بی بی کد سالن کلاسیک

eman taha

Member
این کار سخت ترین کاری بود که انجام دادم
برای رزومه انجام دادم چند دفعه می خواستم رها کنم و دیگه ادامه ندم ولی خب با تلاش بسیار تمومش کردم
biggrin.gif

مدلسازی توی مکس انجام شده و با وی ری هم رندر گرفتم
ویرایش کمی هم توی فتوشاپ انجام دادم
زمان رندر هم حدود دو ساعت و نیم طول کشید
منتظر نظرات خوبتون هستم

پیوست ها

• 03.jpg
    03.jpg
    1.1 مگایابت · بازدیدها: 136
  • 02.jpg
    02.jpg
    1.2 مگایابت · بازدیدها: 110
  • vayer.jpg
    vayer.jpg
    490 کیلوبایت · بازدیدها: 75

*farshid*

کاربر VIP
خیلی خوبه ... عالیه
فقط سقف و دیوار که گچی هستند لازم نیست در این حد رفلکت داشته باشن ...بهتره ior رفلکت رو بیاری پایین و گلاسینس زیادی هم نداشته باشی... نویز زیادی ایجاد شده ..
وقتی میگی مدلینگ تو مکس ... یعنی کل مدل ها رو تو مکس ساختی ...آیا اینجوری بوده؟
دیتیل خیلی خوبی داره کارت
به نظرم به مقدار متریال جای کار داره
آوورین بر شوما

eman taha

Member
خیلی خوبه ... عالیه
فقط سقف و دیوار که گچی هستند لازم نیست در این حد رفلکت داشته باشن ...بهتره ior رفلکت رو بیاری پایین و گلاسینس زیادی هم نداشته باشی... نویز زیادی ایجاد شده ..
وقتی میگی مدلینگ تو مکس ... یعنی کل مدل ها رو تو مکس ساختی ...آیا اینجوری بوده؟
دیتیل خیلی خوبی داره کارت
به نظرم به مقدار متریال جای کار داره
آوورین بر شوما

ممنون فرشید جان
سوتی کارم همینه ! توی نمونه های خارجی میدیدم یه گچ و دیوار این اتاق های سلطنتی یخورده رفلکت رو داره گچ ساده نیست ! تازه کلی تنظیمات رو بالا برده که نویز کم بشه
ولی حق با شماست اگر رفلکت نداشت خیلی بهتر میشد!
کل مدل ها که نه مبلمان، لوستر ، پرده آماده بوده در دیوار سقف اینا رو ساختم
خیلی وقت گیره ولی خب دوست داشتم توی مجموعه کارام یه کار اینطور یهم باشه
توی متریال خیلی وسواس به خرج دادم
اگر مصداق بیاری ممنون میشم ، می خوام اشکالات متریال رو بر طرف کنم ! ممنون فرشید جان که وقت گزاشتی:rose:

خیلی خوب شده. از وسطی خوشم اومد

ممنون:rose:

خیلی خوشم اومد از کارت خیلی باحاله
فقط رفلکت گچ دیوار مثل رنگ روغن شده خیلی حال نمیده
کفو هم یکم روش کار میکردی
مثل کارای واترجت
ممنون
سوتی کارم همین رفلکت زیاد دیواره :green:
کف رو خیلی روش کار کردن سنگ گرانیت سلطنتی زدم طرح با صفا بشه دیگه :rose:
مثل کارهای کی؟؟ به جا نمی یارم :green:
بازم ممنون که نظر دادین

واسه کارای این تیپی یعنی کلاسیک معمولا واسه خوشگل تر شدن

سنگارو با دستگاه واترجت یعنی برش با آب روش طرح های گل و سنبل پیاده می کنن در کل کار قشنگ میشه

poriaabaci

Member
اااااااااااااااااااااااااااا بابا اور موشن :green:ااااااااااااااااااااااااااا بابا رفلکت :lol:ااااااااااااااااااااااااااااااااااااا :shock:بابا نویز ااااااااااااااااااااااااااااااااا :-?بابا کلاسیک
خسه نباشی شیک شده کلی دوست جون

eman taha

Member
یور ورک ایز ایمیزیگ... :cool::cool:
خوبه...
ببخشید عالیه...

:rose:
ممنون

واسه کارای این تیپی یعنی کلاسیک معمولا واسه خوشگل تر شدن

سنگارو با دستگاه واترجت یعنی برش با آب روش طرح های گل و سنبل پیاده می کنن در کل کار قشنگ میشه

آفرین! از این دستگاه ها پلاگین مکسش نیست:lol:
ممنون

اااااااااااااااااااااااااااا بابا اور موشن :green:ااااااااااااااااااااااااااا بابا رفلکت :lol:ااااااااااااااااااااااااااااااااااااا :shock:بابا نویز ااااااااااااااااااااااااااااااااا :-?بابا کلاسیک
خسه نباشی شیک شده کلی دوست جون
:lol:مخصوصا بابا نویز
ممنون شما هم شاد پاینده باشی

.:BehzAd:.

Active Member
سلام خسته نباشی کارت خوب شده فقط این کار کلاسیکه که منو یه خورده اذیت میکنه کلاسیک خوبه ولی نه برا داخل برای نما خارجی با سنگ خوبه من خودم تو خونه های که مبلان کلاسیک دارن میرم میشینم خسته میشم و توش احساس راحتی نمکنم و زیاد تو اون فضا نمیتونم بشینم برا همین خونه چند نفری هست از اقوام که من تمایلی به رفتن و نشستن تو اون خونه ها رو ندارم و هر بار که میگن بریم خونه فلانی یه جوری میپیچونم و نمیرم الانم فکر اینو که میکنم برم تو این فضای شما و چند دقیقه بشینم اصلا نمیتونم بگذریم ولی بر عکس نما کلاسیک رو دوست دارم البته نه خیلی کلاسیکه کلاسیک ها تا حدی که از مرز خارج نشه

پس نما کلاسیک با سنگ و ملمان و داخل خونه مدرن

اینا نظر خودمه بلاخره هر کی نظر خاصه خوشون رو دارن ممکنه بعضی ها خوشمون بیاد و به مزاق بعضی ها هم خوش نیاد.

eman taha

Member
سلام خسته نباشی کارت خوب شده فقط این کار کلاسیکه که منو یه خورده اذیت میکنه کلاسیک خوبه ولی نه برا داخل برای نما خارجی با سنگ خوبه من خودم تو خونه های که مبلان کلاسیک دارن میرم میشینم خسته میشم و توش احساس راحتی نمکنم و زیاد تو اون فضا نمیتونم بشینم برا همین خونه چند نفری هست از اقوام که من تمایلی به رفتن و نشستن تو اون خونه ها رو ندارم و هر بار که میگن بریم خونه فلانی یه جوری میپیچونم و نمیرم الانم فکر اینو که میکنم برم تو این فضای شما و چند دقیقه بشینم اصلا نمیتونم بگذریم ولی بر عکس نما کلاسیک رو دوست دارم البته نه خیلی کلاسیکه کلاسیک ها تا حدی که از مرز خارج نشه

پس نما کلاسیک با سنگ و ملمان و داخل خونه مدرن

اینا نظر خودمه بلاخره هر کی نظر خاصه خوشون رو دارن ممکنه بعضی ها خوشمون بیاد و به مزاق بعضی ها هم خوش نیاد.

سلام، ممنون
خب این کار رو من برای رزومه زدم و اجرائی نیست و می خواستم برای یک بار هم که شده یه کار از این دسته انجام بدم
نظر شما کاملا محترم و متین
در کل فضا هایی این چنین برای مهمونی های خیلی رسمی و برای مدت کوتاهی استفاده میشه و برای افراد خاص! اون راحتی که شما توی یه فضای مدرن داری مسلما اینجا نخواهی داشت و اینم طبیعیه !
مبلمان کلاستیک و سلطنتی هم سلیغه های خاص می پسندند و طرفدار های خاص خودشو داره !
ولی به نظر بنده باید همه چیز در طراحی ساختمان باید با م هارمونی داشته باشه چه طراحی نما و چه دیزاین داخلی و روی اصول طراحی بشه !
ممنون از نظرتون :rose:
موفق باشید

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها
خوب شده خسته نباشید ولی بعضی نقطه ها خیلی براق افتاده دلیلش رو نمیدونم چرا!

جدیدترین ارسال ها

بالا