سخت افزاري ها كمك؟؟؟

alijan

Member
با سلام :)
وقتي كامپيوترم رو اولين دفعه روشن ميكنم هارد روشن ميشه ولي چيزي رو مانيتور نشون داده نميشه ( موقع روشن كردن هيچ صداي بوقي هم نمياد ).ولي دوباره با يه بار ريست كردن همه چي درت ميشه و كامپيوترم كار ميكنه.چرا
ويندوزم xp هستش.(FDISK هم كرده ام و دوبار هم ويندوز عوض كردم ولي سودي نداد) :cry: :x

Maxton

Active Member
تا اونجایی که من می دونم برای همه بایوس های شرکت های مختلف از جمله apheonix awardو... وقتی کامپیوتر بالا میاد برای اینکه بگه دستگاه سالم هست یه بوق می زنه و اگر نزنه بایوس کارشو درست انجام نمیده....حالا ببینیم نظر بقیه دوستان چیه...

Hwt

Active Member
خوب صداي بوق نمياد يه هوا بو مياد :)‌!‌
بايوس رو تازگي اپ ديت نكردي ؟!

Maxton

Active Member
مگه می شه بایوس رو اپ دیت کرد؟..به نظر من که باید عوضش کنه....

بافی

Member
خوب سیستم منم وقتی بالا میاد بوق نمی زنه... دلیلی نداره که یه هوا بو بیاد؟!... ولی مثل ساعت کار می کنه(بزنم به تخته)...

Hwt

Active Member
خب 2 حالت داره!‌
شما اسپيكر رو اصلا وصل نكردي !‌
يا!
كامپيوترتون نميدونه مقع بالا اومدن بايد تك بوق بزنه كه بگه سالمم!

Hwt

Active Member
خب 2 حالت داره!‌
شما اسپيكر رو اصلا وصل نكردي !‌
يا!
كامپيوترتون نميدونه موقع بالا اومدن بايد تك بوق بزنه كه بگه سالمم!

alijan

Member
سوال من اين نيست كه موقع ريست صداي بوق مياد يا نه.
:x :x وقتي كامپيوترم رو اولين دفعه روشن ميكنم هارد روشن ميشه ولي چيزي رو مانيتور نشون داده نميشه ( موقع روشن كردن هيچ صداي بوقي هم نمياد ).ولي دوباره با يه بار ريست كردن همه چي درست ميشه و كامپيوترم كار ميكنه.يعني دفعه اول كامپيوترم كار نميكنه. :!:

alireza-metal

Active Member
مشكلت از مادر برد --- من اين مشكلو 2 يا 3 بار تو شركتمون داشتيم --البته سيستم مشتري بوده كه با عوض كردن مادر برد حل شده

divaneh_to

Member
سلام
در اين موردي كه شما ذكر كرديد دو دليل مي تواند وجود داشته باشد :
1 - اشكال مادربورد كه برميگردد به بايوس مادربورد .البته اگر Dual Bios نباشد .
2 - پاور سيستم شما درست كار نميكند .
در مورد اول بهترين كار اين است كه اگر بايوس مادربورد شما سوكتي است آنرا درآورده و به مراكزي مراجعه كنيد كه Bios مادربورد و قطعات ديگر را Update يا Program مي كنند ( سمت خيابان جمهوري - تقاطع حافظ - داخل پاساژ توكل يا بزرگمهر )
در مورد پاور هم مي توانيد سيستم خودتان را با يك پاور ديگر چك كنيد .
اگر باز هم مشكلي بود من در خدمتم .....
به اميد موفقيت .

جدیدترین ارسال ها

بالا