تشکر از همه ی دوستان از اینکه با نظراتشون من رو راهنمایی و تشویق کردند
خوب شده ولی فکر میکنم چون دستاش اینقدر گنده شدن میطلبید بالا تنه اش هم بزرگ تر میشد تا قوی تر هم به نظر برسه.
ممنون سجاد
حتما در کار بعدی بیشتر دقت خواهم کرد
مگه شما جز از روی لباس و کلاه میتونی تشخیص بدی یه کاراکتر انیمیت شده بختیاریه یا ترک یا.....(تازه خوبه از نزدیک برخورد نداشتی)
بعضی از پستها واقعا بی ربط هستند.
کارتون عالیه.موفق باشید دوست عزیز.
تشکر علی
امیدوارم تو هم موفق باشی
اتفاقا سالار به نکته ی خیلی مهمی اشاره کرد که از اون خیلی مچکرم
خوبه خدا به آدم چهره هم داده.حلا اکه توی انیمیشن هم باشه گویش و زبان هم هست نوع رفتار هم می تونه بیان کنه................علی آقا....مثال هم می خوایی یا همینا کافیه دوست من
در ضمن اگه مدیرا ببیند پستی بی ربط با احترام اون رو پاک می کنند تازه پست های با ربط رو پاک پاک می کنند چه برسه بی ربط ها رو.راستی پست های کی بی ربطن.
شما از کی مدیر شدی؟
سلام
خسته نباشی خیلی خوب شده
ساخت کاراکتر فان اونم لوپالی کار ساده ای نیست و خیلی خوب در آوردید
من از همه دوستان خواهش میکنم که ایرادهای عجیب نگیرید و محیط دوستانه باشه تا گالری همیشه فعال بمونه اینکه کاراکتر صفا نداره یه ایرادیه که واقعا طرف میمونه که باید چی کار میکرده
فقط یه نکته به ذهنم میرسه که اگر کف دست از مچ جدا باشه یعنی قابل تشخیص تر باشه توی انیمیت جلوه بهتری داره الان یه مقدار یه تیکه به نظر میاد البته همینش هم کاملا صلیقه ایه.
ریگ هم شده؟
در ضمن یه توضیح در رابطه با نرم افزار بدید.
موفق باشی
ممنون کوروش
هنوز ریگ نشده و نرم افزار استفاده شده هم بلندر با افزونه cycles بوده
من یه مطلبی نوشتم نویسنده هم جواب داد حال همه به جای اینکه به کار اصلی بیردازن ننوشته من رو نقد می کنند این یعنی حاشیه
کاملا درسته
خیلی زیبا شده و من لذت بردم.اتفاقا بد نیست اینو بگم که دوستان بدونند یکی که بختیاری بوده این کارکتر تو سایت cgart دیده و خوشش اومده و واسه مسعود جان این گفته :بابا ای ول تند تند داری کاری می زنی . این همشهری منه!
جدی بودن ربطی به بی صفایی نداره و واقعا کار بسیار زیباست و اکثر مردم حاشیه مرزی چهره هایی جدی دارند و اصلیت خود بنده هم مریانجی هست و به همین علت با این چهره ها اشنا هستم.
مدیرا هم که همه سرشون شلوغه بیایم کمی با ملاطفت رو کارای هم پیغام بگذاریم وگرنه یکی هم میاد کار مارو تخریب میکنه و گالری نابود میشه کلا.
مسعود جان موفق باشی
ممنون max vray
من دوست نداشتم که چهره ی یک آدم عبوس و عصبانی رو درست کنم
بیشتر می خواستم چهره ی یک شخصیت جدی رو به تصویر بکشم که فکر کنم موفق نشدم
اتفاقا خود من هم بختیاری هستم
امیدوارم که شما هم موفق باشید
مکس این نوشتت رو ترجمه کن. من هیچی ازش نفهمیدم. کی بود چی بود من نبودم
میشه دقیقا بگی کدوم نوشته تا اصلاحش کنم؟