سایه ها در ور ری

Yasharp

Active Member
سلام به همه دوستان
دوستان چطوری می تونم برای جاهای باریک مثلا حد فاصل دو تا در کابینت سایه بندازم طوری که معلوم بشه
ممنون :rose:

ALI_TAKHTI

Active Member
برای اینکار باید در رو ادیت پلی کنی. اون قسمت وسط رو به سمت داخل اکسترود کنی تا توی رندر خودش رو نشون بده.

Yasharp

Active Member
ممنون ولی من می خواستم در رابطه با تنظیمات نور وی ری برا این کار من رو راهنمایی کنید؟!

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
یعنی چی عزیز؟ خوب خودش فاصله داشته باشه سایه میندازه اگر هم ننداخت تو بخش Sampling نور Vray ـت عدد Shadow base رو تا حد ممکن بیار پایین. وگرنه به صورت عادی سایه میندازه

shahab_24

New Member
ممنون ولی من می خواستم در رابطه با تنظیمات نور وی ری برا این کار من رو راهنمایی کنید؟!

سلام
1- اگه بین کابینت ها فاصله هست و سایه نیست که باید با تنظیمات نور درستش کنی.
2- اگه فاصله نیست که فاصله بندازید بینشون
3-اگه فاصله هست و نورپردازی هم نمی خوای دست بزنی.خب یه نور با قدرت خیلی کم نزدیک اون فاصله ها بزار و شدتش رو تا حد مرگ بیار پایین ،سایه رو هم فعال کن یا اون کابینتی رو که از دوربین دورتر هست رو یکم بکش جلوتر ،در حد چند میلیمتر تا عمق بیشتر دیده بشه.

اگه یه عکس از کارت میزاشتی دوستان بهتر میتونستن کمک کنن

Yasharp

Active Member
یعنی چی عزیز؟ خوب خودش فاصله داشته باشه سایه میندازه اگر هم ننداخت تو بخش Sampling نور Vray ـت عدد Shadow base رو تا حد ممکن بیار پایین. وگرنه به صورت عادی سایه میندازه

آره من هم منظور همینه فقط چه عددی بدم خوبه
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:در ضمن دوستان بنده می دونم باید یه فاصله ی باشه که سایه ی هم باشه

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
آخرین عدد فکر کنم 0.001 باشه. فرقی نمیکنه بیار پایین هیچ مشکی نیست. Error ـی ایجاد نمیکنه.
البت این shadow نورته نه shadow ـی که توسط GI ایجاد میشه. اگه مشکل از اونه و میخوای دقت سایه پردازیش بالا بره، خوب سرعت رندرت هم میاد پایین عزیز.

3D Art

Member
این سایه برای کارهای با کیفیت هست
اگر کابینت هست میتونید از ao استفاده کنید از همه روشهایی که دوستان گفتن بهتر جواب میده

جدیدترین ارسال ها

بالا