سبز هاست | هاست وارز با امکانات فوق العاده - Warez Hosting - SabzHost.Com

ببینید.

من چی کار کردم .

به غیر از آپلود فیلم توسط خودم و ادمین سایت.

اسکریپت هم نصب نکردم و قوانین را رعایت کردم.

مشکل از ما نبوده.

اینو میتونم 100 در صد بگم.
دوست عزیز تا جایی که میدونم دانلود و آپلود فیلم فشار زیادی روی سرور میاره.....

contact_mehdi

New Member
سلام ...

خيلي جالبه . من داشتم دنبال يه نرم افزار ميگشتم و سرچ زدم كه اتفاقي اين صفحه رو ديدم . عجيبه .... !!!! حالا چرا ؟ بهتون ميگم .

من مدير سايت www.mdake.com هستم . حتما توي يكي از پستهاي قبلي آدرس سايت منو به عنوان يكي از سايتهايي كه از سرور سبز هاست استفاده كرده ميبينيد. دقيقا آدرسش رو نميدونم ولي توي همين تاپيك هست .

حدود 2 سال هست كه از هاست وارز استفاده ميكنم . اوايل از parsaspace.com ‌استفاده ميكردم . ولي چون ميزان استفاده من از 10 گيگ رد شد و هزينه آنها هم زياد بود . تصميم به نقل مكان از اون هاست كردم . با سايتهاي خيلي زيادي وارد مذاكره شدم . شايد باورتون نشه ، هاستينگي نمونده كه بهش سر نزده باشم . تا اينكه با سرور sabzhost آشنا شدم . اين سرور هم خداييش خيلي براي نقل مكان از سرور قبلي به خودش ، زحمت كشيد . تيم پشتيبانيش كه به طور يقين ميتونم بگم هميشه در دسترس هست . هر مشكلي داشته باشيد ، سريع جواب ميدن . هم قيمتش خدايي خوبه و هم پشتيبانيش . نمي خوام بيشتر از اين تبليغ كنم . ولي من به تمام دوستاني كه قصد گرفتن هاستينگ وارز دارن بهشون پيشنهاد ميكنم كه اين موقعيت تاپ رو از دست ندن .

موفق باشيد .... مديريت سايت www.mdake.com

X7337X

Member
  • امکانات نامحدود در تعداد ایمیل - ساب دومین - دیتابیس و ...
  • دارای فایروال
  • امکان نصب کلیه اسکریپت های نال شده وب سایت نمونه بر روی سرور ما daneshjuha.org
  • امکان نصب اسکریپت های نمایش فیلم بصورت فلش مانند youtube.com
  • و ...
اون وقت اسکریپت های ما رو هم نال میکنی؟ :d

fouad-pes

Member
سلام ...

خيلي جالبه . من داشتم دنبال يه نرم افزار ميگشتم و سرچ زدم كه اتفاقي اين صفحه رو ديدم . عجيبه .... !!!! حالا چرا ؟ بهتون ميگم .

من مدير سايت www.mdake.com هستم . حتما توي يكي از پستهاي قبلي آدرس سايت منو به عنوان يكي از سايتهايي كه از سرور سبز هاست استفاده كرده ميبينيد. دقيقا آدرسش رو نميدونم ولي توي همين تاپيك هست .

حدود 2 سال هست كه از هاست وارز استفاده ميكنم . اوايل از parsaspace.com ‌استفاده ميكردم . ولي چون ميزان استفاده من از 10 گيگ رد شد و هزينه آنها هم زياد بود . تصميم به نقل مكان از اون هاست كردم . با سايتهاي خيلي زيادي وارد مذاكره شدم . شايد باورتون نشه ، هاستينگي نمونده كه بهش سر نزده باشم . تا اينكه با سرور sabzhost آشنا شدم . اين سرور هم خداييش خيلي براي نقل مكان از سرور قبلي به خودش ، زحمت كشيد . تيم پشتيبانيش كه به طور يقين ميتونم بگم هميشه در دسترس هست . هر مشكلي داشته باشيد ، سريع جواب ميدن . هم قيمتش خدايي خوبه و هم پشتيبانيش . نمي خوام بيشتر از اين تبليغ كنم . ولي من به تمام دوستاني كه قصد گرفتن هاستينگ وارز دارن بهشون پيشنهاد ميكنم كه اين موقعيت تاپ رو از دست ندن .

موفق باشيد .... مديريت سايت www.mdake.com

سلام
ميشه آي دي ياهوي شما رو بپرسم؟
براي يك اكانت...

NovinServer

Active Member
با سلام و درود ، دوستان این انجمن های هاستینگ مجید انلاین خیلی افتضاح شده است برای همین مدتی فقط می یام و می خوانم و دیگر پستی ارسال نمی کنیم . به خدا همش داریم دعوا می کنیم یکی سر کلاهبرداری یکی سر قیمت پایین و بالا و .....

به خدا درست نیست ، اگر واقعا کسی مشکلی دارد دو نفر بشینند با هم صحبت کنند و مشکل را بر طرف کنند از اینی که بیابند در انجمن موضوع خود را باز کنند شروع کنند به دعوا و عده هم پشت سر دعوا کنندگان قرار بگیرند درست نیست . سبز هاست یک فروش خوب گذاشت است که شما می توانید تحقیق کنید و بعد بخرید این قانونش هست ولی صحیح نیست با هم دعوا کنید .

حرف دوستمان کاملا درست است ، هاست رپیدلیچ حدود 60 % سرعت سی پی یو را بالا می برد به حدی که در کیفیت هاست تاثیر مستقیم دارد . به هر حال هاستینگ های وارز هم اکثرا خوب نیستند چون قانون خاصی پیروی نمی کنند و مشکلات زیادی دارند .

دوستان موفق باشید :rose: درود بر دوستانی که با صحبتی آرام و مهربانه مشکلات خود را بیان و حل می کنند

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا