متاسفانه دز حال حاضر دعوتنامه هام تموم شدند. تا چند روز دیگه وقتی که از وضعیت کاربران فعلی اطمینان پیدا کردم چند تا دیگه می فرستم. باز هم بگویم لطفا برام میل برنید.
در مورد حرف ام اس هم باید بگم تذکر بجایی هستش. راستش توی این مدت که ددیکیتد سرور داشتم خیلی از این داستانها رو تجربه کردم. بحث کپی رایت و غیره. ثبت دامین من بصورت secure انجام می شه و از آنجا که یک شرکت آمریکایی انجام می ده از قوانین آروپا و آلمان پیروی نمی کنه. توی نکات abuse کپی رایت هستش و همیشه باید زمان ثبت دامین این رو نگاه کنید که می تونه پیگرد داشته باشه ولی بهیچ وجه موارد قضایی تاثیر گذار نیستند.
خیلی از سایتهای وارز و غیره روی دامنه دات کام هستند و این دامنه نیست که می تونه پیگرد داشته باشه بلکه محل دیتا سنتر و محلی هستش که محتویات رو میزبانه می کنه.
من امشب با یادآوری ای که کردید دوباره AUP رو مطالعه کردم در صورتیکه موردی پیش بیاد باید ۳ بار اخطار بدهند و مهلت کافی برای انتقال و در این زمان من می تونم از یک ددیکیتد بپرم رو یکی دیگه.
ببینم شما mohsenh , بالاخره میخای این سایت rapidbaz رو راه بندازی , الان میرم نوشته باید اکانت بخریم ؟ شما اول نوشته بودید که سایت کاملا مجانی فایل ها رو روی سرور قرار میده ولی الان ! لطف کنید بیشتر توضیح بدید ...
سلام
امشب سعی می کنم نسخه بعدی رو کامل بیارم بالا
کلا چند گزینه برای کار هست که هر کس به هر روشی که دوست داره می تونه باهاش کار کنه.
یکی کسب امتیاز هست که با کسب امتیاز مستقیم می تونه امتیازهایش رو تبدیل به حجم کنه و مثلا 2gb به اشتراکش اضافه کنه.
یکی هم افرادی هستند که می خواهند کمک کنند در هزینه های سرور و مبلغ بسیار ناچیزی می دهند و اشتراک نامحدود زمانی می گیرند.
یکی هم که در حال حاضر گرفتن دعوتنامه هست که حجمی رو بصورت رایگان در اختیار کاربران قرار می ده.
قصد داریم که محدودیتها رو تا حد ممکن برداریم ولی خوب در نظر داشته باشید که اگه آدرس سایت در اختیار یک آدم سوء استفاده کن بیفته یا در سایتهای خارجی با پهنای باندهای بالاشون بیفته، هرچند تا هم که سرور تهیه کنید نمی تونید پاسخگو باشید. برای همین این شرایط را برای گرفتن حجم در نظر گرفتیم.
دوستانی که می تونن تو طراحی گرافیک بنرهای سایت همکاری کنند من یک تاپیک زدم و در صورتیکه طرح مورد نظر را درست کنند من یک اشتراک رپیدباز خدمتشون تقدیم می کنم.
خدمت تمام دوستان علاقه مند بگم که دیروز بالاخره موفق شدم سرور دوم رو هم تو مدار بگذارم. ان شا ا... سرور سوم هم به زودی آنلاین می شه.
واقعا استقبال بدون وصفی شده.
قیمتها واقعا پایینه. اگر سرویس ما رو با سرویسهای share0 و غیره که ۱۰ دلار میگیرند مقایسه کنید قیمت خوبی میدیم.
در ضمن داریم سعی می کنیم که مگا آپلود )megaupload) رو هم اضافه کنیم.
واقعا مبالغی که ما می گیریم خیلی پایین هستند. به این دید نگاه نکنید که ما از این سود می بریم چون قصد نداریم به این زودیها به سود اون فکر کنیم ولی یک راه برای کمک به سرویس بهتر است.