سايت رپيدباز - دانلود رپيدشر بدون اشتراک و سريع

yakoza

Well-Known Member
آقا اگه میشه برا منم یه دعوت نامه بفرستید

dr.yakoza{at}gmail{dot}com

mohsenh

Member
سلام

متاسفانه دز حال حاضر دعوتنامه هام تموم شدند. تا چند روز دیگه وقتی که از وضعیت کاربران فعلی اطمینان پیدا کردم چند تا دیگه می فرستم. باز هم بگویم لطفا برام میل برنید.

در مورد حرف ام اس هم باید بگم تذکر بجایی هستش. راستش توی این مدت که ددیکیتد سرور داشتم خیلی از این داستانها رو تجربه کردم. بحث کپی رایت و غیره. ثبت دامین من بصورت secure انجام می شه و از آنجا که یک شرکت آمریکایی انجام می ده از قوانین آروپا و آلمان پیروی نمی کنه. توی نکات abuse کپی رایت هستش و همیشه باید زمان ثبت دامین این رو نگاه کنید که می تونه پیگرد داشته باشه ولی بهیچ وجه موارد قضایی تاثیر گذار نیستند.

خیلی از سایتهای وارز و غیره روی دامنه دات کام هستند و این دامنه نیست که می تونه پیگرد داشته باشه بلکه محل دیتا سنتر و محلی هستش که محتویات رو میزبانه می کنه.

من امشب با یادآوری ای که کردید دوباره AUP رو مطالعه کردم در صورتیکه موردی پیش بیاد باید ۳ بار اخطار بدهند و مهلت کافی برای انتقال و در این زمان من می تونم از یک ددیکیتد بپرم رو یکی دیگه.

بازم ممنون که راهنمایی می کنید.

بازم اگه موردی بود حتما ذکر کنید.

yakoza

Well-Known Member
آقا خلاصه ما رو یادتون نره

راستی ایمیلتون چی بود؟

majid-ar

Member
mohsenh جان ممنون میشم اگه براتون امکان داره یه توضیح مختصری بدید از لحاظ برنامه نویسی و فنی چطور دارید این کارو میکنید؟

NAKOOT

Well-Known Member
خوب اینم یه روشه دیگه :neutral:
اینو تو یه فاروم خارجی دیدم. خیلی هم استقبال شده بود.
گفتم شاید بدرد بخوره

رفیق مگه نمی دونی ایرانی جماعت روش خودش رو داره :دی
پول پای هیچی نمی ده :lol:
این همه راه ساده!! چه کاریه خب؟!این روش ها برای خارجی هاست :دی

spsgorgan

Active Member
يا الله حاجي ! بابا قدم روش چشم ما گذاشتين :)
اين كارم مثل بقيه عالي بود . از رامين چه خبر ؟ ياد Frg بخير :دي

Shouli

Active Member
ببینم شما mohsenh , بالاخره میخای این سایت rapidbaz رو راه بندازی , الان میرم نوشته باید اکانت بخریم ؟ شما اول نوشته بودید که سایت کاملا مجانی فایل ها رو روی سرور قرار میده ولی الان ! لطف کنید بیشتر توضیح بدید ...

mohsenh

Member
سلام
امشب سعی می کنم نسخه بعدی رو کامل بیارم بالا
کلا چند گزینه برای کار هست که هر کس به هر روشی که دوست داره می تونه باهاش کار کنه.
یکی کسب امتیاز هست که با کسب امتیاز مستقیم می تونه امتیازهایش رو تبدیل به حجم کنه و مثلا 2gb به اشتراکش اضافه کنه.
یکی هم افرادی هستند که می خواهند کمک کنند در هزینه های سرور و مبلغ بسیار ناچیزی می دهند و اشتراک نامحدود زمانی می گیرند.
یکی هم که در حال حاضر گرفتن دعوتنامه هست که حجمی رو بصورت رایگان در اختیار کاربران قرار می ده.
قصد داریم که محدودیتها رو تا حد ممکن برداریم ولی خوب در نظر داشته باشید که اگه آدرس سایت در اختیار یک آدم سوء استفاده کن بیفته یا در سایتهای خارجی با پهنای باندهای بالاشون بیفته، هرچند تا هم که سرور تهیه کنید نمی تونید پاسخگو باشید. برای همین این شرایط را برای گرفتن حجم در نظر گرفتیم.

باز هم اگر نظری دارید خوشحال می شوم

yakoza

Well-Known Member
خیلی ممنون از این حرکت توپتون

رپید شیر بد ! رپید باز خوب

آقا من الان تو سایتتون عضوم می خواستم بدونم چه جوری میشه کسب امتیاز کرد؟

خیلی ممنون

mohsenh

Member
با سلام دوباره

دوستانی که می تونن تو طراحی گرافیک بنرهای سایت همکاری کنند من یک تاپیک زدم و در صورتیکه طرح مورد نظر را درست کنند من یک اشتراک رپیدباز خدمتشون تقدیم می کنم.

در صورت تمایل به این تاپیک مراجعه کنید:

http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=86407

irlogo

Active Member
آقا جان سلام
من اکانتم تموم شده می تونین مجدد برام شارژ کنین؟
ایمیل بدم ؟ راستی یه لوگو بزارین برای این که بزاریمش تو سایتامون

mohsenh

Member
سلام

لگو ها دارند تهیه می شن چند تا راه هست برای تمدید که هنوز تکمیل نشده قسمت کسب امتیاز اگه اون تموم شه راحت متوجه خوهید شد.

ممنون

raminsoft

New Member
ای ول

واقعا دست مریزاد، مرسی محسن جان

واقعا من موندم چطوری سرور های شما کم نمیارن ؟

در خصوص این دامین های امن آیا شما دامنه هم ثبت می کنید ؟

آیا برای اینکه شخصی بماند اطلاعات دامین آیا هزینه جداگانه ای باید پرداخت کنیم؟

شما هاست هم اجراه میدید؟

برای من هم اگر میشه یک اکنت رپیدباز ارسال کنید ممنون

Shouli

Active Member
به نظر من بهترین راه اینه هر کسی به جای دعوتنامه بره یه اشتراک 60 گیگ راپیدباز بگیره بشینه دانلود کنه , خدا وکیلی قیمتاش خوبه .

mohsenh

Member
سلام

واقعا شرمنده من کمتر وقت می کنم اینجا رو چک کنم.

خدمت تمام دوستان علاقه مند بگم که دیروز بالاخره موفق شدم سرور دوم رو هم تو مدار بگذارم. ان شا ا... سرور سوم هم به زودی آنلاین می شه.

واقعا استقبال بدون وصفی شده.

قیمتها واقعا پایینه. اگر سرویس ما رو با سرویسهای share0 و غیره که ۱۰ دلار میگیرند مقایسه کنید قیمت خوبی میدیم.

در ضمن داریم سعی می کنیم که مگا آپلود )megaupload) رو هم اضافه کنیم.

واقعا مبالغی که ما می گیریم خیلی پایین هستند. به این دید نگاه نکنید که ما از این سود می بریم چون قصد نداریم به این زودیها به سود اون فکر کنیم ولی یک راه برای کمک به سرویس بهتر است.

بازم از استقبال گرمتون متشکرم

Shouli

Active Member
علیک سلام محسن عزیز :

منم دقیقآ حرف شما رو زدم قیمتای شما واقعآ خوبن , ادامه بدید ...
موفق باشی :smile:

جدیدترین ارسال ها

بالا