سایت SecureVPN فارسی افتتاح شد

وضعیت
موضوع بسته شده است.

NewBiz

Member
با این اکانت یعنی میتونن از ایران مثلا paypal باز کنن ؟ یا مثلا تو گوگل ادسنس راحت لاگین کنند ؟ لطفا اگه تست شده بگید میشه یا نه ...

مرسی
سلام ،
اگر اینجا رو خونده باشید : صریحا اعلام کردم که یکی از ویژگی ها استفاده امن برای کارهای تجاری است .

بله به راحتی میشه به پی پال ادسنز و ... متصل شد و از خدماتی که به یک شهروند آمریکایی داده میشه استفاده کرد ؛
ولی اگر شما در ادسنز پول خوبی در میارید و سایت شما ارزش ریسک را ندارد ؛ یا معاملات شما در سایتهای تجاری با ارزش هست
من سرویس IP اختصاصی رو به شما پیشنهاد میکنم توصیه میکنم ؛ این سرویس در حال حاضر در بین دوستان وب مستر من بسیار مورد استقبال قرار گرفته چون با این سرویس ریسک کار به 0 میرسد ؛ شاید عده ایی از خود آمریکایی ها هم از مزایای آی پی اختصاصی برخوردار نباشند ؛ این آیپی به شما هویتی کاملا معتبر میدهد .

NewBiz

Member
از اونجایی که ریپورت ارسالهای اینجا بمن خبر داده نمیشه ...
لطفا بعد از اینکه اینجا برای کارت تست یا اکانت ماهانه اعلام کردید به من ایمل بزنید .
e.newbiz/at/gmail/./com
خیلی سریعتر پاسخ میگیرید .

MJ Rayaneh

Well-Known Member
من اکانت تست رو آزمایش کردم.
میشه گفت واقعا عالی بود.
اگر لازم داشتم حتما از شما میخرم.

hel_xoy

Member
سلام اگر ممکنه برای منم برفستید ، به احتمال زیاد من از مشتری های پروپا قرص شما خواهم شد... .
این سرویس فقط برای ویندوز هستش؟ در لینوکس قابل اجرا نیست ؟ معادل نداره ؟
dearnu[at]gmail.com

NewBiz

Member
سلام اگر ممکنه برای منم برفستید ، به احتمال زیاد من از مشتری های پروپا قرص شما خواهم شد... .
این سرویس فقط برای ویندوز هستش؟ در لینوکس قابل اجرا نیست ؟ معادل نداره ؟
dearnu[at]gmail.com
این سرویس در هر سیستم عاملی که توانایی ایجاد کانکشن VPN را داشته باشه ؛ قابل استفاده است .
فقط کانکشن آماده ما رو نمیتونید استفاده کنید ( برای ویندوز هست )
شما اگر با سیستم عامل یونیکس / لینوکس کار میکنید نباید مشکلی در ساختن کانکشن داشته باشید :)
موفق باشید .

milad0000

New Member
با سلام
خسته نباشید
من یک اکانت برای تست میخواستم
لطفا برنامه و یوزر نیم و پسوردو بفرستین به ایمیلم به ادرس:
[email protected]
بای

NewBiz

Member
دوستان اگر سرويسي با دو Ip - المان و آمريكا خواستيد و براي درخواست تست به http://WWw.Pteam.ir مراجعه كنيد
يا حق .
دوست عزیز امیدوارم در کارتون موفق باشید !
ولی به نظرتون بهتر نبود ؛ خدمات خودتون رو در جایی دیگه معرفی میکردی: ! مثلا تو یه تاپیک دیگه ؟

راستی من امکان ارائه 4 تا آی پی واسا SecureVPN را دارم ... 2 از آمریکا و 2 تا از آلمان و بزودی در کشورهای دیگه ولی همیشه بهترین انتخاب رو در سرورهای آمریکا میدونم و انرو به دوستام معرفی میکنم .

J4vad

Member
والا دوست گرامي بنده زدم اما مثل اينكه مديران قفل نمودند من موندم چرا اينجا قفل نشده !!! البته مديران گرامي هم مشغله دارن ديگه جالبه مديري كه قفل كرد گفت تبليغ سرويس هاي فروشي و .... Vpn و ... ممنوع ! در هر حال دوست گرامي شما هم موفق باشيد اميدوارم كه از بنده دلگير نشده باشيد در سرويس هاي ما مي توانيد با يك خريد يك اكانت از دو IP آمريكا و آلمان استفاده كنيد براي آگاهي بيشتر و دريافت تست به http://www.pteam.ir مراجعه كنيد يا حق . :)

NewBiz

Member
اميدوارم كه از بنده دلگير نشده باشيد

نه آقا ! این چیزا چه ارزشی داره ...
من کارم چیزه دیگه ایی هست و این سرویس رو هم صرفا جهت ارائه به دوستان وبمسترم دارم

شما هم موفق باشید .
راستی تو SecureVPN هم توانایی اتصال به کشورهای دیگر با همون اکانت هست ؛ هر کسی مایل بود میتونم طرز استفاده از آی پی های دیگه رو براش ایمیل کنم ولی بهترین انتخاب همین کانکشنی هست که ایمیل میکنم .

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا