سايتی که به پادشاهی یاهو برای ایرانیان پایان خواهد داد

D-emon

Member
سايتتو چرا الكي تو رده ياهو قرار ميدي ؟

سلام بامشاد

اولا نگاهی به تیتر موضوع بکن سایتی که ... خواهد داد... من نگفتم الان من از یاهو سر ترم یا سایتم تو رده ی یاهو هست

اولا من با یاهو که مبارزه نمیکنم یاهو یک سایت جهانی و داره کار خودشو میکنه ..

من خودم یکی از طرفدار های سایت یاهو هستمو هرروز از اون استفاده میکنم ولی اگر یک سایت فارسی باشه که امکانات یاهو رو بصورت فارسی و سریعتر ارایه بده برای همه سودش بیشتره

الان من مطمینما هیچ کدوم شما از امکانات دیگه یاهو استفاده نمیکنید ... فقط از ایمیل، مسنجر، چت و بازی استفاده میکنید وگرنه از 30 سرویس دیگه یاهو شما اگر هم بخواهید نمیتونید استفاده کنید

مثلا سرویس پیدا کردن خانه و ملک ... هیچ کدوم از شما نمیتونید استفاده کنید ازش چون فقط ماله کشور های اروپایی و آمریکایی است یا مثلا سرویس خرید بلیط مسافرت یا هتل ... که به ایران سرویس نمیده و همش هم انگلیسی هست و خیلی دیگه از سرویس های یاهو که هیچ کدومتون استفاده نمیکنید

ولی مطمینا اگر این سرویس ها فارسی بودند و برای توی ایران بود حتما ازشون استفاده میکردید... حالا شروکس همه اینهارو میخواد زیره یک سقف قرار بده و این نسخه که از شروکس میبینید با نسخه شماره 2 شروکس خیلی فرق داره ...

این نسخه یک سال یا شایدم خیلی قدیمیتر باشه ساخته شده و فقط 5 ماه هست که داره فعالیت میکنه ...

ولی تا یک ماه دیگه کله سیستم شروکس 5 برابر پیشرفته تر از این سیستم فعلی میشه با امکانات بیشتر...

حالا راجع به حرف شما ... یکی اومده و قصد کارش اینه و داره برای اولین بار یک منبع اینطوری درست میکنه باید پشتیبانی کنید این کار رو نه اینکه بیایید بگید بدرد نمیخوره این کجاش مثله یاهو ...

ما که از این نظرات زیاد میگیریم و به کارمون ادامه میدیم تا آخر و صد در صد مطمین هستم که موفق میشم ولی اگر شما مارو بییشتر پشتیبانی کنید زودتر این اتفاق میافته ...

انتقاد و یا هر پیشنهادی دارید میتونید بگید ... خوشحالمون میکنید

کار خیلی خیلی خوبیه
ادامه بده مطمینم اگه به یاهو(جهانی) نرسی به یاهو(ایرانی ) میرسی
تو میتونی...
در ضمن رویه ظاهر سایت هر چه بیشتر کار کنی بیشتر جواب میگیری
مطالبی هم در مورد روانشناسی رنگها بخونی خیلی کمکت میکنه
بای

آخرین ویرایش:

salar2010

Member
راستی ادمین شروکس ! با توجه به امکانات و همچنین گروه کاملتون بنده حاضرم با شما همکاری کنم

لطفا پیام خصوصی بزنید

موفق باشید

shirini_forush

Well-Known Member
الان من مطمینما هیچ کدوم شما از امکانات دیگه یاهو استفاده نمیکنید ... فقط از ایمیل، مسنجر، چت و بازی استفاده میکنید وگرنه از 30 سرویس دیگه یاهو شما اگر هم بخواهید نمیتونید استفاده کنید

بنده (و احتمالا خیلی ایرانی های دیگه) از این سرویس های یاهو استفاده میکنم:
کد:
- yahoo mail
- yahoo messenger
- yahoo 360
- yahoo radio
- yahoo answers
- yahoo groups
- yahoo maps
- etc

البته بعضی دیگه از سرویس ها هم هست که بین ایرانیا طرفدار داره ولی من استفاده نمیکنم:

کد:
- yahoo geocities
- yahoo games
- yahoo music
- yahoo tv
- yahoo sports
- yahoo tech
- yahoo yellow pages
- yahoo weather
- etc.

D-emon

Member
بنده (و احتمالا خیلی ایرانی های دیگه) از این سرویس های یاهو استفاده میکنم:
کد:
- yahoo mail
- yahoo messenger
- yahoo 360
- yahoo radio
- yahoo answers
- yahoo groups
- yahoo maps
- etc

البته بعضی دیگه از سرویس ها هم هست که بین ایرانیا طرفدار داره ولی من استفاده نمیکنم:

کد:
- yahoo geocities
- yahoo games
- yahoo music
- yahoo tv
- yahoo sports
- yahoo tech
- yahoo yellow pages
- yahoo weather
- etc.

این امکاناتی که شما میگید همه تفریحی هستند ولی کسانی که خارج از ایران هستند و مثلا کسانی که در آمریکا و اروپا زندگی میکنند از قسمت های خدماتی یاهو 5 برابر بیشتر از قسمت های تفریحی استفاده میکنند

تمام کسانی که میخوان کار پیدا کنند، بلیط بخرند، هتل، خونه بخرند و پیدا کنند و .... همه از یاهو استفاده میکنند

و اشتباه نکنید شروکس یک سایت تفریحی فقط نیست ... سایت آموزشی، تفریحی و خدماتی هست و ما روی خدمات اجتماعی خیلی تاکید داریم و توی ورژن 2 شروکس میتونید تغییرات رو مشاهده کنید

موفق باشید و ممنون از نظراتتون ! به اون دوست عزیز هم پیغام دادم.

shirini_forush

Well-Known Member
این یه حرف دیگه شد...
من چیزی که در جوابش پست بالا رو زدم Quote کردم... بخونیدش.

در شمن یه دور دیگه لیست رو بخونید... اینا همش تفریحیه؟؟!!!
مثلا رادیو، انسر، مپ، تک، یلو پیج، وذر و...

D-emon

Member
این یه حرف دیگه شد...
من چیزی که در جوابش پست بالا رو زدم Quote کردم... بخونیدش.

در شمن یه دور دیگه لیست رو بخونید... اینا همش تفریحیه؟؟!!!
مثلا رادیو، انسر، مپ، تک، یلو پیج، وذر و...

اونها همشون تفریحی هستش و اینها

رادیو که رادیو فارسی نداره ... مردم هم اگه رادیو فارسی باشه بیشتر گوش میدن

انسر هم که خارجی ها همش هستند و سوالات انگلیسی و اصلا واسه ایرانیها قابل استفاده نیست

مپ برای ایران نداره ... واسه همین کارایی نداره...

و...

اینها مخصوص ایرانیها طراحی نشده و اکثر امکانات یاهو رو ایرانیها نمیتونند استفاده کنند....

موفق باشید

shirini_forush

Well-Known Member
آها...
شما بنا رو گذاشتید برا ایرانی هایی که نه انگلیسی بلدن نه تکنیکای استفاده از امکانات یاهو...
پس ادامه صحبت با شما رو به یه همچین ایرای ای واگذار میکنم.

D-emon

Member
اصلا هیچ ربطی به انگلیسی نداره

شما وقتی از Yahoo Map استفاده میکنی برای چی میخوایی رستورانهای توی فلان خیابونه لوس آنجلس رو بدونی ؟؟؟

یا چرا سوالتو میخوایی بصورت انگلیسی بپرسی وقتی میشه جایی بپرسی که همه فارسی زبانن...

شما مثل اینکه اینجا فکر کردید من میخوام چیزیو ثابت کنم . نه ... سایت شروکس تمام این امکانات رو فارسی و آسان تر ارایه میده و مردم 100% این رو به انگلیسیش ترجیح میدند... میگی نه خودت بپرس ازشون...

حالا نه فقط این امکانات ... تمامه اینها ... کاریابی... پیدا کردن ملک... گرفتن وام ...

موفق باشید

amirhomayoun

Active Member
من کاملا با D-emon موافقم. یه سایت بومی به زبان فارسی برای عموم خیلی مفیدتره. برای ایرانیها هم وجود همچین سایتی به زبان فارسی خیلی عالیه.

من شخصا با پورتالها زیاد میونه ندارم، اما آرزوی پیروزی میکنم براتون.

یک نکته (به نظر من) خیلی مهم:

وقتت رو اینجا تلف نکن. تو معرفیت رو کردی. چه اهمیتی داره که سعی کنی الان ثابت کنی که وجود سایتت ضروریه؟ کارت رو بکن. اگر به درد بخور باشه خود کاربرا به هم معرفی میکنندش. خیلی خیلی موثرتره این روش تا معرفی در فروم. ارکات رو یادته؟ ظرف 10 روز همه خبر دار شدن.... سعی کن کارت جوری باشه که من بیننده وقتی دیدم دلم بخواد به یکی دیگه هم بگم عضو بشه.

shirini_forush

Well-Known Member
خیلی عالیه.
نسخه دوم خیلی بهتر شده.
البته هنوز یکم سرعت پایینه.
درست میشه دیگه؟ نه؟

shirini_forush

Well-Known Member
راستی... تو صفحه ی مسنجر دکمه ی مینیمایز با تغییر سایز پنجره جابجا نمیشه...

D-emon

Member
مرسی

سرعتش چرا حل میشه ... الان یکسری عملیات داره انجام میشه بعد اون سرعت به حال اولش برمیگرده... .

راجع به مسنجر اگر مشکلی دارید توی تالارگفتگو شروکس با عکس بگید که بتونم بهتر کمک کنم

با تشکر

YTERROR

Active Member
همه اینا به کنار وقت آزادتون خیلی زیاده مثل این که و این واسه من خیلی جالبه + این که استفاده پرتالهای که خیلی معروف هستند ولی وقت گزاشتن و یکنواختی اینا کنار هم

ولی یک پیشنهاد برای جلوگیری با برخورد با این مشکل که شاید تا چند وقت دیگه به این مشکل روبرو بشید بصورت جدی اون هم استفاده از حدودا فکر کنم 8 تا پرتال نال شده

که از جمله این پرتالها : Lore برای بخش مقالات سایت Joovili برای بخش شروکس اعضا و عضویت و ......

ولی با همه اینا حل این مشکل امیدوارم موفق و پیروز باشید

D-emon

Member
این کار هیچ ربطی به برنامه نداره ... سایت مهمه ... شما چیکار داری من از چی استفاده میکنم

مجید آنلاین - پرشین تولز از vBulletin استفاده میکنند . istgah از phpClassified استفاده میکنه ... p30download از Movable Type استفاده میکنه p30world از vbulletin و movable type استفاده میکنه ...

اگر بخوام بگم تا فردا برات یه رمان مینوسم.

مهم اینه که حداقل من اقدام به همچین کاری کردم و دارم یک محیط مفید ایجاد میکنم.

حقیقتش من از امروز از پست دادن توی سایت ها خودداری میکنم.

روزو شبتون خوش.

YTERROR

Active Member
ای بابا نمیشه حتی دوستانه به شما یکی پیشنهاد داد درست این خط رو بخونید بعد ححالت دفاعی به خودتون بگیرید :
ولی یک پیشنهاد برای جلوگیری با برخورد با این مشکل که شاید تا چند وقت دیگه به این مشکل روبرو بشید بصورت جدی اون هم استفاده از حدودا فکر کنم 8 تا پرتال نال شده

حالا اینجا کجاش من از شما انتقاد کردم یا .... که یک دفعه جوری برخورد می کند که انگار همه دشمن هستن و ........

مجید آنلاین رفته 100 دار پول داده وی بی نصب کرده p30download رفته از ورژن فری ام تی استفاده کرده اونا هم که از وی بی استفاده کردن که سایتهای معروفی هستند رفتن لایسنس رو گرفتن از وی بی یا .... ولی شما دارین از اسکریپتهای نال شده استفاده می کنید و من بعنوان پیشنهاد دارم به شما می گم برای جلوگیری از بسته شدن سایتتون با یک هزینه کم لایسنس رو خریداری کنید

خود دانی

D-emon

Member
شما بازدید کننده ای ... بیشترین چیزی که باید نگران باشی اینه که سرویس های خوبی ما ارایه بدیم...

راجع برنامه ها بگم من توی کارم خبره هستم و مطمین هستم و نیازی به پیشنهاد از تازه کار ندارم... ولی باز ... تشکر از پیشنهادتون. ;)

در ضمن istgah بابته نسخه phpClassified پول نداده ...

جدیدترین ارسال ها

بالا