پس کد سه قسمت دریافت ورودی و قسمت اکشن و قسمت کارهای اولیه را در بالا بحث کردیم.
قسمت اولیه ، می آید میگه من می خواهم پستی به شماره مثلا ۲۳ را ادیت کنم ، آیا موافقی؟ و شما دکمه بله را می زنی و بعد شماره پست مثلا به روش مخفی در فرم برای قسمت اکشن ارسال میشه.
حالا در قسمت اکشن چی داریم؟
اولا می رود دیتابیس و هر اطلاعاتی که لازم دارد را دریافت می کند. مثلا اطلاعات لازم برای لینک برگشت را.
لینک برگشت چیه؟
ببینید مثلا فایل عملیاتی ، وظیفه اش حذف یک تاپیک است ، خوب وقتی تاپیک حذف شد به شما میگه تاپیک را حذف کردم ، ولی شما بهش میگی خوب حالا من باید چه کار کنم که تاپیک را حذف کردی ، خوب یک راهی به من نشون بده من برگردم اونجا که بودم ، چون شما الان در فایل عملیاتی هستی و نه در فایل نمایشی فروم یا تاپیک و تا ابد که نمیشه در فایل عملیاتی موند و اون بگه تاپیک را حذف کردم ، پس قسمت اکشن یکی از وظایفش اینه که راه برگشت شما را هم بسازد....
مثلا وقتی قراره تاپیک را دیلت کنه ، قبل دیلت کردنش می رود به دیتابیس و شماره تالار اون تاپیک را پیدا می کند و در متغیری ذخیره می کند. چون اگر تاپیک را دیلت کند دیگه چیزی در دیتابیس نیست که بتونه شماره تالار اون تاپیک را پیدا کند... پس قبل دیلت تاپیک شماره فروم اون تاپیک را ثبت می کند. کوئری خوندن جدول تاپیک ها را می نویسید و می گید شماره فروم تاپیکی با شماره فلان را بیابد.
SQL:
$sql = "SELECT * FROM topics WHERE shomareh_topic=$topic_number";
result=.....
...
...
...while(.....)
{
$forum_number=$info['Shomare_forum'];
}
من کد کوئری و کد دریافت شماره تالار را در بالا نوشتم ولی کد کاملش را در تاپیک می توانید پیدا کنید.
پس در قسمت اول ، در قسمت اکشن ، می رود اطلاعات لازم ، مثلا برای ساخت لینک برگشت را پیدا می کند.
و کد لینک برگشت دقیقا این طوریه:
PHP:
echo'<a href="http://saalek110.is-great.net/forum/forum.php?number='.$forum_number.'&h='.$abcdgh.'">'.'return to forum'.'</a>';
که با استفاده از شماره فروم ، پاس می دهد به نمایش تالار با اون شماره. چون دیگه تاپیک حذف شده و نمیشه به نمایش تاپیک برگشت و باید به نمایش تالار محل اقامت قبلی اون تاپیک برگشت.
اگر در فروم من به فایل لیست زیرتالارها و لیست تاپیکها که همون فایل forum.php است بروید و به آدرس نگاه کنید ، کلمه number و h را خواهید دید. البته فعلا ساختار فروم من این جوریه و بعدا شاید عوضش کنم و مثلا با روش post کار کنم نه روش get و دیگه این number و h دیگه وجود نداشته باشه.