سایت خود را بسازید ، به روش saalek110

saalek110

Well-Known Member
حیات سایتی:

منظور آشنایی با اصطلاحات سایت سازی است. مثل css
و چیزهایی که در css تنظیم میشه ،‌مثل عرض ، رنگ پس زمینه ، کادر دور و غیره

و جدول بندی سایت ، با table های html

ذولفقار را اینجا نصب است. دارم تکمیلش می کنم. بعدا منتشر می کنم.

در profreehost.com فضا بگیرید. در تالار سایت ساز باران فرومم ، همه کارهای لازم برای نصب سایت را گفتم. اینجا:

گروه ذولفقار بزودی شکل می گیرد،

Screenshot_۲۰۲۴-۱۰-۳۰_۲۲۰۲۴۷.jpg

گروهی که سایت یار دولفقار را نصب می کند و خودش طراحی سایت خودش را انجام می دهد.

در این تاپیک یکی دو صفحه در مورد css گفتیم. در همه سایتها هم آموزش css هست.

سایت ساز باران هم مجهز به ادیت css بود...ولی در ورژن دولفقار ، جدول بندی سایت هم توسط شما انجام میشه و شما تصمیم می گیرید . پست ها در داخل چه طرحی نمایش داده شود که همان پارت هاست که شما می سازید.

با یوزر admin و پسورد 1234 لوگین کنید و درش بچرخید.
قسمت ادیت پست ها و ادیت پارت ها دارد.
در یکی از پارت ها post4 یا یک شماره دیگه نوشته شده. با رگولار اکسپرژن این کلمه و شماره با خوندن از دیتابیس جایگزین میشه.

در پارت ها شما ، اسم css ها را می آورید ، یک سری css من با اسمهای test و شماره های مختلف ساختم که رنگهای مختلف دارد و در صفحه ایندکس سایت ذولفقار این رنگها را می بینید.

Screenshot_۲۰۲۴-۱۱-۰۳_۰۳۲۱۱۷.jpg

آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
یک نفر دولفقار را نصب کرده و برایش دومین هم خریده ، سالی چهل تومن دات ir

حالا مشکل صفحه قرمز و خطای ((سایت را نمی توانم بخوانم)) برطرف شده .

من برای بعضی ساب دومین های خودم مشکل دارم و برای تعدادی از اونها مجبور هستم از هیستوری ساب دومین مذکور را سرچ کنم و از هیستوری(همون سابقه) وارد سایتم بشم...
ولی با دومین انگار همه مشکلات حل میشه

چون دومین ارزون است ، توصیه به خرید دومین میشه. در فرومم طرز نصب دومین را ، در تالار باران گفتم.

آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
یادگیری و به کار بردن css در سایت ساز ذولفقار:

چون گروه ذولفقار ، یعنی کسانی که سایت یار ذولفقار را نصب کرده اند ، با css سر و کار دارند،داخل تالار ذولفقار ، داخل تالار css ، آموزشهایی در مورد css نوشتم تا به سایت دارن ذولفقار کمک بشود.

قبلا در این تاپیک ، در یکی دو صفحه ، به css پرداخته شده. اونها هم مفید است.

همان طور که قبلا گفتم طراحی سایت در قالب ذولفقار به عهده صاحب سایت است ، بنابراین یکی از کارهای صاحب سایت ، یادگیری css و ساخت آنهاست تا در ستون ها و دیویژن هایی که تعریف می کند استفاده کند.

saalek110

Well-Known Member
ذولفقار ۲ بزودی منتشر می شود.

مشخصات ذولفقار ۲:

آپلود عکس دارد.
رفرر دارد. یعنی اگر از لینکی در سایتی بیایند سایت شما ، آدرس اون سایت ضبط می شود.
قابلیت ساخت صفحات متعدد دارد.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا