سردرگمی در پخش ...(کمک کمک، آبروم داره میره)

سلام
بچهها می خوام یه فیلمی رو پخش کنم (بدون کنترل یعنی نمی خوام دگمه توقف و .. داشته باشه) و بعد از تمام شدن ان صفحه ای بارگذاری بشه از بیرون

برای اینکار اومدم از آبجکت ویدیو استفاده کردم و تمامیکد ها رو زدم ولی با یه مشکل بزرگ روبرو شدم و اون هم اینه که آدرس فایل رو به صورت sirdir قبول نمی کنه - یعنی هر وقت ببرم روی یه کامپیوتر دیگه اول ازم سوال میکنه که قایل کجاست - که این اصلاً خوب نیست، مهلت زمان تحویل پروژه هم داره تموم میشه یکی بداده برسه
با MCi هم کار کردم که اصلاً نمیشه باهاش کاری کرد، نه فول اسکرینی، نه ...
لطفاً بچه هخا کمک کنید
ممنونم

splinter cell

Well-Known Member
توی مثالی که براتون درست کردم دو تا برنامه است که در main که اصلی هست بعد از شروع صفحه فیلم خودبخود نمایش داده میشه و با تموم شدن فیلم به پروژه جانبی second منتقل میشیم.البته شما باید برنامه main رو توی همین پوشه project کامپایل کنید تا جواب بده.امیدوارم همون چیزی باشه که منظور شماست. یا حق!

پیوست ها

• project.rar
    6.5 کیلوبایت · بازدیدها: 17

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام
وقتی تاپیک رو دیدم اومدم بهتون جواب بدم، که تا وقتی صفحه پاسخ به مبحث لود شد، دیدم Splinter Cell عزیز زحمتش رو کشیدن :wink:
مثال Splinter Cell کامل بود، ولی با توجه به سوالتون بد ندیدم این توضیحات تکمیلی رو هم ذکر کنم:

• شما با استفاده از دستور VideoLoad در هر زمانی میتونید یک فایل ویدئو رو فراخوانی کنید
    کد:
    VideoLoad("VideoObjectName","path")
  • توجه کنید که اگه در قسمت مسیر فایل ویدئویی هیچ مسیری رو ذکر نکنید(خالی بزارید) MMB پنجره OpenFile رو برای انتخاب فایل ویدئویی نشون میده
در قسمت تنظیمات شئ ویدئو قسمتی وجد داره بنام After Video Finish که برای وقتی هست که ویدئو تموم میشه و شامل موارد زیر هست:

• Do Nothing - اتفاق خاصی پس از اتمام ویدئو نمیفته
  • Reset Video - ویدئو ریست میشه (بر میگرده به اولش)
  • Close and Hide Video - پس از اتمام ویدئو شئ ویدئو رو مخفی میکنه
  • Go to Next Page - به صفحه ی بعد میره
و در پایین اون بخش، بخشی وجود داره بنام On Video Start/Stop/Finishکه پس از اتمام ویدئو یک اسکریپتی رو اجرا میکنه، قسمت اسکریپت نویسی از 4 بخش تشکیل شده و با زدن دکمه Define میتونید وارد بخش اسکریپت نویسی بشید:

1. On Load - اسکریپتی رو به محض لود شدن فایل ویدئویی اجرا میکنه
  2. On Start - اسکریپتی رو بهنگام اجرا (شروع پخش) فایل ویدئویی اجرا میکنه
  3. On Stop - همونطوری که از اسمش پیداست وقتی ویدئو Stop میشه اسکریپتی رو اجرا میکنه
  4. On Finish - و این قسمت هم پس از اتمام ویدئو اسکریپتی رو اجرا میکنه
امیدوارم این توضیحات مفید واقع بشه

جدیدترین ارسال ها

بالا