قالب سرزمین مرده

emad04

Well-Known Member
سلام

خوب با یه کار دیگه اومدم . خیلی وقت بود دوس داشتم یه همچین صحنه ای برای دل خودم ایجاد کنم و دست دست می کردم که فرصت شد روش کار کردم

مدل ماشین هم که قبلآ ساخته بودم و سه روزی وقت گذاشتم و موتور و صندوق عقبشو ساختم

برای رندر هم از وی ری استفاده کردم . رندر های فراوونی گرفتم تا تونستم به اون نتیجه ای که می خواستم برسم . :shock:
برای کثیفی روی ماشین هم با یو وی کار شده فقط یه قسمت هایی که با یووی خوب در نمی اومد رو با فتوشاب پنهانش کردم :wink:

برای بکگراند هم از مترال چند لایه vraY OVERRIDE MTL که شامل رفلکتا و سایه و GI هست استفاده کردم .

نور ها هم وی ری سان و وی ری لایت در حالت DOME هست و برای نور لایت وی ری هم HDRI گذاشتم
در کل حدود دو هفته وقت برد و همش ایده های جدید به ذهنم میرسید :-?
تایم رندر هم حدود 3 ساعت شدن . همش به خاطر فیلتر LINEAR MULTIPLY بود که زمان رو بالا میبرد خیلی :green:
امیدوارم از کار خوششتون بیاد :rose:

پیوست ها

• 24.jpg
    24.jpg
    715.9 کیلوبایت · بازدیدها: 127
  • 20.jpg
    20.jpg
    723.7 کیلوبایت · بازدیدها: 70
  • 14.jpg
    14.jpg
    929.9 کیلوبایت · بازدیدها: 67
  • wire.jpg
    wire.jpg
    60.1 کیلوبایت · بازدیدها: 51
آخرین ویرایش:

ali_max3

New Member
واو کار خوبی شده .
شیدر ها عالیه و مدل ها هم عالی
حس خوبی داد
به نظرم کار ارزش تاپ گالری رو داره
موفق باشی

آخرین ویرایش:

Mehroo

Member
سلام عماد جان
کار خوبی شده خسته نباشی
حس حسه راکد بودن اشیا برای مدت طولانی ای هست - خون خشک شده روی شیشه " اگر درست درک کرده باشم " اینو میگه
رفلکس صندوق و باله با کثیفی بدنه همخوانی نداره
بر اساس صحنه فک کنم کت و وسایل توی صندوق هم میباید مندرس بشن تا تناقض از بین بره
نظر :
لوگو ها رو کج و معوج و کثیف کن یا بخشی ازشون رو حذف کن

.:BehzAd:.

Active Member
عماد همه کارای ماشینت رو دوست دارم خوب کار میکنی فقط ماشین به این خوشکلی رو خیلی دربو داغون نشون دادی چند تا رندر ترو تمیز هم بگیر

taghi abbas

Well-Known Member
سلام . بسیار عالیه هم مدل و هم رندر . ولی با دو تا ماشین ساده هم میتونستی این کار رو بکنی.میتونی به نظر من در هارو باز کنی و داخلش رو که دربداغونه هم درست کنی تا جلوه ی واقعی تری بهش بده و یا مثلا چرخاشو پنچر کنی یا به جای چرخ آجر بذاری(اوه فکم درد گرفت)... خلاصه اون عقاب هم با حالش کرده. و از فوکوس هم خوشم اومد . در کل عالیه...تاپ گالری

آخرین ویرایش:

SANAZGOLI

Member
سلام
منم با نظرات دوستان موافقم . می تونستی با ماشین دیگه این کار رو کنی
ولی به غیر از این همه چیش عالیه .
منم پیشنهاد میدم برای تاپ گالری

madmaster_3d

Well-Known Member
خدائیش وقتی یک مدل آماده می تونه بره تاپ گالری. چرا این کار که خودش بیچاره زده نره؟!؟!!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!؟!؟ خیلی توپ شده پسر. یک اموزشی خارجی ایرانی چیزی از اینکه ماشینت رو توی این صحنه گزاشتی برای من بزار لطفا. مرسی.
پیشنهاد برای تاپ گالری

emad04

Well-Known Member
واو کار خوبی شده .
شیدر ها عالیه و مدل ها هم عالی
حس خوبی داد
به نظرم کار ارزش تاپ گالری رو داره
موفق باشی
سلام
ممنون لطف داری :rose:
سلام عماد جان
کار خوبی شده خسته نباشی
حس حسه راکد بودن اشیا برای مدت طولانی ای هست - خون خشک شده روی شیشه " اگر درست درک کرده باشم " اینو میگه
رفلکس صندوق و باله با کثیفی بدنه همخوانی نداره
بر اساس صحنه فک کنم کت و وسایل توی صندوق هم میباید مندرس بشن تا تناقض از بین بره
نظر :
لوگو ها رو کج و معوج و کثیف کن یا بخشی ازشون رو حذف کن
مرسی مهرداد جان :rose: وقت شد نظراتتو پیاده می کنم :wink:
عماد همه کارای ماشینت رو دوست دارم خوب کار میکنی فقط ماشین به این خوشکلی رو خیلی دربو داغون نشون دادی چند تا رندر ترو تمیز هم بگیر
مرسی بهزاد خان . :rose: درسته عادت به دربو و داغونی بودن جنسیس نداریم . گفتم کار متفاوت باشه . :)
سلام . بسیار عالیه هم مدل و هم رندر . ولی با دو تا ماشین ساده هم میتونستی این کار رو بکنی.میتونی به نظر من در هارو باز کنی و داخلش رو که دربداغونه هم درست کنی تا جلوه ی واقعی تری بهش بده و یا مثلا چرخاشو پنچر کنی یا به جای چرخ آجر بذاری(اوه فکم درد گرفت)... خلاصه اون عقاب هم با حالش کرده. و از فوکوس هم خوشم اومد . در کل عالیه...تاپ گالری
سلام مرسی دوست عزیز :rose: نظراتت هم همگی خوبن و کار رو زیبا تر میکنه . تو فکرش بودم در رو باز کنم ولی از اتاقش تو دوزی در رو فقط نساخته بودم که برای همین دیگه بازش نکردم .:green:
در مورد ماشین های ساده هم من ماشین هایی که خودم مدل کردم زیاد به این صحنه نمی خوردن مثلآ پرشیا یا ماکسیما یا تیبا و .... روی چنین صحنه ای جالب در نمی اومدن مگر اینکه از مدل آماده استفاده می کردم که به نظرم ارزش کار پایین میاومد .
خیلی خوب شده خسته نباشی
مرسی امین جان :rose:
سلام
منم با نظرات دوستان موافقم . می تونستی با ماشین دیگه این کار رو کنی
ولی به غیر از این همه چیش عالیه .
منم پیشنهاد میدم برای تاپ گالری
مرسی :rose:
خدائیش وقتی یک مدل آماده می تونه بره تاپ گالری. چرا این کار که خودش بیچاره زده نره؟!؟!!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!؟!؟ خیلی توپ شده پسر. یک اموزشی خارجی ایرانی چیزی از اینکه ماشینت رو توی این صحنه گزاشتی برای من بزار لطفا. مرسی.
پیشنهاد برای تاپ گالری
مرسی علی آقا :rose: آموزش هم سعی کردم توی پست اول در مورد کار توضیح بدم ولی حتمآ یه آموزش به درد بخور برات می ذارم

خيلی خوب شده عماد جان:rose:
مرسی حامد جان لطف داری :rose:

Ali_CG

Well-Known Member
به به . . . عجب رندری . . .
ایرادش اون قلیون و کت شلوارشه . . .
به اشون میتونی گوشت و سیخ و گوشت بزاری . . .
اون کرکس 3 بعدیه یا با فتوشاپ اضافش ردی؟!
ایده جالبیه، ولی کرکس اگه بالهاش رو باز کنه فکر کنم حدود 2 متری بشه !
بزگترش کنی حله . . .!
موفق بشی

emad04

Well-Known Member
به به . . . عجب رندری . . .ایرادش اون قلیون و کت شلوارشه . . .به اشون میتونی گوشت و سیخ و گوشت بزاری . . .اون کرکس 3 بعدیه یا با فتوشاپ اضافش ردی؟!ایده جالبیه، ولی کرکس اگه بالهاش رو باز کنه فکر کنم حدود 2 متری بشه !بزگترش کنی حله . . .!موفق بشی
سلام علی جان .مرسی از اینکه سر زدی :rose:
قلیون و کت مشکلشون چیه ؟ اون عقاب هم تری دی هست .:)

آخرین ویرایش:

XEXIDGE

Member
آفرین عماد جان خیلی خوب شده ، تبریک ولی حس میکنم مدلش کمی با مدل واقعی پشت و جلوش فرق داره نمیدونم ... !

ولی کلا عالیه آفرین

emad04

Well-Known Member
آفرین عماد جان خیلی خوب شده ، تبریک ولی حس میکنم مدلش کمی با مدل واقعی پشت و جلوش فرق داره نمیدونم ... !

ولی کلا عالیه آفرین
سلام سروش جان .
آره رو مدل یه تغییراتی نسبت به مدل اصلیش دادم .
ممنون:rose:

3D Art

Member
آفرین عماد جان کارت خیلی خوب شده
فقط من با ایده یک مقدار مشکل دارم
میگی سرزمین مرده ولی من برداشتی که دارم سرزمین پیک نیک هست :دی
چون ماشین سیاه بیشتر شبیه ماشینی هست که جوش آورده و ماشین سفید هم اون قلیون و لباس نشون میده که صندوق رو باز کردن تا وسایل رو از ماشین بیارن بیرون
ولی در کل کار بسیار خوبی شده حالا ایده هر چی که بوده از لحاظ بصری خیلی خوبه :rose:

emad04

Well-Known Member
آفرین عماد جان کارت خیلی خوب شده

فقط من با ایده یک مقدار مشکل دارم
میگی سرزمین مرده ولی من برداشتی که دارم سرزمین پیک نیک هست :دی
چون ماشین سیاه بیشتر شبیه ماشینی هست که جوش آورده و ماشین سفید هم اون قلیون و لباس نشون میده که صندوق رو باز کردن تا وسایل رو از ماشین بیارن بیرون
ولی در کل کار بسیار خوبی شده حالا ایده هر چی که بوده از لحاظ بصری خیلی خوبه :rose:

مرسی افشین جان . لطف کردی اومدی :rose:
راستش هدفم از اون قلیون و کت شلوار این بود که مثلآ یارو با ماشینش اومده پیک نیک ولی جایی اومده که نحس هست و اونورم ماشین یکی دیگه خراب شده . و از یاروهه هم خبری نیست :green: در کل بر عکس حسو منتقل کردم :-?

جدیدترین ارسال ها

بالا