وي پي اس ها ، اين سرويس به صورت رايگان نصب مي شود ؟
بابا تاپیک بنده خدا رو خراب نکنید!!
توضیحات تو سایت هست!!
برای کسانی که ساپورت نقره ای یا طلایی داشته باشند رایگان نصب میشه اما برای بقیه هزینه جداگانه دریافت میشه!!

PadinaWebGroup

Active Member
پیمان جان از جوابت ممنونم .. برای جواب 3 و 4 نرم افزار های باحال و قوی را چه رایگان و چه پولی را میگی ؟؟

caspian

Member
پیمان جان از جوابت ممنونم .. برای جواب 3 و 4 نرم افزار های باحال و قوی را چه رایگان و چه پولی را میگی ؟؟
اگه open vpn بگیری که یه ماژول وب مین هست که باهاش میشه Accounting کرد و رایگانه!!
خود وب مین هم که رایگانه!!
open vpn هم که رایگانه!! پس همه چیز میشه رایگان!! :D
اما برای بقیه نرم افزارهای اکانت اینگ فراوونه که بعضی ها بر حسب امکانات تا 500 دلار قیمت دارند!!
من با بقیه کار نکردم!! اما از ovpn راضیم!!

ali-msh

Member
والا بیچاره اون کسایی که از شما VPN میگیرن
Open VPn هم تا جاییکه شنیدم چیز جالبی نیست برای کارهای حرفه ای

caspian

Member
والا بیچاره اون کسایی که از شما VPN میگیرن
Open VPn هم تا جاییکه شنیدم چیز جالبی نیست برای کارهای حرفه ای

کاملا اشتباه شنیدید!!
open vpn امنترین کانکشن رو بین نرم افزارهای vpn ارئه میکنه!! که اکثر کسانی که با paypal و بقیه سایتهای مالی کار میکنن از این نرم افزار بهره میبرند و امکانات جالبی هم داره!! پیشنهاد میکنم به جای شنیدن به سایت رسمیش سر بزنید!! openvpn.net
-----
در ضمن کسی از ما vpn نمیگیره!!
vps میگیرن و روش نرم افزار openvpn نصب میکنن و vpn میفروشند!!
اونها اینقدر با فکر هستند که به شنیده هاشون اتکا نکنند و خودشون بررسی کنند!!

اگر چیز دیگه شنیدید خوشحال میشم بگید تا جواب بدم!!

ali-msh

Member
:دي

اصل كاري اومد ، سلام ميلاد جان
سلام
شما برای کار های حرفه ای چی را پیشنهاد میکنید؟

من IBSng رو پيشنهاد ميكنم

کاملا اشتباه شنیدید!!
open vpn امنترین کانکشن رو بین نرم افزارهای vpn ارئه میکنه!! که اکثر کسانی که با paypal و بقیه سایتهای مالی کار میکنن از این نرم افزار بهره میبرند و امکانات جالبی هم داره!! پیشنهاد میکنم به جای شنیدن به سایت رسمیش سر بزنید!! openvpn.net
-----
در ضمن کسی از ما vpn نمیگیره!!
vps میگیرن و روش نرم افزار openvpn نصب میکنن و vpn میفروشند!!
اونها اینقدر با فکر هستند که به شنیده هاشون اتکا نکنند و خودشون بررسی کنند!!

اگر چیز دیگه شنیدید خوشحال میشم بگید تا جواب بدم!!

والا كسي نگفت Open VPN امن نيست يا بدرد نميخوره بيشتر ميشه گفت براي كارهاي شخصي به كار مياد نه بيزنس
شما دارين سرويس دهي ميكنين يه مبلغي از كاربرانتون ميگيريد بايد يك سري امكانات رو در اختيارشون بزارين مثل اين ميمونه كه رو سرور ، ويندوز ايكس پي نصب كنيد
من ميتونم براي كاربراي كاخل آفيسم ايكس پي نصب كنم همه هم استفاده ميكنن ولي ديگه چيزي نيست كه بخوام هاست از روش بفروشم

Open كلا نه در حد بده نه خوب بصورت مديم ميشه باهاش كار كرد من سرور دارم يا وي پي اس دارم ميخوام از وي پي ان خودم هم استفاده كنم

موفق باشيد

PadinaWebGroup

Active Member
ممنونم از پاسح دوستان ..

یه سوال دیگه ؟ به نظرتون کار وی پی ان فروشی میگیره ؟؟ کابرب جذب میشه ؟؟ بیاد بخره ؟ یا هزینه کردن اضافیه !! ؟

webmaster

Member
در ظاهر كار پر در آمدي به نظر ميرسه.
اما اين كار به جزء دردسر چيز ديگري براي شما نخواهد داشت.
چون شما با اين كار داريد قوانين كشور رو نقض مي كنيد و به عنوان شناخته ميشيد.

PadinaWebGroup

Active Member
اطلاعات کاملتر درباره این که سود میده با اینکه این همه وی پی ان فروش هست یا نه را میخوام بدونم ؟ و میشه برای خارج از ایران هم سروریس داد ؟؟؟

میلاد

Member
اطلاعات کاملتر درباره این که سود میده با اینکه این همه وی پی ان فروش هست یا نه را میخوام بدونم ؟ و میشه برای خارج از ایران هم سروریس داد ؟؟؟
سلام
احتمالا با این وضع فیلترینگ از یه طرف و تحریم از طرف دیگه به قول گفتنی بازار این کار کساد نمیشه.
شما به هر کسی در هر نقطه میتونید سرویس بدید اما فکر نمیکنم افرادی که خارج ایران هستند مشکلی داشته باشن که نیاز به استفاده از این خدمات پیدا کنن. البته به نسبت داخل ایران منظورم هست که قابل توجه نخواهد بود.

جدیدترین ارسال ها

بالا