سبز هاست | هاست وارز با امکانات فوق العاده - Warez Hosting - SabzHost.Com

sabzhost

New Member
ما در طول مدت تا کنون 3 نفر را ساسپند کردهایم اون هم فقط به خاطر استفاده از رپیدلیچ یا به عبارتی بالا بردن لود سی پی یو که یکیش شما هستید ..
حالا یا خودتان لود رو بالا بردید یا اون هکر شما ...
به قول خودتان اون هاست قبلی - هاست ما و هاستی که بعد از ما بردید و اون به شما گفت که لود بالا توسط هکر ایجاد شده ...
در هر صورت مهم اینه که لود بالا در سروری که مجاز به بالا بردن اون نیستید باعث ساسپند شدن شماست ...
حالا هاست ما بده هاست قبلیتوونم بد بود؟!!! هاست بعدیتون چی؟!!! چرا اونا هم شما رو هی ساسپند می کردند ؟!
شما بی مشکل بودین؟
من در ابتدا فکر می کردم شما اون آقایی هستید که فضای نامحدود گرفته بودید و بصورت اف تی پی به چند نفر فروخته بودید و این کار طبق قوانین ما غیر مجاز هست و برای ایشان چند بار اخطار فرستادیم .

اما به شما هم در مورد لود سی پی یو تدکر داده بودیم ... شما که بچه نیستید می دونید نباید به سرور فشار بیارید . اصلا به خاطر همین صحبت ها سرور جدید مخصوص رپیدلیچ را فعال کردیم تا از نظر لود کاربران مشکلی نداشته باشند ...
من 10 نفر از کاربران را (اون هم از هر چهار سرورمون ) برای شما لیست می کنم تا از خودشون در مورد سرویس و پشتیبانی سوال کنید ....
www.daneshjuha.org
ww.comeenkara.com
www.mdake.com
www.agahicenter.org
www.takoffline.com
www.film-net.net
www.uspeak.us
www.2463718.com
www.offlinerha.com
www.rayaneh-saraa.com
www.irftf.com
و ...

*farhad*

Member
ما در طول مدت تا کنون 3 نفر را ساسپند کردهایم اون هم فقط به خاطر استفاده از رپیدلیچ یا به عبارتی بالا بردن لود سی پی یو که یکیش شما هستید ..
حالا یا خودتان لود رو بالا بردید یا اون هکر شما ...
به قول خودتان اون هاست قبلی - هاست ما و هاستی که بعد از ما بردید و اون به شما گفت که لود بالا توسط هکر ایجاد شده ...
در هر صورت مهم اینه که لود بالا در سروری که مجاز به بالا بردن اون نیستید باعث ساسپند شدن شماست ...
حالا هاست ما بده هاست قبلیتوونم بد بود؟!!! هاست بعدیتون چی؟!!! چرا اونا هم شما رو هی ساسپند می کردند ؟!
شما بی مشکل بودین؟
من در ابتدا فکر می کردم شما اون آقایی هستید که فضای نامحدود گرفته بودید و بصورت اف تی پی به چند نفر فروخته بودید و این کار طبق قوانین ما غیر مجاز هست و برای ایشان چند بار اخطار فرستادیم .

اما به شما هم در مورد لود سی پی یو تدکر داده بودیم ... شما که بچه نیستید می دونید نباید به سرور فشار بیارید . اصلا به خاطر همین صحبت ها سرور جدید مخصوص رپیدلیچ را فعال کردیم تا از نظر لود کاربران مشکلی نداشته باشند ...
من 10 نفر از کاربران را (اون هم از هر چهار سرورمون ) برای شما لیست می کنم تا از خودشون در مورد سرویس و پشتیبانی سوال کنید ....
www.daneshjuha.org
ww.comeenkara.com
www.mdake.com
www.agahicenter.org
www.takoffline.com
www.film-net.net
www.uspeak.us
www.2463718.com
www.offlinerha.com
www.rayaneh-saraa.com
www.irftf.com
و ...

هاست اول که بودیم را پس گرفتیم .

چون ثابت کردیم مشکل از ما نبوده و هک شده سرور.

و سایت ما.

در مورد هاست آحری که ما از انجا فهمیدیم که یک ماه است که هکر های ترکی به ما حمله می کنند.

بگم که یک باز ساسپند شدیم و باز شدیم و تمام ip های ترکیه بسته شد و تا الان خدا را شکر ساسپند دیگری نداشتیم.

این خیلی فرق میکنه که هک باعث بالا رفتن لود سرور بشه یا از طرف ما باشه.

چون توی گزفتن این هاست ما نباید روی هاست rapidleech استفاده می کردیم که نکردیم.

و طبق مقررات عمل کردیم.

سوال من این است.

چرا اطلاعات باید پاک بشه .

در صورتی که 2 هاست دیگر حتی 1 meg از اطلاعات پاک نشده بود.

در این حالت شما باید قانون هاستت را عوض کنی بزاری :

در هر صورتی که لود سرور بالا بره بسته میشه اکانت حتی در هک.

سرور شما باید توانایی مقابله با هک را داشته باشه.

سرور آخری که ما یک باز ساسپند شدیم ماله persinawhois بود که سریع مقابله کرد سایت را بست.

و ip ترکیه را بن کرد.

و سایت را دوباره به ما داد.

با تشکر.

pardisgroup

Active Member
ببخشید یه سوال دارم .... سرور شما آمریکاست بعد چه طوری وارز ساپورته ؟؟؟؟ (برام سواله اخه خیلی جاها مشکل دارند):-?

pardisgroup

Active Member
ببخشید یه سوال دارم .... سرور شما آمریکاست بعد چه طوری وارز ساپورته ؟؟؟؟ (برام سواله اخه خیلی جاها مشکل دارند):-?

sabzhost

New Member

سایت www.sabzhost.com و www.sabzhost.net بر روی دو سرور متفاوت در آمریکا هستند این سرور ها وارز نیستند و فقط جهت استفاده عادی هستند ..
سرور وارز ما بر روی www.sabzhost.info قرار دارد که می توانید اسکریپت نال شده یا فایل وارز را بر روی آن قرار دهید ...
موفق باشید

arash001

New Member
شما چند تا سرور دارین؟ سرور وار شما در هلند است درسته؟ مگه سرور های هلند مشکلی ندارن و وارز هستن؟ بعد سایت شما صد در صد وارز هستش؟
ببخشید من بررسی کردم سایت شما چند ماه بیشتر نیست که را افتاده ...چطور میشه اطمینان کرد؟
بعد اینجوری که دوستان گفتن اکانتی را حذف کردین خیلی کار خطر ناکی کردین ممکنی اطلاعاتی روی هاستشون داشتن که خیلی مهم بوده براشون و...شما باید ساپسند می کردین تا و امکان انتقال فایل هاشون را می دادین
لطفا کاملا توضیح دهید
ممنون

arash001

New Member
ببخشید یک سال دیگه چطور هاست شما وارز است و از سی پنل استفاده می کنید!؟

saeed_metabox

New Member
با سلام

دوستان عزيز من اين اطمينان رو به شما ميدم كه هيچ اسكريپتي نصب نكرديم ... و اين مدير هاست اگه راست ميگن ميل هايي كه براي اخطار به ما دادن رو بزارن نه اميلي كه براي همه كاربران براي ثبت نام مي فرستن :d

اين اقا بدون هيچ اطلاع و خبري كل سايت رو حذف كردن حالا خدا رو شكري من هنوز اطلاعاتم رو از روي سرور قبليم پاك نكرده بودم و تونستم برگردونم همه رو البته از همه مهمتر من روزانه از ديتابيسم خودم بك آپ مي گيرم . شما هم ميخوايد بگيد كه مثلا اين پولا خوردن نداره بله مال يكي خوردن نداره ولي وقتي بشه 1000 تا چي اون وقت خوبم از گلوتون ميره پايين ...........

هاستي كه اطلاعات يه كاربر رو بدون اخطار و دليل پاك كنه ديگه چه انتظاري ميشه ازش داشت ....

من كه بازم به همه دوستان ميگم از اين آقا هيچ خريدي نكنن.......

آها يادم رفت بگم كه اگه قراره هاست شما با 5 درصد لود سي پي يو دان بشه به درد نميخوره اصلا اين رو هم بگم سايت اينا اصلا دان نشده بود يارو مي خواد خالي ببنده نميدونه چي بگه .......

مردونه بگو اشتباه كرديم پاك كرديم ما هم حرفي نداريم اگه يادت باشه من پشت تلفن هم به شما گفتم كه هيچ ايرادي نداره چون من به هاستهاي نا محدود هيچ اطميناني ندارم هميشه اطلاعاتم رو نگه ميدارم .....

حالا خود دوستان ميدونند و شما ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

sabzhost

New Member
شما چند تا سرور دارین؟ سرور وار شما در هلند است درسته؟ مگه سرور های هلند مشکلی ندارن و وارز هستن؟ بعد سایت شما صد در صد وارز هستش؟
ببخشید من بررسی کردم سایت شما چند ماه بیشتر نیست که را افتاده ...چطور میشه اطمینان کرد؟
بعد اینجوری که دوستان گفتن اکانتی را حذف کردین خیلی کار خطر ناکی کردین ممکنی اطلاعاتی روی هاستشون داشتن که خیلی مهم بوده براشون و...شما باید ساپسند می کردین تا و امکان انتقال فایل هاشون را می دادین
لطفا کاملا توضیح دهید
ممنون

در حال حاضر 4 سرور -
بله سرور وارز در هلند هست حتی سرور اختصاصی وارز هم داریم که میتونید Cpanel/WHM نال شده بدون مشکل روی آن نصب کنید !!!!
100% وارز هست ...
ما فعالیتمون رو یکساله بطور حرفه ای شروع کردیم ..
اما این دوستان بهونشون هک شما چرا باور می کنید ...

موفق باشید ....

*farhad*

Member
در حال حاضر 4 سرور -
بله سرور وارز در هلند هست حتی سرور اختصاصی وارز هم داریم که میتونید cpanel/whm نال شده بدون مشکل روی آن نصب کنید !!!!
100% وارز هست ...
ما فعالیتمون رو یکساله بطور حرفه ای شروع کردیم ..
اما این دوستان بهونشون هک شما چرا باور می کنید ...

موفق باشید ....

من مدرک دارم.

توی خود سایت تیم هکری اسم سایت با زمان هک را دیدم.

sabzhost

New Member
دوستان عزيز من اين اطمينان رو به شما ميدم كه هيچ اسكريپتي نصب نكرديم ... و اين مدير هاست اگه راست ميگن ميل هايي كه براي اخطار به ما دادن رو بزارن نه اميلي كه براي همه كاربران براي ثبت نام مي فرستن :d

اين اقا بدون هيچ اطلاع و خبري كل سايت رو حذف كردن حالا خدا رو شكري من هنوز اطلاعاتم رو از روي سرور قبليم پاك نكرده بودم و تونستم برگردونم همه رو البته از همه مهمتر من روزانه از ديتابيسم خودم بك آپ مي گيرم . شما هم ميخوايد بگيد كه مثلا اين پولا خوردن نداره بله مال يكي خوردن نداره ولي وقتي بشه 1000 تا چي اون وقت خوبم از گلوتون ميره پايين ...........

هاستي كه اطلاعات يه كاربر رو بدون اخطار و دليل پاك كنه ديگه چه انتظاري ميشه ازش داشت ....

من كه بازم به همه دوستان ميگم از اين آقا هيچ خريدي نكنن.......

آها يادم رفت بگم كه اگه قراره هاست شما با 5 درصد لود سي پي يو دان بشه به درد نميخوره اصلا اين رو هم بگم سايت اينا اصلا دان نشده بود يارو مي خواد خالي ببنده نميدونه چي بگه .......

مردونه بگو اشتباه كرديم پاك كرديم ما هم حرفي نداريم اگه يادت باشه من پشت تلفن هم به شما گفتم كه هيچ ايرادي نداره چون من به هاستهاي نا محدود هيچ اطميناني ندارم هميشه اطلاعاتم رو نگه ميدارم .....

حالا خود دوستان ميدونند و شما ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خندم میگیره که این جمله رو یعنی آقای فرهاد ( مدیر دوم سایت این دوستمون) از پستش پاک کرده :d
نويسنده *farhad* :
درسته که خدمات خوبي ميدن.
:D
ببینید این دوستمون دارن تبلیغات منفی می کنند و اصلا هم برامون مهم نیست ...
حداکثر لود سی پی یو در سرور معمولی و وارز تا 12% هست و در رپیدلیچ 65% ...

من باز هم تکرار می کنم که مشکل از خود ایشون بوده چرا سرور اول اکانت اونارو بسته که بعد رفتن متقاعد کردند پس گرفتند ... سرور دوم هم که ما بودیم .. بعد از ما هم که که سرور سوم اونا رو بسته و بهشون گفته که هک شده بودند ...

ایشون باعث شده بود که مدتی سرور دون بشه ...

*farhad*

Member
خندم میگیره که این جمله رو یعنی آقای فرهاد ( مدیر دوم سایت این دوستمون) از پستش پاک کرده :d
نويسنده *farhad* :
درسته که خدمات خوبي ميدن.
:D
ببینید این دوستمون دارن تبلیغات منفی می کنند و اصلا هم برامون مهم نیست ...
حداکثر لود سی پی یو در سرور معمولی و وارز تا 12% هست و در رپیدلیچ 65% ...

من باز هم تکرار می کنم که مشکل از خود ایشون بوده چرا سرور اول اکانت اونارو بسته که بعد رفتن متقاعد کردند پس گرفتند ... سرور دوم هم که ما بودیم .. بعد از ما هم که که سرور سوم اونا رو بسته و بهشون گفته که هک شده بودند ...

ایشون باعث شده بود که مدتی سرور دون بشه ...

چون به این نتیجه رسیدم که اصلا خدمات خوبی ندارید.

سرور اول چون لینک هک در zone-h بهش داده شد مجبور به باز کردن اکانت شد.

سرور سوم هم که دوست ما است .

و فقط سرور خودکار ساسپند شد.

به خاطر هک.

دان شدن به من مربوط نیست به هکر ها و سرور شما مربوطه.

اگر سرور شما میتونست اکانت ما را پاک نمی کرد.

مثل 2 سرور قبلی.

sabzhost

New Member
آخه این جمله رو بعد از حذف اکانتتون زده بودید طی همین دو سه پست به این نتیجه رسیدید ؟!!!
عرض کردم نظر شما که دوست دارید هر کاری با هاستتون بکنید و کسی هم چیزی به شما نگه اصلا برامون مهم نیست ..
وقتی شخصی باعث دون سرور بشه بقیه کاربرا چه گناهی کردند که بخوان تقاص عدم اطلاع شما رو از امنیت وبساییتون بدند ...

*farhad*

Member
آخه این جمله رو بعد از حذف اکانتتون زده بودید طی همین دو سه پست به این نتیجه رسیدید ؟!!!
عرض کردم نظر شما که دوست دارید هر کاری با هاستتون بکنید و کسی هم چیزی به شما نگه اصلا برامون مهم نیست ..
وقتی شخصی باعث دون سرور بشه بقیه کاربرا چه گناهی کردند که بخوان تقاص عدم اطلاع شما رو از امنیت وبساییتون بدند ...

ببینید.

من چی کار کردم .

به غیر از آپلود فیلم توسط خودم و ادمین سایت.

اسکریپت هم نصب نکردم و قوانین را رعایت کردم.

مشکل از ما نبوده.

اینو میتونم 100 در صد بگم.

irlogo

Active Member
این روز ها همه در انجمن هاستینگ دعوا می کنند شما چه طور؟

morika

New Member
سلام اقا حالا كه بحث داغه
من هم يكي از كاربراي سبز هاست هستم و خيلي خيلي ازشون راضيم
هم در زمينه ي پشتيباني و پاسخگويي
هم در زمينه ي فني

حالا يكي از دوستان به هر علتي هاستش بسته شده بياد يه طرفه به قاضي بره به نظر من خيلي بي انصافيه

درود بر سبز هاست

morika

New Member
شرط در حد یقین morika تنها یک کدجت تبلیغاتیست !

قبل از اينكه حرف بزني يكم دقت كن
برو تاريخ عضويت منو ببين و حرف بيخود نزن

اينم سايتم

WWW.IRFTF.COM

خوب ببين

از قضا من اين تاپيك رو يهو پيدا كردم - چون توي اين تاپيك به سايت من لينك داده شده بود اومدم ببينم چه خبره

حالا كه اينطور شد

هزاران درود بر سبز هاست

:oops:

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا