ساخت Gif در کمترین وقت

LordEfazati

Member
چند وقت بود که خودم دنبال یه آموزش خیلی ساده می کشتم که بتونه این کار رو انجام بده ، حالا هم وقت کردم ترجمه اش بکنم !
از تمام عزیزانی که این کار برایشان بسیار تکراری و بیهوده است واقعا کمال پوزش را می طلبم !
کار را اینگونه شروع می کنیم !

1- تصاویر مربوطه را که می خواهیم در تصویر gif یکی یکی دیده شوند را به صورت لایه های متفاوت و جاهای مورد نظر قرار می دهیم !

gif1.jpg

2- حالا تبدیلش کنید به Image Ready کلید میانبر: (CTRL+SHIFT+M)

3- از منوی window پنجره ی animation را باز کنید .

3- مطمئن بشوید که فقط تصویر اول روشن است . ( از منوی لایرها ، ببینید که فقط در کنار تصویر اول عکس چشم باشد . )
حالا Duplicate ( همان دکمهی قرمز ) کلیلک کنید .
سپس صحنه ی بعدی که می خواهید را از لایه ها انتخاب کرده و بقیه ی صحنه ها را خاموش کنید و دویاره عمل را تکرار کنید . تا جایی این عمل را تکرار کنید که دیگر عکسی باقی نماند .

gif2.jpg

5- بر روی play کلیک کنید . و فایل gif درست شده را ببینید .

6- فایل خود را از File>Save Optimized As ضخیره کنید .

7- از فایل خود لذت ببرید .

نمونه تصاویر درست شده :

denis.gif

levitate.gif

منبع : http://www.escrappers.com/

ترجمه شده توسط گروه سرزمین رایانه

Soldier

Member
من که از image ready خیلی بدم میاد نمی دونم چرا
ولی جالب بود دستت درد نکنه

Mandana

Active Member
با فلش که راحت تره
ممکنه خیلی راه ها با برنامه ی دیگه راحت "تر" باشه.اما وقتی یه جا رفتین که کار تون لنگ موند رو روی پی سی هم فلش نصب نبود، سلامتون می کنم
128fs4225044.gif

/

به علاوه من خودم طرفدار پر و پا قرص ایمیج ردی ام.اگه براتون جالب نیست، ضربدر بالای صفحه رو بزنید.دلیلی بر ضایع کردن آموزش و هدر دادن زحمات نویسنده، نیست
flower4.gif

/
ممنون

/
موفق باشید
127fs2692839.gif

mahoo painter

مدیر انجمن گرافیک وکتور
خب شما اسمایلی رو هم با فلش درست می کنید ؟

امکان درست کردن اسمایل یا انمیشن با فلش 100 البته راحتر و دقیق تره

ولی اخر باید خروجی گیف استفاده کنیم فکر میکنم برنامه فلش این امکان رو داشته باشه

هر برنامه کارایی خودشو داره و
بهتره هربرنامه رو با هم مقایسه نکنیم
ممکنه خیلی راه ها با برنامه ی دیگه راحت "تر" باشه.اما وقتی یه جا رفتین که کار تون لنگ موند رو روی پی سی هم فلش نصب نبود، سلامتون می کنم

:)

دوستان ميشه لطف كنيد نحوه ي متحرك سازي همين آموزش رو تو فتوشاپ cs3 ياد بدين؟
من الان مي رمwndow->animation رو مي زنم فقط 1 قسمت داره و كل لايه ها توشه و دونه دونه لايه ها رو نشون نميده ومن اصلا نمي فهمم چه طوري بايد باهاش كار كنم

saemeh

New Member
Salam kheili mamnoon
vaghean estefade kardam
sorry man finglish minevisam akhe fonte farsi nadaram
age kheili bade begin dige payaam nazaram
delam nayoomad tashakor nakonam

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
saemeh جان خیلی خوش اومدید به انجمن.

خیلی دوست دارم شما هم بینمون باشید ولی طبق قوانین باید فقط فارسی تایپ کنید.

امیدوارم بعد از حل شدن مشلکتون باز هم در کنار هم باشیم.

mehdinasiri

پارس لند گروپ
دوستان ميشه لطف كنيد نحوه ي متحرك سازي همين آموزش رو تو فتوشاپ cs3 ياد بدين؟
من الان مي رمwndow->animation رو مي زنم فقط 1 قسمت داره و كل لايه ها توشه و دونه دونه لايه ها رو نشون نميده ومن اصلا نمي فهمم چه طوري بايد باهاش كار كنم

حتما میدونید که قابلیتهای Image Ready به فوتوشاپ CS3 اضافه شد.برای ساخت انیمیشن از همان منو ویندو --> انمیمیشن استفاده کنید و آموزشی را که دوستمان قرار داده است را پیاده کنید.

2d28vw8.gif

دوست عزيز همون طور كه گفتم من وقتي مثلا 4 تا لايه دارم و ميرم روي animation فقط 1 لايه باز ميشه كه همه ي لايه ها تو همونه:sad:

mehdinasiri

پارس لند گروپ
شما باید لایه ها رو ایجاد کنی.بعد همه رو هاید کنی.بعد هر لایه ای رو که شو میکنی یک فریم به انیمیشن اضافه کنی.

Cute design

Well-Known Member
سلام

مهدی جان خیلی تصویر با نمک شده

هرجاش رو کسی ایراد داشت بگه تا راهنماییش کنم

پ.خ. کنید تا کامل توضیح بدم...

بابای

آهان خيلي ممنون فهميدم:d
ممنون از راهنمايينتون
فقط 1 مشكل هست! save as opimizae(1 همچين چيزايي كه تو آموزش نوشته بود) توي منوي file وجود نداره چه طوري بايد save كنم؟

آخرین ویرایش:

mehdinasiri

پارس لند گروپ
آهان خيلي ممنون فهميدم:d
ممنون از راهنمايينتون
فقط 1 مشكل هست! save as opimizae(1 همچين چيزايي كه تو آموزش نوشته بود) توي منوي file وجود نداره چه طوري بايد save كنم؟

خدا رو شکر که آموزش کار ساز بود.از منو File گزینه Save For Web رو انتخاب میکنی بعد فرمت فایل رو از JPG به GIF تغییر میدی و خلاص

فقط 1 مشكل هست مي زنم save شه ارور ميده
could not complete the export command becuse of a program eror

جدیدترین ارسال ها

بالا