Mikhak
Active Member
نمي دونم تا حالا اسم Google Analytics رو شنيدين يا نه
اين سيستم يكي ديگه از شاه كارهاي گوگل هست كه مي تونم بگم كه لنگه نداره
اگه وب سايتي دارين كه سيستم آمار گيري نداره يا حتي اگه سايت شما سيستم آمار گيري داره (مثل سيستم هايي كه توي CMS ها هست)
باز هم Google Analytics يك چيزه ديگست
اين سيستم جامع ترين و كامل ترين آماري رو كه به فكرتون ميرسه رو براي سايت شما ارائه ميده
براي مثال :
- تعداد بازديد كننده ها
- از كدام كشور ها و شهر ها به سايت شما مراجعه شده
- با چه مرورگري وارد شده (حتي نسخه مرورگر)
- با چه سيستمي به اينترنت وصل شده
- Flash player داشته يا نه ( اگه داشته چه ورژني)
- با چه رزولوشني وارد سايت شما شده
- و . . .
اين هم چند تا عكس از سيستم آماري و منوي خيلي طولاني اون
و اما . . .
قبلا براي عضويت در اين سيستم بايد بعد از ثبت نام چند روز و حتي يك ماه بيشتر منتظر تاييد گوگل ميموندين
ولي مژده
الان كه من دارم اين مطلب رو مي نويسم خيلي راحت با داشتن يك ايميل در سرويس Gmail ميتونيد ثبت نام كنيد و استفاده كنيد
براي استفاده از اين سيستم بايد كدي رو كه گوگل در هنگام ثبت نام سايت به شما ميده رو توي footer سايت تون فبل از تگ Body كپي كنيد
توجه كنيد كه اگه از صقحات HTML استفاده مينيد كه فايل footer مشترك ندارن، اين كد رو بايد توي همه اون ها كپي كنيد
من يك نمونه از اين كد رو البته با كمي امنيت براي شما ميزارم
توجه كنيد كه اين كد كه ارائه ميشه فقط براي همون سايت هست و اگه توي سايت ديگه اي باشه كار نميكنه . شما ميتونيد يا يك اكانت توي Gmail حدود 10 سايت رو زير پوشش بگيرين
برگرفته از وبلاگ MySilence
خب اين هم از Google Analytics اگه كسي سوالي داشت ميتونه همين جا بپرسه
موفق باشيد
اين سيستم يكي ديگه از شاه كارهاي گوگل هست كه مي تونم بگم كه لنگه نداره
اگه وب سايتي دارين كه سيستم آمار گيري نداره يا حتي اگه سايت شما سيستم آمار گيري داره (مثل سيستم هايي كه توي CMS ها هست)
باز هم Google Analytics يك چيزه ديگست
اين سيستم جامع ترين و كامل ترين آماري رو كه به فكرتون ميرسه رو براي سايت شما ارائه ميده
براي مثال :
- تعداد بازديد كننده ها
- از كدام كشور ها و شهر ها به سايت شما مراجعه شده
- با چه مرورگري وارد شده (حتي نسخه مرورگر)
- با چه سيستمي به اينترنت وصل شده
- Flash player داشته يا نه ( اگه داشته چه ورژني)
- با چه رزولوشني وارد سايت شما شده
- و . . .
اين هم چند تا عكس از سيستم آماري و منوي خيلي طولاني اون

و اما . . .
قبلا براي عضويت در اين سيستم بايد بعد از ثبت نام چند روز و حتي يك ماه بيشتر منتظر تاييد گوگل ميموندين
ولي مژده
الان كه من دارم اين مطلب رو مي نويسم خيلي راحت با داشتن يك ايميل در سرويس Gmail ميتونيد ثبت نام كنيد و استفاده كنيد
براي استفاده از اين سيستم بايد كدي رو كه گوگل در هنگام ثبت نام سايت به شما ميده رو توي footer سايت تون فبل از تگ Body كپي كنيد
توجه كنيد كه اگه از صقحات HTML استفاده مينيد كه فايل footer مشترك ندارن، اين كد رو بايد توي همه اون ها كپي كنيد
من يك نمونه از اين كد رو البته با كمي امنيت براي شما ميزارم

توجه كنيد كه اين كد كه ارائه ميشه فقط براي همون سايت هست و اگه توي سايت ديگه اي باشه كار نميكنه . شما ميتونيد يا يك اكانت توي Gmail حدود 10 سايت رو زير پوشش بگيرين
برگرفته از وبلاگ MySilence
خب اين هم از Google Analytics اگه كسي سوالي داشت ميتونه همين جا بپرسه
موفق باشيد
آخرین ویرایش: