سرعت دانلود فوق العاده بالا در راپیدشر(Rapidshare)

hajhosssein

Member
سلام
امروز خیلی اتفاقی به برنامه ای با نام Rapiddown برخوردم و خیلی اتفاقی تر اون رو دانلود کردم
بعد از خوندن اطلاعات نرم افزار خیلی باورش نکردم
اما بعد از اینکه لینک دانلود رو بهش دادم (از راپید شر ) دیدم به طرز خارق العاده ای سرعت افزایش یافت و همچنین نیاز به جستجوی صفحه به صفحه هم نبود (کافی بود لینک دانلود رو بهش بدی)
منی که حد اکثر سرعت دانلود با این اینترنت دیال اپیم 3 بود امروز برای اولین بار سرعت 9 رو تجربه کردم
منتها ...
منتها یه مشکلی دارم که باید کمک کنید
این نرم افزار به صورت تریال یا بهتر بگم کرک نشده است
یعنی بعد از دانلود نمی تونیم اون فایل رو باز کنیم در حالی که حجم فایل درست
من از شما می خوام که تو وارز ها دنبال ورژن کامل و سالم این نرم افزار باشید تا اونهایی که اکانت راپیدشر ندارن بتونن از فایلهایی که تو راپیدشر آپ میشه استفاده کنن
اسم کامل اون
Rapidown 5.9 SE
شرمنده اگه نمی تونم برنامشو براتون بذرام
خودتون یه سرچی کنید پیدا میشه

IndianBoy

Member
لينك داونلود خود برنامه رو هم ميزاشتي حاج حسين ؟!

موفق باشي
ايليا

AMiR

Active Member
بعد از کرک هم فایل ها قابل باز شدن نیستن! فایل های دانلود شده کاملا fake ان

royal200x

Member
سلام به همگی دوستان .
ضمن خسته نباشید ؛ باید بگم کلا کمپانی رپید اینقدر از نظر امنیتی به روز و حرفه ای عمل میکنه که نه با این نرم افزار ، بل با هیچ برنامه ی دیگه ای امکان استفاده از امتیازات پریمیوم رو نمی شه داشت .
من قبلا خیلی دنبال همچین برنامه هایی بودم ، ولی خب بهم اثبات شد که کار در این یک مورد نشد داره !!
و این برنامه ای هم که شما مطرح کردید ، اوایل درست کار میکرد ، اما رپید خیلی سریع جلوی این نرم افزار رو گرفت و اگه فایلهاتون دانلود میشه اما باز نمیشه مربوط به تریال و اینها نیست . کلا تاریخ مصرفش گذشته !
به هر حال ... میگن در نا امیدی بسی امید است . شایدم روزی برنامه ای نوشته بشه که کمپانی رپید رو برشکست کنه !
...
شاد و پایدار باشید .

hajhosssein

Member
کلا نرم افزاری هست که سرعت دانلود رو فوق العاده بالا ببره(مثلا در حد تیم ملی)

جدیدترین ارسال ها

بالا