saalek110
Well-Known Member
کد فایل add_text ;
به خاطر شما ، تا جایی که تونستم خلاصه اش کردم ولی خودتون می توانید تزیینات بهش اضافه کنید و باید هم این کارو بکنید، مثل افزودن css یا افزودن عکس ، چون اگر بی ریخت باشه از کار کردن باهاش خسته میشید ، مال من هم تزیینات داشت ، چون می خواستم در تاپیک بزنم تزییناتش را پاک کردم تا شما گیج نشوید و کد قابل فهم باشه.
شرح کلی کد:
اول جدول texts از دیتابیس را چاپ می کند تا بدونید داخل جدول چیه و سپس یک فرم داره که شما سطر جدید را به جدول اضافه کنید. به جدول نگاه کنید ببینید اخرین شماره چی است ، یکی بهش اضافه کنید و در سط بعدی استفاده کنید. در قسمت comment یک شرح انگلیسی بنویسید ، و در قسمت my_text عبارات فارسی که در سایت قراره استفاده بشود را بنویسید.
شرح جزئی کد: قبلا مشابه این برنامه را کار کردیم و شرح مجدد نمی دهم.
PHP:
<!DOCTYPE html>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html dir="rtl">
<meta charset="UTF-8">
<head>
<title>add text</title>
</head>
<body>
<?php
require "../base/ccoonn.php";
mysqli_set_charset($ccoonn, "utf8");
$sql = "SELECT * FROM texts";
$result = mysqli_query($ccoonn ,$sql);
echo"<center>";
echo"<table border=1>";
while($info = mysqli_fetch_array( $result))
{
echo"<tr>";
echo"<td>"; echo $info['number']; echo"</td>";
echo"<td>"; echo $info['comment']; echo"</td>";
echo"<td>"; echo $info['my_text']; echo"</td>";
echo"</tr>";
}
echo"</table>";
echo"</center>";
echo"<br>";
echo"<br>";
?>
<center>
<form id='myform' action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>" method = 'POST'>
number: <input type="text" name="number" ><br><br>
comment: <input type="text" name="comment" ><br><br>
text: <input type="text" name="text" ><br><br>
<input type="submit" name='action1' value="Submit">
</form>
</center>
<?php
if(isset($_POST['action1'])) // add one text at end
{// if action
echo"action";
$number=$_POST["number"];
$comment=$_POST["comment"];
$text=$_POST["text"];
mysqli_set_charset($ccoonn, "utf8");
$sql = "INSERT INTO `texts` (`number`,`comment`,`my_text`) VALUES ('$number','$comment','$text')";
$result = mysqli_query($ccoonn ,$sql);
}// if action
?>
</body>
</html>
به خاطر شما ، تا جایی که تونستم خلاصه اش کردم ولی خودتون می توانید تزیینات بهش اضافه کنید و باید هم این کارو بکنید، مثل افزودن css یا افزودن عکس ، چون اگر بی ریخت باشه از کار کردن باهاش خسته میشید ، مال من هم تزیینات داشت ، چون می خواستم در تاپیک بزنم تزییناتش را پاک کردم تا شما گیج نشوید و کد قابل فهم باشه.
شرح کلی کد:
اول جدول texts از دیتابیس را چاپ می کند تا بدونید داخل جدول چیه و سپس یک فرم داره که شما سطر جدید را به جدول اضافه کنید. به جدول نگاه کنید ببینید اخرین شماره چی است ، یکی بهش اضافه کنید و در سط بعدی استفاده کنید. در قسمت comment یک شرح انگلیسی بنویسید ، و در قسمت my_text عبارات فارسی که در سایت قراره استفاده بشود را بنویسید.
شرح جزئی کد: قبلا مشابه این برنامه را کار کردیم و شرح مجدد نمی دهم.
آخرین ویرایش: