این پست از صفحات قبلی به اینجا منتقل شد ، تا در مورد بقیه کار بشود تصمیم گیری شود.
طراحی صفحه:
من حالا می خواهم در مورد طراحی صفحه صحبت کنم. همان طور که در شکل بالا می بینید ، صفحه از قسمتهایی تشکیل شده ، من اسم این قسمتها را part می گذارم..... می خواهم سایت ساز ما ، یک تعدادی part داشته باشه.
Part چیست؟
دیدید مغازه ها ، بنر می دهند برایشان چاپ می کنند می زنند اطراف مغازه.
یک چیزی شبیه بنر داریم... ممکن است فقط یک عکس باشه ، یا یک عکس و مقداری نوشته ، یا با چند تا لینک.
فعلا چیزی که به مخیله من می تونه برسه اینه که در یک ادیتور اینها را کنار هم می چینیم.
شما ادیتور سایت را در ، سایت نمونه می تونید ببینید که چه ابزارهایی داره...خودتان با ادیت فایلهای my buttons و فایل جایگزین کننده ، هر تعداد از این ابزارها می توانید اضافه کنید.
ادیتور part ساز هم یک چیزی مثل ادیتور پست ها هست ، الان دقیقا مشخصات اون را نمی دونم ، دارم مطرحش می کنم تا با هم فکری شما طراحی اش کنیم.
خوب ، پس شما یک سری part یا بنر می سازید ، و در قسمتهای مختلف سایت خود می چینید.
فکر کنم اول لازمه الگوی کلی صفحه خود را طراحی کنید یا انتخاب کنید... سایتی که من الان در سایت نمونه گذاشتم ، حالت وبلاگ داره ، یعنی تکیه بیشتر روی پستهاست ولی میشه سایت فروشگاهی هم ساخت.
مثلا برای ساخت سایت فروشگاهی به جای پستها ، جنس ها قرار می گیرند...
ولی اگر من نتونستم چنین خدماتی ارائه کنم ، همین بحث اینجا کمک می کنه خودتان سایت خودتان را بسازید. در طول این حدود ۲۰ صفحه تاپیک ، همه چیز برای ساخت یک سایت گفته شده ، و شما فقط یک مقدار اعتماد به نفس و حوصله نیاز دارید تا سایت خودتان را بسازید... شاید بعضی این کارو تابحال انجام دادند... بهرحال هر کس در یک مرحله است
...
برگردیم به بحث ...من سعی می کنم ادوات و ابزارهایی به سایت ساز اضافه کنم که دست شما بازتر باشه برای ساخت سایتهای متنوع تر...
در مورد اسکلت کلی ، اگر نتونم ابزار ساختش را بسازم ، یک سری نمونه ها می زارم تا شما بین اون نمونه ها انتخاب کنید.
مثلا سایت فعلی ، یک سری جدول بالا داره ، یک جدول ۳ ستونه وسط داره و یک سری جدول پایین داره.
مثل چینش در فوتبال بگیم یک ۳ یک ...
یا یک ، یک ، یک ، ۳ ، یک ،یک.
یا
یک ، دو ، ۳ ، یک، یک.
این آخری یعنی سطر اول سایت یک ردیف داره ،
سطر دوم دو ردیف و وسط سایت ۳ ردیف و پایین سایت دو تا یک ردیفه.
پس چننش کلی چگونگی چیدن جدوال کنار هم است ، که باید با همفکری با هم ، طرز پیاده کردنش را یاد بگیریم برای سایت ساز ، یا خودتان برای سایت خودتان را با آموزش های تاپیک بسازید.
بعدش...... اون part ها میاد می شینه توی این جداول کلی صفحه. مثلا یک سری پارت ها در ستون ۱ از جدول سه ستونه وسط سایت می شینا و یک سری پارت ها می شینه توی ستون یک.
....
....
شاید بشه یک ابزاری ساخت که شما اولش تعداد سطر و ستون سایت خودتون را مشخص کنید ، و بعدش در مرحله بعد خونه های خالی اون را با part ها پر کنید.
پس مقداری طرز ساخت اسکلت کلی سایت مشخص شد.
طرز ساخت part ها هم به تدریج مشخص میشه....
فرض کنید یک قفسه در مغازه خود دارید و می خواهید جنس ها را درون قفسات بچینید.. چیدن پارت ها قسمتهای صفحه سایت هم مثل چیدن اجناس داخل قفسه های سایت است.
حالا فعلا من table از html فقط توی ذهنم هست برای صفحه بندی سایت ولی ابزارهای دیگری هم هست ، مثلا استفاده از css. که بعدا نگاهی بهش می کنم و یک مقدار سرچدر گوگل می کنم و با هوش مصنوعی ها در مورد صحبت می کنم.
فعلا خواستم در این پست یک بحث اولیه در این مورد بکنیم تا بعدا فنی تر در موردش بحث کنیم.