سرلشكر شهيد حاج محمد ابراهيم همت !

بسم الرب شهداء
سلام گرمي ميكنم به تمامي دوستان مجيد آنلايني خودم !! از اون قديما ها گرفته تا دوستان جديد !
مخلص بچه هاي قديمي : سايان – مهرداد – فاشيست – آبتين – 205 – مصطفي و خود مجيد علوي زاده هستيم !!
منم ميخوام اولين پست خودم رو توي اين فروم جديد بدم !
خدمت حسين عزيز هم سلام عرض ميكنم و اميدوارم هميشه همينجوري توي كارهاش موفق و پيروز باشه !

يكي از عادت هاي من فضولي توي كار ديگران هست و اونم اينه كه به شهداء خيلي اعتقاد دارم و خيلي خيلي هم مخلصشون هستم.
از وقتي كه با سايت سبكبالان آشنا شدم تمام هدفم اين بود كه تمام عكس ها شهداء رو از توي آرشيو سايت بيرون بيارم و روي سيستم خودم ذخيره كنم.
و اينطور هم شد و بالاخره اين كار رو كردم !! ( حسين آقا ببخشيد كه قبلش اجازه نگرفتيم )
الانم كه خود حسين جان پيداش شده و ميخواد تمام كارهاش رو بذاره اينجا تا ملت از هنر ايشون استفاده كنن و منم ميخوام تا حدودي كمكشون كنم !
من توي كارهاي حسين خيلي از اين كارش خوشم مياد !!
همين سردار سرلشكر حاج ابراهيم همت !
اينقدر از اين كار خوشم مياد كه حد نهايت نداره ! از خود حسين ميخوام در مورد اين كارش بيشتر توضيح بده !

پیوست ها

• haj-ebrahim-hemmat.jpg
    haj-ebrahim-hemmat.jpg
    115.5 کیلوبایت · بازدیدها: 67
آخرین ویرایش:

divoone

Member
سلام آموزش جان.
بابا شرمنده ميكني از اين همه تحويل. :oops:

بعدهم كپي و ذخيره اين كارها همونطور كه تو صفحه اول سايت هم نوشتم براي هيچ كس مانعي نداره.

راستش رو بخواي من زياد از نظر فني اين كار خودم رو دوست ندارم :oops: چون اين از اولين كارهاي من با فتوشاب بود و خيلي بي تجربه در تركيب كار بودم. به نظرم يه كار كليشه اي شده.

حالا شما ازش خوشت مياد يه حرف ديگه است و قابل احترامه.

تا نظر ما بقي دوستان چي باشه.
منتظر هستم بشنوم!

Salar

Active Member
¨چه ربطری به فتوشاپ داشت؟ ایشون هم فتوشاپکار هستند؟ :lol:

mostafa_az

Well-Known Member
كارت عاليه . حرف نداره

ديدين گفتم با اومدن اين آقا حسين سايت متحول ميشه

مخلصيم
مصطفي

205

Member
مخلسیم D: (;

سلام دوستان

آموزش جان ما مخلصیم.

به نظر من اون کاره اول(شهید هاشمی) خیلی جالب تر و باحال تر بود .
ولی خوب اینم جالبه.

فعلا

divoone

Member
سلام دوستان.

ممنونم از لطف شما.

ولي همونطور كه گفتم اين كار مال زمان آماتوريم بود :oops:

kheybar

Member
يه تازه كار

بسم رب الشهدا با سلام خدمت تمامي دوستان بنده يه تازه وارد ويه تازه كار ام .ديدم حرف از شهدا است بد نديدم يه جمله از شهيد آويني نقل كنم . ( آقا مرتضي : شهداء انیس حقند و در زمین،‌ خود را از خانه انس دورافتاده می‌بینند و ..دلتنگند. ) شادي روح شهدا صلوات .
avini02_328.jpg

FashisT

Active Member
دوستان لطفا به حواشی نپردازید ... اینجا نه پایگاه ضد انقلاب هست و نه مجمع طلبه ها..اینجا محفلی است برای گرافیست ها که درباره گرافیک بحث کنند همین...پس لطا به حاشیه ها ادامه ندید/
حسین جان طرحت با اینکه میگی ماله دوران آماتوریته ولی خیلی چیدمان خوبی داره.../
من طرح های قبلیتم دیدم وافعا سبکی خوب و دل بازی برای کا کردن داری
موفق باشی
فعلا
13.gif

mmr

Member
راستش همون جور که خودتون گفتید ....
ولی جالب شده !!
البته من خودم هیچ چی سرم نمیشه
اون کار قبلی خیلی ردیف بود (شهید هاشمی )

موفق باشید

مصطفی

آخرین ویرایش:

mosi-online

Member
باحال بود...
2سال منم تو دبيرستان شهيد همت درس خوندم ولي عكسي از شهيد همت نديده بودم تو مدرسه.

Erfan

Active Member
جالب بود مرسي ...
حال و هوا رو عوض كردي با اين كارت ....

جدیدترین ارسال ها

بالا