سایز عکس

سرا

Member
سلام سوالی در مورد عکس داشتم عکسی دارم در اندازه 10*15 این عکس میخواهم بزرگ کنم تا اندازه 14*18 بعد عکس های دیگر هم هستند که سایز شان بزرگ که باید کوچکشان کنم یعنی 14*18 بعدآنها را باهم میکس کنم می خواهم بدانم آخر کار کیفت کارم چگونه است لطفا با این سوالم پاسخ دهید برایم مهم است باتشکر

Jim Jim

Well-Known Member
وقتی سایز عکس رو کوچک و یا بزرگ می کنی، درواقع در تعداد پیکسل ها تغییر ایجاد شده
به این صورت که نرم افزار، یا پیکسل های اضافه ای رو ایجاد کرده و یا پیکسل هایی رو ادغام و حذف کرده
این همیشه به معنی افکت کیفیت نیست! چرا که ممکنه مشهود نباشه...
چرا می خوای تغییر سایز بدی؟
اگر برای چاپ و پرینت هست، راه بهتری وجود داره

Jim Jim

Well-Known Member
بهتره که dpi رو تغییر بدی
اگر کیفیت عکس خوبه می تونی تا 150 dpi پرینت کنی
ابعاد عکست چند در چند پیکسل هست؟

nima_dsnr

کاربر VIP
اگر Resolution رو تغییر بدی تأثیری توی ابعاد عکس نداره
فقط تعداد پیکسلهاش در طول تغییر میکنه و بالطبع حجمش تغییر می کنه
ولی تأثیری توی اندازش نداره و اگر پرینت بگیری همون اندازه هست ولی کیفیتش تغییر کرده
بنابراین باید Resolution همشون یکی باشه و ابعاد رو کم کنی (هرچی در عکس اصلی رزولیوشن بیشتر باشه بهتره نه اینکه خودت دستی زیاد کنی)
اگر هم ابعاد رو زیاد کنی کیفیت میاد پایین مگر اینکه تغییراتت کم باشه و به چشم نیاد.

سلام سوالی در مورد عکس داشتم عکسی دارم در اندازه 10*15 این عکس میخواهم بزرگ کنم تا اندازه 14*18 بعد عکس های دیگر هم هستند که سایز شان بزرگ که باید کوچکشان کنم یعنی 14*18 بعدآنها را باهم میکس کنم می خواهم بدانم آخر کار کیفت کارم چگونه است لطفا با این سوالم پاسخ دهید برایم مهم است باتشکر[/QUOTE
اگه عکست رو به smart object تبدیل کنی افت کیفیت نخواهی داشت

30min

Banned
کی گفته smart object کیفیت رو حفظ میکنه ! اصلا اسمارت آبجکت کارش چیز دیگه ای و ارتباطی به این موضوع نداره .
به طور کلی چیزی که مشخص این دو تا نسبت عکس دارن با هم . هر چه سایز بره بالاتر کیفیت میاد پایین تر . حتی نرم افزارهایی هم که ادعا میکنن بدون افت کیفیت این کار رو انجام میدن یه تبلیغ بیشتر نیست !
مطمئنا الگوریتم های خاص خودشون رو دارن برای ایجاد پیکسل هایی نزدیک به پیکسل های رنگی عکس که در نهایت تصویر رو کمی به حالت آبرنگی در میاره اما به هیچ وجه شما نمیتونی عکس رو بزرگ کنی بدون اینکه کیفیتش کم بشه .

کی گفته smart object کیفیت رو حفظ میکنه ! اصلا اسمارت آبجکت کارش چیز دیگه ای و ارتباطی به این موضوع نداره .
ه .
سلام حانم حافظی
پس میشه بفرمایید smart object کارش چیه و چه مواقعی ازش استفاده میشه؟
شاید ما بد تفهیم شده باشیم

30min

Banned
سلام عرض شد :)
سامان اسمارت آبجکت لایه رو تبدیل به یک فایل مجزا میکنه !
فرض کن یه صفحه وب رو داری طراحی میکنی .
میخوای از یک آبجکت به دفعات استفاده کنی .
کپی میکنی و کارت رو پیش میبری بعد تصمیمت در مورد استایل و رنگ و شکل کلی اون آبجکت عوض میشه !
حالا کاری که باید بکنی چیه !؟ یک استایل به لایه خودت میدی و بر روی همه کپی ها اعمال میکنی که اینکار وقت گیر هستش مخصوصا اگه صدها نمونه داشته باشی .
اما اگر این کار رو با smart object انجام بدی به راحتی یک نمونه رو که تغییر بدی بر روی کلیه کپی ها اعمال میشه .
اگه با مکس کار کرده باشه مشابه گزینه instance در این نرم افزار هستش .

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
البته 30min جان اسمارت آبجکت حفظ پیکسل هم میکنه
شما کافیه یک تصویر رو اسمارت آبجکت کنید و اون رو ریسایز کنید به کوچکترین سایز و مجدد بزرگش کنید
پیکسل ها رو تا حدود 100% حفظ میکنه اما برای سایز بزرگ کردن نه نمیتونه بزرگتر از سایز اصلی کنه

در مورد سوال دوستمون هم این همش بسته به تجربه ی شما داره
اگر کیفیت عکس خوب باشه با dpi 300 و دوربین خوبی تصویر رو گرفته باشه
با 3-4 سانت تصویرتون خراب نمیشه
اما اگر تصویر اسکن یا کیفیت کمی داشته باشه
با رتوش و یه سری تنظیمات دیگه میشه بهینه ترش کنید واسه چند سانتیمتر که دیگه بستگی به تکنیک شما داره

nima_dsnr

کاربر VIP
پس میشه بفرمایید smart object کارش چیه و چه مواقعی ازش استفاده میشه؟
این رو هم من به صحبت دوستان اضافه میکنم
اگر تصویر وکتور رو به فتوشاپ وارد کنید پیکسلی میشه و با تغییر سایز کیفیتش کم میشه
ولی اگر فایل وکتور رو به smart object تبدیل کنی وکتور میمونه و میشه تغییر سایز داد.

Jim Jim

Well-Known Member
دوستان با تجربه ای که بنده در عکس دارم
(و البته بسیاری از آتلیه دار ها هم این اشتباه رو با dpi دارند)
برای این مورد، بهترین راه تغییر dpi هست

عکسی دارم در اندازه 10*15 این عکس میخواهم بزرگ کنم تا اندازه 14*18 بعد عکس های دیگر هم هستند که سایز شان بزرگ که باید کوچکشان کنم یعنی 14*18 بعدآنها را باهم میکس کنم می خواهم بدانم آخر کار کیفت کارم چگونه است
با تغییری که ایشون میخوان بدن به نظرم افت کیفیت نخواهند داشت
که باز من فک میکنم اسمارت آبجکت نتیجه خوبی رو بهشون میده

آخرین ویرایش:

30min

Banned
درست مدیر جان اما حفظ پیکسل میکنه نهایتا تا سایز واقعی عکس اما همونطور که خودتون هم ذکر کردید با افزایش سایز بیشتر از ماکزیمم سند دیگه کمکی به جلوگیری از افت کیفیت نمیکنه .
متشکرم .

جدیدترین ارسال ها

بالا