سایت ITdot راه اندازی شد منتظر شما هستیم

ehsan310

Member
سایت آیتی دات با هدف آموزش مسائل کامپیوتری و همچنین قرار دادن اخبار و مسائل جدید دنیای کامپیوتر راه اندازی شد

سایت ما امیدوار استی بتواند اطلاعات مفید و مورد استفاده شما را در اختیار شما قرار دهد .

من احسان گلپایگانی مدیر این سایت هستم و امیدوارم که بتوانم تمامی سعی و تلاش خودم را برای گسترش این سایت و بالا بردن سطح علمی بازدید کننده های سایت انجام دهم

منتظر شما هستیم تا در کنار هم محیطی گرم و پربار را از علم را در دنیای نوین امروزی فراهم آوریم

موفق و معید باشید

www.itdot.ir

:)

ehsan310

Member
بخش آموزشی سایت راه اندازی شده و بخش دوم از آموزش ویژوال بیسیک در سایت قرار گرفته است

منتظر شما هستیم

به روز رسانی سایت در همین تاپیک اعلام می شود .

ehsan310

Member
با سلام خدمت همه دوستان و عذر خواهی بابت تعطیلی موقتی سایت به علت امتحانات و همچنین به روز نکردن این تاپیک جهت اطلاع رسانی از بروز شدن سایت نظر شما رو به مسائل زیر جلب میکنم .

سایت آی تی دات قرار است دست خوش تغییراتی شود که شما دوست عزیز نیز می توانید در تغییرات آن نقش داشته باشید به همین منظور مسائل زیر رو مطرح کردم تا شما نیز در این تغییرات سهیم باشید :

ایده های خودتون رو برای تغییرات سایت بنویسید .

به نظر شما چه مسائلی چه در انجمن و چه در همه بخش های سایت اضافه شود که سایت از آنها محروم است ؟

به نظر شما سایت در آینده چه مسائلی را دنبال کند که بیشتر نظر شما را جلب کند و کلا بیشتر به کار شما می آید ؟

هر گونه نظر و هرگونه مسئله ای در مورد این سایت به نظرتون میرسد همین جا در در تاپیکی که در زیر لینک داده شده مطرح کنید

در ضمن هر گونه نظر حتی در مورد قالب سایت و هر گونه مسائل ریز و درست که به چشم شما می آید را به ما ابلاغ کنید تا سایت را هر چه بهتر تکمیل کنیم

http://www.itdot.ir/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=14#14

منتظر شما هستیم

احسان

جدیدترین ارسال ها

بالا