سايت رپيدباز - دانلود رپيدشر بدون اشتراک و سريع

mohsenh

Member
سلام

امشب بالاخره تونستم يک نسخه هرچند آزمايشي از رپيدباز بالا بيارم.

آدرس فايل رپيدشر رو مي ديد مي گيره رو سايت مي گذاره طوريکه شما با دانلودر ها بدون نياز به لاگين و اين حرفها راحت دانلود کنيد.

دارم هنوز روي قسمتهاي مختلفش کار مي کنم اميدوارم به زودي راه بيفته.

کد:

http://rapidbaz.com/

لطفا نظراتتون رو حتما بديد تا سريعتر به بلوغ برسه.

ممنون

Shouli

Active Member
سلام آقا ,
خیلی خوب بود واقعا دستت درد نکنه .. درود بر شما . امیدوارم همیشه موفق باشی . :)

irlogo

Active Member
وای محشر بود
فقط یه چیزی همیشه این اینجوری خواهد ماند؟

در مورد رفع مشکلات باید بگم من مشکلی توش ندیدم :d ای ول

irlogo

Active Member
آقا جون چرا قاطی کرده از بعد از ظهر تا حالا خراب شده دیگه کار نم یکنه اصلا لینک دان رو نمی ده ! :eek:

mohsenh

Member
سلام

يک سري مشکلات اساسي داشت که تمام رسورس دستگاه رو مي خورد.

الان نسخه جديد همراه با اصلاحات رو آپلود کردم

irlogo

Active Member
آقا ما می خواهیم فیلم دانلود کنیم ولی میگه بیشتر از 20 تا نمی شه آخه این که حال نمی ده !

mohsenh

Member
اول بايد مطمئن شيم که سيستم مشکلي نداره من به دستگاه لاگين کردم ديدم 200 تا اتصال همزمان به رپيدشر وصله ديدم يک فايل 30 بار بطور همزمان داره منتقل مي شه. اگه مهلت بديد که ما مطمئن شيم مشکلي نداره محدوديت رو بر مي داريم

الان دارم سیستم کاربری اون رو می نویسم ان شا ا.. تا الان که مشکلی نداشته نسخه جدید مشکلی نداشت محدودیتها رو کم کم از بین می برم

سلام
منم مشابه این اسکریپتو نصب کردم ولی فقط خودم استفاده میکنم
یه مقدار که بازدیدت بره بالا رم سرورت کم میاره
اگه خارجی ها بفهن که سرورت داون شده هست:sad:

mohsenh

Member
سلام دوست عزیز.

من این برنامه رو کلا از صفر نوشته ام و فکر نکنم مشابه اون (با همون قدرت) بیرون بصورت اسکریپت وجود داشته باشه.

سرور توی این مدت با فشار بالا که مشکلی نداشته. محدودیت ها رو هم در این نسخه جدید برداشته ام که کاربران عضو بتونن دانلود کنند ولی چون هنوز آزمایشی هست بصورت محدود دعوتنامه می دهم.

irlogo

Active Member
سلام دوست عزیز.
محدودیت ها رو هم در این نسخه جدید برداشته ام که کاربران عضو بتونن دانلود کنند ولی چون هنوز آزمایشی هست بصورت محدود دعوتنامه می دهم.

دوست عزیز امکانش هست برای من هم یک کد دعوتنامه بفرستید؟
دعا گوتون می شم مرسی:wink:

Shouli

Active Member
سلام آقا محسن :
لطف کنید برای من یه دعوتنامه بفرستید , چون واقعآ نیاز دارم به سایت شما .. مرسی :)

email : [email protected]

mohsenh

Member
سلام

لطفا یک e-mail بزنید به من و بگید که از اینجا معرفی شدید تا من براتون دعوتنامه بفرستم.

زیاد با پیدا کردن e-mail در اینجا آشنا نیستم.

email من هم رو صفحه اول سایت هست.

فقط چند تا بیشتر نمونده

the-MA

Active Member
سلام آقا محسن

سلام
خسته نباشید ...

آقا محسن من بع عنوان یه مبتدی یه نظری داشتم که خواستم شما هم بدونید ...

حالا که شما انقدر زحمت کشیدی و این کار رو انجام دادی فکر نمیکنی یه اشتباه کوچیک همه کارهاتو خراب میکنه ؟!!

منظورم پسوند سایتت هست (com)

اگه نظر منه حقیر رو میخوای پسوند ir میگرفتی مشکلاتت هم کمتر بود ...

یه موضوع رو میدونی ؟؟؟
این زنه هست شیرین عبادی که توی آمریکاست و مدام میگه آمریکا باید ایرانو تحریم کنه و نمیدونم چه کنه
ایرانی هستش ولی ببین چی کار میکنه...

منظور من اینه که بعضی از اعضای ایرانی رپیشد شیر ممکنه خدایی نکرده واسه سود خودشون یه کارایی بکنن
ولی اگه پسوند سایت شما آی آر باشه ببخشید ولی هیچ غلطی نمیتونن بکنن ...

ببخشید زیاد صحبت کردم

( واستون هم پیام خصوصی میدم تا منم عضو سایتتون بشم )

mohsenh

Member
سلام

پسوند com رو برای این گرفتم که برای کاربرها راحت تر باشه (کنترل انتر). فکر نکنم فرقی کنه که پسوند سایت چی باشه ولی نمی دونم تحقیق نکردم پیرامونش. منظورتون از برای سود خودشون کاری بکنند رو هم نفهمیدم اگه روشن تر بگید ممنون می شم.

لطفا e-mail بزنید تا براتون دعوتنامه بفرستم. حتما هم توش بگید از مجید آنلاین هستید تا براتون دعوتنامه جدید بسازم. سری دعوتنامه های اولی تموم شد.

the-MA

Active Member
سلام

سلام

پسوند com رو برای این گرفتم که برای کاربرها راحت تر باشه (کنترل انتر). فکر نکنم فرقی کنه که پسوند سایت چی باشه ولی نمی دونم تحقیق نکردم پیرامونش. منظورتون از برای سود خودشون کاری بکنند رو هم نفهمیدم اگه روشن تر بگید ممنون می شم.

لطفا e-mail بزنید تا براتون دعوتنامه بفرستم. حتما هم توش بگید از مجید آنلاین هستید تا براتون دعوتنامه جدید بسازم. سری دعوتنامه های اولی تموم شد.

سلام ...

می دونید که سایت رپید شیر قدرت زیادی داره و میتونه خیلی کارها بکنه ...

اگه یکی از اعضای ایرانی رپید شیر بفهمه شما همچین کاری کردی و اگه خدایی نکرده بخواد دهن لقی کنه و به مدیران سایت
رپید شیر اطلاع بده مطمئن باش بدون تردید مدیران سایت رپید شیر با توجه به حقوق سایتشون میتونن سایتت رو ببندن ...

دقت کن که چون سایت شما از پسوند com اطاعت میکنه تمام قوانین جهانی روش اعمال میشه حتی اگه هاست شما از یه
شرکت ایرانی باشه ...

با توجه به اینکه سایت رپید شیر کار شما رو غیر قانونی میدونه ( با توجه به قوانین رپید شیر ) و اینکه سایت شما پسوندش com
هستش میتونه از فعالیت سایت شما جلوگیری کنه اما ...

اما چون در ایران همچین قوانینی اعمال نمیشه و پسوند هاست های ایرانی هم ir هستن و از این قوانین پیروی نمیکنن
مشکلی پیش نمیاد چون در صورت شکایت سایت رپید شیر هم کاری نمیتونن بکنن ...

نمونه این کار هم قبلا بر روی تالار vbuletin اعمال شده ...
ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا