سخت افزار برای 3d

esfehanei

Member
من مدل سیستمتو همینجوری پرسیدم
یعنی شما موقعی که با زیبراش کار میکنی وقتی میخوای یه چیزیو اوپن کنی آدرس رو اشتباه میدی خو به خود بیرون نمی آد؟از چه ورژنی استفاده میکنی؟
در موردمکس من ترسم فقط در مورد اون خراب شدن کار هست چون اینقر دردناک هست که نگو دو روز پای یه مدل کار کنی یه فعه از بین بره کاریش هم نمی تونم بکنم برای همین دنبال ورژن های قدیمی و جید میرم شاید درست بشه همین
حتی برا همین هم هی مونده بودم برم مایا کار کنم یا مکس در صورتی که از اول با مکس شروع کرده بودم
انشاالله امروز که 64بیتی نصب کردم این مشکلا حل میشه
__________________________________________________________________________________
راستی یه سوال خارج از مبحث
مگه مکس کاری هم با اسکریپت نویسی داره؟تا جایی که من میدونم مال برنامه نویسی و... هست من خودم ویژوال بیسیک کار کردم و به خاطر همین از کد نویسی متنفرم
چون توی آموزشای سی جی آکادمی بود

خوب دیگه ببخشید اگه زیاد شد حرفام
با تشکر از شما

mg_mahyar

Member
هر کاری با ابزار ها نتونی توی مکس میایا یا هر برنامه درست درمونی باید با اسکریپت بکنی که مکس و مایا هم دارن.
_______________________________________________________________________________________
مشکل بیرون پریدن خوب هر چند دقیقه یک بار save as کن فایلو. ولی مایا هم مشکل بیرون پریدن داره . مال ماها کرک شده هست اگر نمیخوای مشکل داشته باشی برو چند هزار دلار پول بده سیدی اصل با ویندوز اصل بخر :green: تا یه حدیش نرماله
_______________________________________________________________________________________
سیستمم رو برا فروش گزاشتم واسه همین پرسیدم برای چی میخوای
اینم مشخصات سیستم من
مانیتور:LG 21.5"- W2253TQ = 185
سیپیو:1055 - X6 =214- شش هسته ای AMD
مادربرد:GIGABYTE-MA785GT-UD3H=128
رم:Kingston 4GB(2x2GB) - Bus1333 = 105
کیس= 48 مگنوم دو
دیویدی رام :Samsung سامسونگ = 56
گرافیک:GIGA-ATI-RADEON HD 4670-1G = 98
هارد:Samsung - 750GB = 73
پاور:Memonex - 600W :73
موس و کیبرد:18 تومن

esfehanei

Member
خیلی خوبه سیستمت برو باهاش کیف دنیا رو ببر من بیچاره رو ببین که توش موندم
راستی قیمت اصلی مایا رو دیدم حدود 1500دلار بور واقعا مفته موندم فکری کی میره اینقدر پول بده یه سی دی بخره تازه انگار محدودیت نصب و از این جور چیزا داره چون باید زنگ بزنیم اکتیویژن کد بگیریم

با تشکر

mg_mahyar

Member
یکیشو یاد بگیر بعد زیبراش
یعنی با مکس خوب بتونی کرا کنی بعدا بری سراغ زیبراش بهرته
زیبراش مطلب خاصی نداره بیشتر تکنیک داره

esfehanei

Member
خوب مکس که بلد هستم تا حدودی چند تا از کارامم قبلا گذاشته بودم من میخوام اون جک جونور هایی رو که با مکس میسازن برم با زیبراش بسازم بعد بیارم توی مکس تکسچر و... بهش بدم و رندر بگیرم
چون با مکس که نمیشهاون جک جونور ها رو ساخت
بازم سوالمو میپرسم میشه توی 2ماه یاد گرفت اینو؟
شما خودت چند وقت روش کار کردی یاد گرفتی؟

mg_mahyar

Member
زیبراش تکنیکه نه یادگیری
بستگی به تمرین داره
ویالن 4 تا سیم داره و 3 تا انگشت روی اون سیما ازش هزار تا آهنگ میسازن
سوال شما مثل اینه که بگی میتونم سیم ها رو یاد بگیرم؟ جواب اینه اره شما وقت بزار کل زیبراش رو دو هفته ای یاد میگیری ولی شاید نتونی کاری بکنی مثل کسی که نت و رو بلده سیم ها رو میشناسه و دستشم میشناسه ولی اینکه رد صدم ثانیه دستو جابه جا کنه تمرینه و تمرین نه یادگیری

esfehanei

Member
بله درسته ولی با اونی که شما گفتید هر چی با زیبراش بسازی میشه با مکسم ساخت موافق نیستم عکسی که پیوست کردم رو ببین تا حالا چه بشری تونسته همچین چیزیو با مکس و مایا بسازه که ما بتونیم بسازیم؟
ولی در کل واقعا قشنگه از همه نظر ولی آدم باید فک کنم یه 5000سالی کار کنه تا بتونه همچین چیزیو بسازه
راستی نتونستی یه دونه از اون تکسچر ها برام آپ کنی؟من هنوز توی اون کیفیتش موندم میخوام ببینم این6000*6000که میگه چیه
پس بعد از نصب 64میرم مکس و زیبراش رو نصب میکنم و میوفتم توی کارای زیبراش
یه آموزشم دانلود کردم بدک نیست
فعلا منتظر جواب اون داستان لوگیکال که برای درایو دی بود هستم توی پی سی ورلد نوشتم ببینم کسی جواب میده
در ضمن این 110 گیگ خوبه برای نصب 64 یا اینکه پارتیشن بندی کنم و تقسیم کنم به نظر خودم خوبه حالا شما چی میگی؟
با تشکر

esfehanei

Member
راستی عکسه رو یادم نبود آپ کنم
راستی سینما فوردی و ایکس اس آی چیه؟

پیوست ها

• coverlg.jpg
    coverlg.jpg
    52.4 کیلوبایت · بازدیدها: 4

mg_mahyar

Member
من در مورد هارت نظر نمیدم مگه سیستم جلو روم باشه
عکس پیوستی رویت شد میشه ساخت زمان میره ولی و سخت تره

esfehanei

Member
خوب همون زیبراش خوبه
میرم مکس کار میکنم +زیبراش
راستی زیبراش سخت افزار زیادی لازم داره؟
ورژن 64بیتی اش هست حوصله ندارم از این ویندوز برم اون ویندوز(بالاخره دو ویندوزه شدم)
با تشکر

جدیدترین ارسال ها

بالا