سخت افزار مناسب برای Maya

masadaynaka

Member
دوستان عزیزی که در مورد سخت افزار برای مایا اطلاعات مفیدی دارن راهنمایی کنن و این topic رو به یک تاپپک جامع برای تمام کسانی که در مرحله ی خرید سخت افزار هستن تبدیل کنن!

این سوال برای همه ی حرفه ای ها پیش میاد که مثلآ چه نوع کارت گرافیکی برای مایا خوبه چه مارک و چه مشخصاتی داشته باشه, تو تهران از کجا میشه گیر آورد و چه سایت,شرکت,فروشگاه و یا شخص خواصی میتونه راهنما باشه...
البته تمام موارد فوق واسه ی قطعات دیگه ای مثل: MAIN BOARD, RAM ,CPU و چیزای دیگه ای که موثر هستن و من نمیدونم صدق میکنن و یا ارتباط تمام این قطعات با هم.
خود من مدت زیادی هست که با مایا کار میکنم (ولی این سایتو بتازگی کشف کردم و خسته نباشم) و در شرف خرید یک سیستم توپ هستم و قصد دارم قبل از راهنمائی شما فعلآ خرید نکنم.البته شکی در این نیست که سخت افزار خوب قیمت نسبی بالایی هم داره.

عزیزان در مورد هر قطعه ای که اطلاعاتی دارن, با توجه به MAYA راهنمایی کنن... با تشکر

masadaynaka

Member
مجید آنلاین هک شد - i'm so emberrased

دوستان از اینکه اینقدر کمک کردین واقعآ شرمنده هستم فقط نمیدونم چطور جبران کنم...
واقعآ نمیدونستم سطح اطلاعاتتون اینقدر پایینه, شیطونه ماگه خودم جواب خودمو بدم

cs_mohsen

Member
ممنونم شما لطف دارید !!!!!!!!؟؟
راجع به این موضوع توسط خود شما و ... اونم در چند تاپیک صحبت شده خودتون رو جای بقیه بذارید !
قربانت

اینجا انجمن مایا نه انجمن سخت افزار مطمئن باش که جوابت میدونم ولی بهت نمیگم
برو خوش باش

جدیدترین ارسال ها

بالا