سايتتو چرا الكي تو رده ياهو قرار ميدي ؟
سلام بامشاد
اولا نگاهی به تیتر موضوع بکن سایتی که ... خواهد داد... من نگفتم الان من از یاهو سر ترم یا سایتم تو رده ی یاهو هست
اولا من با یاهو که مبارزه نمیکنم یاهو یک سایت جهانی و داره کار خودشو میکنه ..
من خودم یکی از طرفدار های سایت یاهو هستمو هرروز از اون استفاده میکنم ولی اگر یک سایت فارسی باشه که امکانات یاهو رو بصورت فارسی و سریعتر ارایه بده برای همه سودش بیشتره
الان من مطمینما هیچ کدوم شما از امکانات دیگه یاهو استفاده نمیکنید ... فقط از ایمیل، مسنجر، چت و بازی استفاده میکنید وگرنه از 30 سرویس دیگه یاهو شما اگر هم بخواهید نمیتونید استفاده کنید
مثلا سرویس پیدا کردن خانه و ملک ... هیچ کدوم از شما نمیتونید استفاده کنید ازش چون فقط ماله کشور های اروپایی و آمریکایی است یا مثلا سرویس خرید بلیط مسافرت یا هتل ... که به ایران سرویس نمیده و همش هم انگلیسی هست و خیلی دیگه از سرویس های یاهو که هیچ کدومتون استفاده نمیکنید
ولی مطمینا اگر این سرویس ها فارسی بودند و برای توی ایران بود حتما ازشون استفاده میکردید... حالا شروکس همه اینهارو میخواد زیره یک سقف قرار بده و این نسخه که از شروکس میبینید با نسخه شماره 2 شروکس خیلی فرق داره ...
این نسخه یک سال یا شایدم خیلی قدیمیتر باشه ساخته شده و فقط 5 ماه هست که داره فعالیت میکنه ...
ولی تا یک ماه دیگه کله سیستم شروکس 5 برابر پیشرفته تر از این سیستم فعلی میشه با امکانات بیشتر...
حالا راجع به حرف شما ... یکی اومده و قصد کارش اینه و داره برای اولین بار یک منبع اینطوری درست میکنه باید پشتیبانی کنید این کار رو نه اینکه بیایید بگید بدرد نمیخوره این کجاش مثله یاهو ...
ما که از این نظرات زیاد میگیریم و به کارمون ادامه میدیم تا آخر و صد در صد مطمین هستم که موفق میشم ولی اگر شما مارو بییشتر پشتیبانی کنید زودتر این اتفاق میافته ...
انتقاد و یا هر پیشنهادی دارید میتونید بگید ... خوشحالمون میکنید