سازمان اوقاف

godfather66

کاربر متخصص افتر افکتز
سلام

این کار رو به سفارش سازمان اوقاف و امور خیریه اصفهان ساختم.
کار اولی رو که ساختم قبول نکردند و گفتند کار قویتری میخواند(البته 1روز به من وقت داده بودند!) :-?

لینک دانلود کار اول(البته ناقصه و کامل نشده)
:

گفتم وقت بیشتر، برای کار بهتر.:paint: قبول کردند
یه کار بهم نشون دادند که از جلوه آموزش 70. Speed Particles اندرو استفاده شده بود و گفتند این جلوه هم تو کار باشه!
من هم به ناچار این جلوه رو کپی پیست کردم(از این بابت از اساتید عذرخواهی میکنم)
:snap:

لینک دانلود کار نهایی:

:rose:

AYANDEHSAZ

Member
خیلی قشنگ بود .

اینا رو با چه نرم افزاری درست می کنن ؟

منم میخوام یاد بگیرم .

یه سوال : این صدای راوی ، صدای خودت بود ؟:shock:

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
سلام خدمت دوست خوب و عزیزم Gotfather66 کارت تمیز خوب وعالی بود درسته اونایی رو که میگی هممون دیدیم اما همممون اجرا نکردیم دیدین با اجرا کرد فرق داره ممنون کار زیبایی بود

راستی فرمت اصلی کارت هم مثل من Mov هست؟؟ و این فایلی که اینجا آپ کردی کانورت کردی یا از خود افتر رندر گرفتی

midos

Member
کارت بیسته بیسته. فقط چند تا سوال دارم. اول این که زمانی که روی پروژه گذاشتی چقدر بود؟ دوم این که اون افکتی رو که شات یکی مونده به آخر که روی قرآن گذاشتی و قسمت های طلائی اون طوری درخشش می کنن از چه تکنیکی استفاده کردی. اگه فایل آموزشی که این افکت رو انجام میده رو هم لینکش رو بدی واقعا ممنون میشم.
علی علی

imanbaraty

کاربر متخصص افتر افکتز
خسته نباشی دستت درد نکنه
اما من انتظارم خیلی بیشتر از اینا بود !!!! دفعه بعدی اینطوری نباشه !!!! ( شوخی )
از بعضی جاهاش خوشم اومد - پایان کار جالب بود
.
ولی در مورد Speed Particles حداقل کاری که می تونستی بکنی
این بود که رنگ بندی رو بر اساس کار خودت تغییر می دادی
اتفاقا این آموزش رو بیش از 20 بار تست زدم تا به چیزای جالبی رسیدم
و اینکه سایز و سرعت پاشیده شدن و ... اگر بر اساس کامپوزیشن شما
تنظیم بود قشنگ می شد

JEYDI7

Active Member
سلام خيلي خوب بود. قرآن رو با افتر سه بعدي كردي يا با نرم افزارهاي سه بعدي ديگه؟

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
من کار ترنج به خاطر تم شادی که داشت بیشتر دوست داشتم :paint:

Reza2kn

مدیر انجمن فیلم سازی
سلام دوست عزیز:rose:
خستنه نباشید . کار خوبی شده ، البته یه چند تا نکته هست که بهشون اشاره میکنم :

اول از همه اون Flourish ها اگه روی قرآن نمیومدن فکر میکنم بهتر میشد.

اون نوار سبز سه بعدی که دوربین دورش میچرخه ، میتونست بیشتر از Solid یک دست رنگ سبز باشه تا جذابیت بیشتری داشته باشه و به پس زمینه Detail دارش بیشتر بیاد.

اگه اشتباه نکنم قرآن رو هم با استفاده از تکنیک Vanishing Point تو فتوشاپ و گرفتن فایل Vpe درست کردید که تو یه قسمت فکر میکنم یکم بیش از جد میچرخه و فلت بودنش مشخص میشه.

تو ثانیه 23 که ابرا از سمت چپ میان هم زیاد ابرها رو دوست نداشتم.

البته درسته که از شما کار سریع خواستن و معمولا تو اینجور کارها استرس و فشار خیلی هست و کار خیلی عالی نمیشه ، ولی به هرحال اینا به فکر رسید.

منتظر کارهای بعدیت هستیم:paint:
موفق باشید:oops:

godfather66

کاربر متخصص افتر افکتز
خیلی خیلی ممنون از نظرات خوبتون...:rose:

اینا رو با چه نرم افزاری درست می کنن ؟

منم میخوام یاد بگیرم .

یه سوال : این صدای راوی ، صدای خودت بود ؟:shock:
با نرم افزار Adobe AfterEffects !

اگه میخواهی یادبگیری باید مصمم باشی، باید پشتکار داشته باشی و باید بهاش رو بدی!

این صدا توی استودیو ضبط شده.

راستی فرمت اصلی کارت هم مثل من Mov هست؟؟ و این فایلی که اینجا آپ کردی کانورت کردی یا از خود افتر رندر گرفتی
این فایل کانورت شده هست و حجم و کیفیت خیلی کمتری نسبت به کار اصلی داره.

اول این که زمانی که روی پروژه گذاشتی چقدر بود؟ دوم این که اون افکتی رو که شات یکی مونده به آخر که روی قرآن گذاشتی و قسمت های طلائی اون طوری درخشش می کنن از چه تکنیکی استفاده کردی. اگه فایل آموزشی که این افکت رو انجام میده رو هم لینکش رو بدی واقعا ممنون میشم.
تقریبا 2 روز وقت گذاشتم 2.از پلاگین trapcode shine استفاده کردم. radial blur خود افتر هم میشه استفاده کرد- توی گوگل سرچ کنید فراوون هست.

> دستت درد نکنه آقا ایمان، راست میگی اصلا حواسم به سرعت و رنگ بندی اون قسمت نبود!

قرآن رو با افتر سه بعدي كردي يا با نرم افزارهاي سه بعدي ديگه؟
قرآن رو با خود افتر سه بعدی کردم. یه عکس از قرآن داشتم که تقریبا زوایاش مشخص بود. با فتوشاپ تکه تکه کردم و آوردم توی افتر و کنار هم چیدم.

با فتوشاپ هم میشد آقا رضا به این موضوع اشاره کردند.

من کار ترنج به خاطر تم شادی که داشت بیشتر دوست داشتم :paint:
من هم همینطور! برای کار ترنج وقت و آزادی بیشتری داشتم. توی این کار یه جورایی از نظر زمان بهم فشار میاوردن و تمرکز هم نداشتم، چندتا موضوع کاری دیگه هم دست و پاگیرم شده بود.

> خیلی ممنون آقا رضا که اینقدر با دقت کار رو دیدی...

من حمید هستم :rose::rose::rose:

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا