ساخت Privileges برای my admin روی سرور

چه جوری میشه روی سرور برای myadmin یه Privileges ساخت.من برای mysql یوزر و پسورد ساختم ولی وقتی وارد php my admin میشم مینویسه no Privileges
دوم اینکه اونجا هم اسم host مثل لوکال localhost هست ایا اشکالی داره و باید عوض بشه؟

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
چه جوری میشه روی سرور برای myadmin یه privileges ساخت.من برای mysql یوزر و پسورد ساختم ولی وقتی وارد php my admin میشم مینویسه no privileges
دوم اینکه اونجا هم اسم host مثل لوکال localhost هست ایا اشکالی داره و باید عوض بشه؟
همون جایی که دیتابیس میسازی باید یه یوزر هم بسازی و لینکش کنی با دیتابیس مورد نظرت

خب منم همینو میگم.من توی قسمتmy sql manegmant یه نام کاربری و یه پسورد ساختم .کانکشن تمام جدوال db رو هم براساس همین یوزر و پسورد گذاشتم و درست هم کار میکنه.ولی توی my admin که میرم مینوسه privileges no

حالا سوال اینه که این رو چی کارش کنم؟ایا از لحاظ امنیتی مشکلی پیش نمیاره؟>

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
خب منم همینو میگم.من توی قسمتmy sql manegmant یه نام کاربری و یه پسورد ساختم .کانکشن تمام جدوال db رو هم براساس همین یوزر و پسورد گذاشتم و درست هم کار میکنه.ولی توی my admin که میرم مینوسه privileges no

حالا سوال اینه که این رو چی کارش کنم؟ایا از لحاظ امنیتی مشکلی پیش نمیاره؟>
وقتی شما تو cpanel یه یوزر میسازی بعدش به یه صفحه میاری برای دادن privileges به یوزر !
شما اون صفحه رو دیدی؟

من دقیقا این کار ها رو کردم و سطح دسترسی رو هم all گذاشتم ولی بازم می نویسهprivileges no

جدیدترین ارسال ها

بالا