سرعت فلش

silvercover

کاربر متخصص
جناب divx_megabit لطفا فارسی بنویسین.
برای بار آخر اخطار میکنم.

تشکر.

Little-Demon

Well-Known Member
خواهشا این بحث های بیهوده رو خاتمه بدید دوستان و به مشکل ایشون رسیدگی کنید اگه راه حل رو میدونید ....

به شما عزیزان که یه عمریه کاربر این انجمن هستید نباید اخطار داد که ......حالا مدیر عزیز خودشون اخطار رو دادند ...شما خاتمه بدید ....من هم این پست رو بعد از رسیدگی شما عزیزان پاک می کنم ....البته خیلی بی ربط وارد شدم میدونم ولی خواهشا رعایت کنید ...

Alt1033

New Member
شاید اگه فلش رو یه کم بزرگتر ذخیره کنید و در mmb کمی اندازه محیط آن را کم کنید فکر می کنم درست شه.من که این کارو می کنم.شما رو نمی دونم.

متاسفانه نمیشه..فلش ساخته شده.. و اگه دیگه بخوام تغییر بدم خیلی طول می کشه.... راه دیگه ای نیست؟؟

silvercover

کاربر متخصص
امکانش هست که شما فایل های فلشی رو که استفاده میکنین اینجا بزارین برای بررسی بیشتر؟
یا اگه خصوصی هستن برام خصوصی ارسالشون کنین؟

نه متاسفانه...چون حجم بالایی دارند... در ضمن فک کنم هر فلشی که با ام ام بی کامپایل میکنم..سرعتش یکم کمتر از سرعت واقعیشه...

silvercover

کاربر متخصص
بنده همچین مشکلی نداشتم تا حالا. البته سرعت یکم کم میشه اما بسیار ناچیز هست و محصوص نیست برای کاربر.

یکم زیادتر از ناچیز ه.. بعدش من اصلا نمی خوام سرعت حتی ناچیزشم کم بشه..چون روی کار تاثیر منفی داره..

silvercover

کاربر متخصص
خب در اینصورت باید بیخیال Mmb شد.

نیازهای شما چی هستن که قصد دارین از Mmb استفاده کنین.

مینیمایز کردن... اجرای یک Pdf بدون ساختن Bat , Fscommand Folder...توی اینکار اینارو میخواستم...

جدیدترین ارسال ها

بالا