سخت افزار برای 3d

esfehanei

Member
با سلام خدمت دوستان
سیستم سخت افزاری من رو درپایین میتونید ببینید من کارم با تری دی مکسه و میخوام با زیبراش هم در آینده کار کنم
خوب سوال من اینه که از چه ورژنی از مکس استفاده کنم تا اذیت نکنه چون فعلا با این 2010 یه کم اذیت میکنه
همچنین زیبراش چی چه ورژنی از اونو استفاده کنم
MotherBoard:Giga p31
CPU:Dual Core E5200 Intel
RAM:4gig_2.5Gig support
Graphic:MSI Nvidia Geforce 9400GT 1GB
Windows se7en 32Bit​
رم من 4گیگ هست ولی توی این ویندوز32بیتی 2.5گیگ پشتیبانی میشه
باتشکر​

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.ببین دوست من سیستمتون سیستم خوبی برای مکس نیست.اما برای مکس کار کردن باید و باید ویندوز 64 بیتی مکس 64 بینی استفاده کنین.مشکل رم شما هم همینه.چون سیستم عامل 32 بیتی بیتشر از 3125 مگ رم رو ثاپورت میکنه اما 64 بیتی تا 16 اگزا باید!! یعنی فکر کنم 1 میلیون ترا بایت رم رو ثاپورت میکنه. برای رندر آواتار از 2140 ترابایت رم استفاده شد. پس 64 بیتی یعنی نا محدود.

esfehanei

Member
با تشکر از شما دوست گرامی
ممنون به خاطر پاسختون
در مورد اون مسئله 64بیتی قبول دارم خودمم رفتم 64بیتی گرفتم و نصب کردم ولی این کانتر کوفتی روش کار نکرد و این داداش کوچیکم گیر داد که کانتر میخواد مجبود شدم 32بیتی نصب کنم
در مورد اون سی پی یو من میخواستم چهار هسته ای بگیرم که فروشنده چون نداشت گفت اینا اصلا با کامپیوتر های شخصی کار نمیکنه و با کامپیوتر های سرور کار میکنه فقط(البته چون نداشت اینو گفت)منم چون بابام فکر میکرد مهندس کامپیوتره همینی که دارم رو گرفت من موندم فکری که چه جوری به اینجور آدما میگن مهندس اگه اینجور باشه آدم یه هفته ای دکترای کامپیوتر میگیره
در مورد کارت گرافیک فکر نکنک بد باشه 9400 با 1گیگ رم البته مسلما از این بهتر تر هم هست ولی دیگه همینه

esfehanei

Member
در ضمن روی اون 64بیتی اگه نصب کنم مایا هم خوب کار میکنه با این سیستم من
و همچنین زیبراش

mg_mahyar

Member
ببین سون 64 بیتی نصب کن و یک کینگ جدید بخر چرا؟
آها الان میگم چون توش توی سیدی 13 بخش emulatur یک برنامه داره ماشین مجلزی با اون میتونی روی سیستمت هم 32 بیتی داشته باشی و هم 64 بیتی :)
در مورد سیپیو بگو ببینم قضیه چیه؟ بیشتر توضیح بده شاید به مادربردت نمیخورده من الان 6 هسته ای دارم و سرور هم نیست
کارت گرافیک آنبرد هم باشه خیلی تفاوت نداره با اونی که داری چون اصل سیپیو هست توی این قضیه و گرافیک بیشتر توی بازی به درد میخوره

Ultra3D

Well-Known Member
مادربرد شما همه Qoud core LGA 775 رو ساپورت می کنه که یکی از بهترینشون Intel Qoud core 9550 هست که 2.9 GH.z هست ( هر هسته) و 12 مگ کش داره
رم شما فعلا ً کافیه و فقط فکر ویندوزت باش

کارت گرافیک های معمولی تو رندر تاثیری نداره و همچنین تو View port

درباره کارت گرافیک های مخصوص 3 بعدی تو این بخش تاپیک های خوبی هست

mg_mahyar

Member
آخرین ویرایش:

esfehanei

Member
ای بابا چی دارید میگید من که تهران نیستم
من قم هستم
توی قم پرقدرت ترین سی پی یو سلرون دی 2.8هست اینم من به زور پیدا کردم اونوقت شما میگید برو چهار هسته ای بخر
واقعا میگم این چیزایی که میگید نیست
اگه هم که بهشون خیلی بگی ور میدوره یه سلرون دی دست پنجم به جای core i7میده 1000برابر هم قیمتش بالاتره
__________________________________________________________________________________
در مورد ویندوز هم گفتم 64بیتی آماده دارم ولی این کانتر کوفتی رو داداشم هی بازی میکنه خدا لعنت کنه سازنده کانترو
اون کینگی که گفتیدو پیدا کردم قیمتش 20تومن هست درسته؟
اون ایمولاتور رو من دانلود کردم اما این کانتر توش جواب نمیده(virtual box)
بدبختی پشت سر هم
این همه آموزش مکس و .... خریدم و دانلود کردم نمیتونم استفاده کنم چون خیلی اذیت میکنه این 32بیتی
__________________________________________________________________________________
راستی قیمت اون سی پی یو Intel Qoud core 9550چقدره تقریبا؟(چه جور اینو تلفظ میکنن؟)
مادربوردم خوبه؟
گرافیک چی چه جوره ؟از نظر قدرت و توانایی؟
_________________________________________________________________________________________________
با تشکر از نظرات شما

esfehanei

Member
ببین سون 64 بیتی نصب کن و یک کینگ جدید بخر چرا؟
آها الان میگم چون توش توی سیدی 13 بخش emulatur یک برنامه داره ماشین مجلزی با اون میتونی روی سیستمت هم 32 بیتی داشته باشی و هم 64 بیتی :)
در مورد سیپیو بگو ببینم قضیه چیه؟ بیشتر توضیح بده شاید به مادربردت نمیخورده من الان 6 هسته ای دارم و سرور هم نیست
کارت گرافیک آنبرد هم باشه خیلی تفاوت نداره با اونی که داری چون اصل سیپیو هست توی این قضیه و گرافیک بیشتر توی بازی به درد میخوره

من اون کینگ رو پرسیدم قیمتش20تومنه درسته؟
من virtual boxرو دانلود و نصب کردم درست نشد
در مورد سی پی یو هم گفتم نداشت اینو گفت اون میگفت سی پی یو های بالا تر از dual core E5200همه برای سروره چون نداشت اینو میگفت

esfehanei

Member
با تشکر از نظرات شما
راستی قیمت اون سی پی یو Intel Qoud core 9550چقدره تقریبا؟(چه جور اینو تلفظ میکنن؟)
مادربوردم خوبه؟
گرافیک چی چه جوره ؟از نظر قدرت و توانایی؟
ممنون میشم جواب اینا رو بنویسید
باتشکر

mg_mahyar

Member
من اون کینگ رو پرسیدم قیمتش20تومنه درسته؟
من virtual boxرو دانلود و نصب کردم درست نشد
در مورد سی پی یو هم گفتم نداشت اینو گفت اون میگفت سی پی یو های بالا تر از dual core E5200همه برای سروره چون نداشت اینو میگفت
بله درسته
VMware Workstation
اسم اون برنامه هست که گفتم. خوب مشتری خوبم برای فروشنده قطعات سروره:lol:

esfehanei

Member
این برنامهVMware Workstation محدودیت گرافیک داره؟
یعنی میشه توش مقدار گرافیک ر تنظیم کرد؟
ممنون میشم اگه یه امتحانی بکنید
چون قبلا من یه نرم افزار داشتم همین حدودا بود اسمش ولی محدودیت داشت یعنی گرافیک رو 32قرار میداد که این خیلی بده مخصوصا برای بازی ها
درضمن قیمت اون سی پی یو رو هم بذارید
با تشکر

esfehanei

Member
زنگ بزنم بگم چی؟
اصلا این مجموعه کینگ ارزششو داره بگیرم شما خودت گرفتی؟راضی هستی ازش؟

mg_mahyar

Member
من نه زیاد بعضی چیزاش خوبه بعضیاش نه
مثلا سیدی آموزشیای این مجموعه خیلی خوبه
برنامه ها همشون 64 بیتی هست و 32 بیتی اینم خوبه
اما یه مشکل داره اونماینه که باید از اتصال برنامه بیبیلون و ادبی به اینترنت جلوگیری کنی
کلا ادبیش افتضاح هست الباقی ماجرا خوبه

esfehanei

Member
بالاخره من نتونستم به خاطر کانتر 64بیتی نصب کنم
فعلا میخوام برم مایا کار کنم 2009 یا2010 خیلی فرق میکنه که32یا 64بیتی باشه ویندوز؟
______-
در ضمن
من موندم چرا همیشه اینجا تعدار کاربران مکس خیلی بیشتر از مایاس
دلیل خاصی داره؟

mg_mahyar

Member
خیلی فرق که داره اگر 64 بیتی باشه 1.5 برابر میشه سرعتت حدودا تو شرایط برابر
کابران مایا دارن کار میکنن وقت فروم بازی ندارن مکسیا بیشتر سرشون خلوته
البته شوخی بود
96 درصد کارای دنیا با مکسه
3 درصد مایا آمار دو سال پیشه میلادیه
ولی اون 3 درصد اکثرا کارای سینمایی و حرفه ای هست
به همون نسبت تعداد کاربرا هم کمتره دیگه

esfehanei

Member
واقعا؟
خوب شد گفتی من میخواستم برم مایا یاد بگیرم ولی دیگه نمیرم همون مکس خوبه

در مورد مایا من فکر می کردم برعکس باشه یعنی مایا کارا بیشتر باشن چون بیشتر آموزشهای سه بعدی برای مایاس
مثلا سایت دیجیتال تاتورز رو ببین نزدیک چند هزار تا آموزش مایا داره ولی تداد آموزشهای مکسش به 500تا نمیرسه
ویا همین گنومون که اصلا همه کاراش مایاس بع غیر از تعداد کمی
خوب من دیگه نمیرم مایا یاد بگیرم با این توصیفات
__________________________________________________________________________________________
خوب درمورد وینوز هم نمیشه من هم 32و هم 64بیتی داشته باشم؟
رایو سی من 35گیگ هست و بقیه درایوام110گیگی هستن خوب من خواستم 64بیتی رو توی رایو دی نصب کنم ولی موقع نصب جلوش نوشته بود لوگیکال در صورتی که برای سی نوشته بود سیستم
این مشکلی نداره؟

با تشکر

mg_mahyar

Member
ببین یه جامعه آماری در مورد آموزش ها نمیتونه ملاک تعداد کارای ساخته شده باشه

آموزش مایا بیشتره چون برنامه قویتریه ولی الان میشه گفت تعداد 1 به 9 تیزرهای تلویزیون ایران شایدم کمتر با مایاست ولی خوب تاپشونه
با مکس شاید نتونی مثلا هل بوی بسازی ولی قطعا میتونی کارای خوبی بسازی یه مطلب دیگم که هست مایا روی اپل نصب میشه ولی مکس نه .
خوب خود این باعث میشه اونا که کار حرفه ای میکنن سیستم حرفه ای هم بخوان برن سراغ مایا .
اما در کل برای امثال منو شما مکس و مایا تفاوتی ندارن در اون حد یکی رو آدم مسلط بشه بهتره مکس هم با پلاگینایی که داره راحت میتونه تا 90 درصد تو کار حرفه ای به مایا نزدیک بشه

جدیدترین ارسال ها

بالا