سرعت کند drupal

fumnimda

New Member
سلام
من تازه drupal رو نصب کردم روی localhost. سرعت قسمت administator خیلی کنده . میخواستم ببینم این مشکل من هست یا یک مشکل کلی؟
سایت irdrupal هم که هرچی هست بهش ارجا داده نمیاد.

alimosavi

Active Member
مشکل کلی نیست. اتفاقا جزو سریعترین هاست . از چه نرم افزاری برای لوکال استفاده کردی ؟

MJ Rayaneh

Well-Known Member
با سلام،
اتفاقا من چند روز پيش روي لوكال تستش كردم. سرعتش خيلي خوب بود!
شايد به خاطر قدرت سخت افزاري سيستمت باشه. (ضمنا اگه كانكشن LAN داري، غير فعالش كن تا دستور لود اطلاعات به بيرون از لوكال فرستاده نشه و سرعت پايين نياد ...، از روي تجربه اينو گفتم :wink: )
موفق باشيد.

fumnimda

New Member
با سلام،
اتفاقا من چند روز پيش روي لوكال تستش كردم. سرعتش خيلي خوب بود!
شايد به خاطر قدرت سخت افزاري سيستمت باشه. (ضمنا اگه كانكشن LAN داري، غير فعالش كن تا دستور لود اطلاعات به بيرون از لوكال فرستاده نشه و سرعت پايين نياد ...، از روي تجربه اينو گفتم :wink: )
موفق باشيد.

اوه ممنون. LAN رو که disable کردم درست شد. رو internet که این طوری نیست دیگه.آره ؟ و اصلا چرا به connection دیگه کار داره؟؟

MJ Rayaneh

Well-Known Member
اوه ممنون. LAN رو که disable کردم درست شد. رو internet که این طوری نیست دیگه.آره ؟ و اصلا چرا به connection دیگه کار داره؟؟
خب خدا رو شكر.
نه روي اينترنت مشكلي نيست.
وقتي LAN فعاله، درخواست محتويات صفحه به سمت اين كانكشن هم فرستاده ميشه و وقتي نتيجه اي از اونجا نداشته باشه، اطلاعات از لوكال لود ميشه. اگه كانكشن LAN غيرفعال بشه، يكسره درخواست اطلاعات فقط به لوكال ارسال ميشه و از همونجا هم بلافاصله محتويات صفحه لود ميشن.
موفق باشيد. :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا