سایت خود را بسازید ، به روش saalek110

saalek110

Well-Known Member
صفحه ۴۲:
الحمدللله ، به صفحه ۴۲ رسیدیم ....

سایت شما ، خانه شما

سایت مثل خانه شماست که هر روز مقداری بهترش می کنید...
اگر سایت شما ، یک سایت آماده باشه ، نمیشه این کارو کرد ، پس سایت سازی را یاد بگیرید.

آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
یک مشکل : تاپیکهای مجیدآنلاین ، هر صفحه اش ۲۰ پست دارد. یا شاید من پنل کاربری ۲۰ تایی تنظیم کردم ،
ولی در فروم من همه پستها در تاپیک نمایش داده میشه و صفحه نداره...

حل مشکل:

SQL:
$sql = "SELECT * FROM Orders LIMIT 10 OFFSET 15";

$sql = "SELECT * FROM Orders LIMIT 15, 10";

شاید کوئری های بالا برای رفع این مشکل باشد.

من برای ساخت صفحه اول مشکلی ندارم ، با همون limit کار انجام میشه ولی باید لینک صفحه دوم را بزارم در صفحه ، و در ساخت صفحه دوم مشکل دارم. شاید کوئری های بالا ، راه حل باشد ، ولی هنوز امتحان نکردم.وقتی انجام دادم ، اینجا میگم.

کد:
https://forum.majidonline.com/threads/%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%AE%D9%88%D8%AF-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C%D8%AF-%D8%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%B1%D9%88%D8%B4-saalek110.242137/page-42

ما الان در صفحه ۴۲ این تاپیک هستیم. آدرس صفحه را در بالا نشان دادم ، که نوشته page-42 ، یعنی شماره صفحه هم در آدرس است. البته من نمی دونم این شماره صفحه کارش چیه.ولی فکر کنم من هم باید شماره صفحه را به فایل نمایش تاپیک ارسال کنم و این فایل با نگاه به شماره صفحه پستهای مربوط را نمایش دهد.

آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
عصر هوش مصنوعی ، chatgpt

حدود یک ماهی است با chatgpt کار می کنم. در موارد بسیاری موضوعات ازش سوال پرسیدم،
ولی در مورد طراحی سایت و کدهای php زیاد ازش سوال نپرسیدم ، چون فروم من فعلا داره کار می کنه و نیازی به کدنویسی ندارم،
ولی خواستم به شما بگم می توانید از chatgpt کمک بگیرید.

این chatgpt کوئری خلق جدوال را هم میگه و کد فایل اتصال را هم میگه اول کاری.

saalek110

Well-Known Member
سالک از chatgpt می پرسد:
اگر یک کد php برام بنویسید ، می توانید جایی آن را اجرا کنید؟

هوش مصنوعی پاسخ می دهد:
من نمی‌توانم کد PHP را در محیط خود اجرا کنم، اما می‌توانم کدی را که نیاز دارید بنویسم و سپس به شما بگویم چگونه آن را روی سیستم خود یا در یک محیط آنلاین اجرا کنید.

اگر کدی نیاز دارید، لطفاً بگویید که چه کاری می‌خواهید انجام دهید تا بتوانم کد PHP مورد نظر را برایتان بنویسم. برای اجرای کد PHP می‌توانید از محیط‌های آنلاین مانند PHP Fiddle یا Repl.it استفاده کنید. همچنین، اگر خودتان سرور لوکال دارید، می‌توانید از XAMPP یا WAMP استفاده کنید.

سالک: اگر می خواهید لوکال کار کنید زمپ یا ومپ را سرچ کنید ، آموزشش هست.

saalek110

Well-Known Member
به chatgpt بگید یک سایت ساده بسازد.
مثلا یک جدول پستها دارید و یک جدول کامنت ها.

اون براتون کوئری خلق دو جدول را می سازد
و کوئری کارهای مختلف را هم بهتون میگه ، مثلا کوئری نمایش پست ها.

سایت ساده باشه تا بفهمید چطوری کار می کنه...
می توانید کدهای این تاپیک را بهش بدهید بگید شبیه این کدها بنویسد. بعضی کدها را با حالت دیگری می نویسد.

من بخوام هر چی گفته اینجا کپی کنم کار سختیه ، خودتون هر سوالی دوست دارید ازش بپرسید.
می توانید قالبی برایس تعیین کنید و اسمی رویش بزارید ، مثلا بگید بروش کدهای saalek110 بنویس.
آدرس تاپیک را بهش بدهید ، شاید بتواند خودش سبک را بفهمد.

مثلا بگید کوئری را با این شیوه بنویس و اسشو بزارید کوئری ساده ، اون با اون اسم ذخیره می کنه و اگر هر وقت بگید کوئری بروش سالک ۱۱۰ یا ساده بنویس همون جوری می نویسه.

saalek110

Well-Known Member
من فعلا درگیر کارهای دیگر هستم و در کار طراحی سایت نیستم.
بعدا اگر برگشتم به طراحی سایت ، با chatgpt هم شاید کار کردم.

ولی خودتان هر بحثی بخواهید می توانید باهاش بکنید
مثلا بگید کوئری را براتون شرح بدهد ، یا توضیحات آموزشی بهتون بدهد.
یا سایت هایی بهتون معرفی کند. سایت آموزشی فارسی یا نمونه کد یا قالب آماده هم می توانید بخواهید.

من برای آموزش زبان آلمانی ازش استفاده کردم و تالارهایی به نام آموزش آلمانی با chatgpt در فرومم دارم. البته فعلا در کار یادگیری زبانهای خارجی هم نیستم ولی بعدا احتمالا ادامه می دهم.

جدیدترین ارسال ها

بالا