سلام چجوري مي شه مثل Yahoo Helper و مانند اون (Farsi Joke-Farsi Dic) ساخت ؟؟؟
pasargad-ir Active Member Jun 19, 2005 #1 سلام چجوري مي شه مثل Yahoo Helper و مانند اون (Farsi Joke-Farsi Dic) ساخت ؟؟؟
Dark Man Member Jun 19, 2005 #2 این روبوت ها رو با برنامه ای به نام Roya میسازن که ، برای ساختن این روبوت ها حتما باید برنامه نویس بلد باشی ( VB , C , C++ )
این روبوت ها رو با برنامه ای به نام Roya میسازن که ، برای ساختن این روبوت ها حتما باید برنامه نویس بلد باشی ( VB , C , C++ )
O oxygenws Active Member Jun 20, 2005 #3 و البته با PHP هم میشه، فقط باید پروتکل yahoo رو بدونی (تو اینترنت بگرد، پروتکلش رو کامل توضیح دادند یا اینکه خودت در بیاری، شاید با یک اسنیفر)
و البته با PHP هم میشه، فقط باید پروتکل yahoo رو بدونی (تو اینترنت بگرد، پروتکلش رو کامل توضیح دادند یا اینکه خودت در بیاری، شاید با یک اسنیفر)
pasargad-ir Active Member Aug 17, 2005 #4 ببخشید دیر اومدم. گرفتاریه دیگه اول تشکر کنم که عنایت کردید. بعد من یکم Php بلدم فقط استارت بزنم که چه باید بکنم باقیش حلهههههههههه بگید چه کنم مرسی
ببخشید دیر اومدم. گرفتاریه دیگه اول تشکر کنم که عنایت کردید. بعد من یکم Php بلدم فقط استارت بزنم که چه باید بکنم باقیش حلهههههههههه بگید چه کنم مرسی