سايت براي دريافت عكس با كيفيت

dordoone

New Member
سلام
من يه چند تا ادرس بدرد بخور در مورد تهيه عكس براي كارت ويزيت مي خواستم
چرا هيچكدوم جواب نداديد ؟
ضمنا اقا مجيد اگه ممكنه تو سايت يه قسمتي رو به عكس اختصاص بديد .
ممنونم

Get here

سلام
آقا اگر دنبال free هستي/ من VistaPrint را به شما معرفي مي كنم. اگر يه خورده زرنگي به خرج بدي/ البته به همراه يه خورده حوصله مي توني طرح اونا رو كش بري و بعد تو Word بگذاري و با پرينتر رنگي پرينت كني. من اين كار رو كردم و از دو سه تا طرح قشنگش كپي برداري كردم. الان تمام كارت ويزيتم/ از طرح او ناست.
اينم لينكش:
http://www.vistaprint.com
Have Fun
Mohammad

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
من سايت www.hebus.com رو پيشنهاد ميكنم كه خداتا! عكس و طرح مفت و مجاني و با كيفيت بسيار بالا داره.
در ضمن من براي پيدا كردن اين سايت از مدير عاملمون 30٪ اضافه حقوق گرفتم.
اميدوارم شما هم بتونيد از كسي اضافه حقوق بگيريد! :wink:
يه چيز ديگه : اينجا اگه كسي مياد براي اينه كه چيزي ياد بده و يا ياد بگيره . خساست و اين حرفها هم وجود نداره . اينو از نامه هاي مختلف دوستان بخصوص مجيد جان و بابك عزيز ميتوني متوجه بشي.
اميدوارم از اين سايت خوشتون بياد.
موفق باشيد.
فعلا

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
با سلام
راجع به www.vistaprint.com من فقط اضافه كنم كه اگه مايل به كپي برداري از طرحهاي اون هستيد ؛ از اونجايي كه امكان رايت كليك بر روي عكسها نيست ؛ ميتونيد بعد از باز شدن صفحه مربوط به هر طرح تمام فاكتورهاي مشخصات رو در سمت چپ صفحه پاك كرده و كليد Privew را در زير عكس كليك كنيد تا طرح پاك و منزه بشه ! ! بعد با فشار دادن كليد Print Screen در صفحه كليد كل صفحه مانيتور رو اسكن كرده و در فتوشاپ Paste كنيد ( Ctrl+V ) و با پاك كردن اضافه هاي كار ( منوهاي اينترنت اكسپلورر و ...!!) طرح مورد نظرتون رو استفاده كنيد.
فعلا

جدیدترین ارسال ها

بالا