سرویس وی پی ان دهی ؟

ali-msh

Member
فکر میکنم IBSng خیلی بیشتر از این دو تا کلمه "اکانتینگ" و "بیلینگ" باشه

میلاد

Member
فکر میکنم IBSng خیلی بیشتر از این دو تا کلمه "اکانتینگ" و "بیلینگ" باشه
سلام
خود IBSng فقط یک نرم افزار بیلینگ و اکانتینگ هست که بعد از نصب یک سرور وی پی ان میشه اون را نصب و مورد استفاده قرار داد.
کد:
IBSng is a Advance Next Generation Internet Billing System for Internet Service Provider.

delavar12

Member
به نظر من و دست خوبم که قبلا گفتند Vpn جز دردسر چیزی نیست در ضمن عواقب اخروی داره - خیلی ها رو از راه به در میکنه - مخصوصا در ایران که اکثرا از این سرویس برای سایتهای سکس و.... استفاده میکنن - این نرم افزار اگه بوجود آمده در خارج بوجود اومده در جایی که اینترنتشون فیلتر نداره بنابراین از اون استفاده های مثبت میشه (تجاری . هک و....)
یا حق

caspian

Member
به نظر من و دست خوبم که قبلا گفتند Vpn جز دردسر چیزی نیست در ضمن عواقب اخروی داره - خیلی ها رو از راه به در میکنه - مخصوصا در ایران که اکثرا از این سرویس برای سایتهای سکس و.... استفاده میکنن - این نرم افزار اگه بوجود آمده در خارج بوجود اومده در جایی که اینترنتشون فیلتر نداره بنابراین از اون استفاده های مثبت میشه (تجاری . هک و....)
یا حق
:D
جک 2007 هست این!!
از اون استفاده های مثبت میشه (تجاری . هک و....)

استفاده مثبت مثل هک!!
اگه شما هک رو استفاده مثبت از vpn میدونید!! من حرفی برای گفتن ندارم!!

الان من دارم با Openvpn با استفاده از IBSng برای حسابداری کاربران بر روی vpsهای cheapvps سرویس می دم..بدون مشکل

لطفا در زمینه هایی که تخصص ندارید اظهار نظر نکنید
با تشکر

ali-msh

Member
چه شلوغ شد

میلاد جان شما خدای VPN و VPS ما که در حد شما بلد نیستیم

ولی خوب فکر میکنم خیلی تفاوت داره که یکی برای وی پی ان باید open vpn رو رو سیستمش هم نصب کنه و یکی هم راحت با خود vpn ویندوز کار میکنه

حالا گذشت گه خواستی با هم تو یاهو بحث کنیم

میلاد

Member
چه شلوغ شد

میلاد جان شما خدای VPN و VPS ما که در حد شما بلد نیستیم

ولی خوب فکر میکنم خیلی تفاوت داره که یکی برای وی پی ان باید open vpn رو رو سیستمش هم نصب کنه و یکی هم راحت با خود vpn ویندوز کار میکنه

حالا گذشت گه خواستی با هم تو یاهو بحث کنیم
سلام
من هم خدای وی پی ان نیستم و اطلاعاتم در حد متوسطه، اما اقای بهروزی (ahuray_mazdaa) اطلاعت کاملی در این زمینه دارن که در صورت لزوم میتونن راه نمایی کامل تری به شما بکنن.
همچنین همونطور که گفتم صحبت ما روی وی پی اس ست نه روی سرور اختصاصی روی وی پی اس های ویرشوزو هم ظاهرا امکان استفاده از pptp نیست یعنی تا جایی که بنده اطلاع دارم کرنل اون این امکان را ساپرت نمیکنه یعنی همون وی پی انی که شما میگی نیازبه نصب کلاینت نداره، که قبلا گفته شد که این پروتکل امنیت پایینی نصبت به سایرین داره، همچنین کلاینت اوپن وی پی ان حجم کم داره و فقط بعداز نصب اون فقط کافی فایل های لازم را از سرویس دهنده بگیرید و داخل پوشه کلاینت کپی کنید و به سادگی استفاده کنید.

جدیدترین ارسال ها

بالا