سلام آقا مهران ...
حالا این تاپیک رو ایجاد کردم تا نظر دوستان رو بدونم و شماها بگین که چه چیزایی به این برنامه اظافه کنم تا اون رو از همنوعانش برتر کنه .
خب مي يه پيشنهاداتي دارم !
يه نظر سطحي انداختم به يکي از ساده ترين ، کوچکترين و بهترين SetUp Maker هاي دنيا که ميليونها يوزر مصرف کننده داره و با اين قياس به نظرم ستاپ ميکر فرض شده بايد اين خصوصيات رو داشته باشه :
ستاپ ميکر شما بايد شامل نه جزء باشه ، من بصورت فرضي هر بخش رو Control Panel نام گذاري ميکنم .
با اجرا و لود شدن ستاپ ميکر شما يوزر اين امکانات رو نياز داره :
Control Panel 1
1 - انتخاب براي اسم پروژه
2 - ثبت ورژن برنامه ( که قرار هست ستاپ بشه )
3 - اسم کمپاني نويسنده برنامه ( که قرار هست ستاپ بشه )
4 - کپي رايت
ببينيد اقا مهران اين دقيقا ميتونه شبيه باشه به فرم کامپايل در بيلدر و همشون Info فايل اجرايي رو تشکيل ميدن و مي تونن چيزهاي بيشتري هم باشن .
Control Panel 2
در اين قسمت خروجي برنامه بايد تنظيم بشه . يعني چي ؟
1 - اسم براي اگزه فايل کامپايل شده ( همون ستاپ نصب )
2 - تعئين مسير ذخيرهء ستاپ کامپايل شده .
خب در اين فرم هم بايد حداقل امکانات مثل همهء ستاپ ميکرها وجود داشته باشه مثل
1 - تنظيماتي براي موارد خاص مثل فايل هاي خيلي حجيم ( که ستاپ نصب فرضي از اون ها در حالت اکسترنال پشتيباني بکنه مثله رار فايل ها و جار فايل ها و يا حتي فايل هاي ناشناخته )
2 - امکاني براي اينکه يوزر بتونه ستاپ خودش رو کمپرس بکنه و يا در حالت عادي بسازدش .
Control Panel 3
1 - گزينه اي براي انتخاب هر نوع فايل و ذخيرهء و Packt کردن فايل هاي مورد نظر . ( ذخيرهء فايل ها در داخل اگزهء کامپايل شدهء نصب )
Control Panel 4
1 - پشتيباني از خروجي براي اجرا در تمامي ويندوزها بدون بروز خطا .
Control Panel 5
1 - انتخاب ظاهر ستاپ نصب ، مثل BackGround براي فرم ستاپ نصب .
2 - گزينه انتخاب براي آيکون مورد نظر ستاپه نصب
3 - انتخاب براي لوگو
4 - تنظيمات فرم اصلي برنامه .
5 - انتخاب زبان ( براي پشتيباني از زبان مربوطه در ويندوزهاي مختلف )
Control Panel 6
1 - تنظمات ديالوگي ( به معني تعئين مسيرهاي پيش فرض شده براي نصب فايل هاي اد شده داخل پروژه و ساختن پوشه ها )
2 - امکان استفاده از فايل هاي Word و Text براي License برنامه اي که قرار هست ستاپ بشه .
3 - امکان گذاشتن Password بر روي ستاپ ها .
Control Panel 7
1 - اختياراتي براي ساختن ShortCut از فايل هايي که در Panel شش مسير نصبشون تنظيم شد .
2 - تنظيمات شارواري ( به معني ايجاد محدوديت براي يوزر مصرف کنندهء برنامهء ستاپ شده ) صرفا ويندوز رجيستري که بايد شامل اختيار استفاده از Command و ini فايل و Active X و Variables رو به ستاپ ميکر بدين .
اين يکي واقعا سخت هست
Control Panel 8
1 - امکان ساخت براي ژنراتور آنيستالر ( که اون هم يک فايل اجرايي هست در فرايند نصب ، در محل از پيش تعئين شده ذخيره مي شه و در صورت لزوم فرايند معکوش برنامه ستاپ شده در محيط هاي ويندوزي رو اعمال ميکنه ) سادش ميکنم :
پاک کنه ستاپ !
مثلا يکي از خصيصه هاش اين هست که بايد اين Uninstaler کوچولو بتونه بجز ديليت کردن فايل هاي نصب شده حتي رجيستري رو پاک سازي کنه .
Control Panel 9
1 - امکان اتخاب موزيک براي ستاپ کامپايل شده . ( اين يکي مي تونه از ستاپ ميکر شما يه شاهکار بسازه چون کمتر ستاپ ميکري در دنيا وجود دارن که از موزيک هم پشتيباني کنن ) نبايد محدوديتي در انتخاب فايل صوتي وجود داشته باشه ... بهترين مثالي که مي زنم خود MMB هست که بجز RM که شامل قوانينه کپي رايتي مي شه بيشتر فايل هاي صوتي رو مي شناسه ... حتي XM ها ... MOD ها ... IT ها ... OGG فايل ها و غيره .
لازم ميدونم بهتون بگم 8 تا خصيصهء اول رو بطور کامل بيشتر ستاپ ميکرها دارن و من با ياآوري يکي از ساده ترين هاي اون ها يعني SetUp Maker Professional مطالب مورد نظر رو بيان کردم که سايزي بالغ بر 1.5 مگا بايت داره کلا .
همچين اين نکته رو خدمت شما آقاي خوب ياآور مي شم که :
اگر ستاپ ميکر مورد نظر شما خصيصه نهم رو داشته باشه ( استفاده از موزيک ) ، من يکي از يوزرهاي پر و پا قرص اون خواهم بود در آينده در شرکت تبليغاتي خودم .
تصميم دارم اخه يه شرکت تبليغاتي تاسيس کنم که کارش تو ايران در شروع کلا مباحث مولتي مديا هست يعني پروژه هاي اموزشي و پرورشي و حتي تفريحي چند رسانه اي
با آرزوي موفقيت براي شما آقاي ساعي و سخت کوش
شادي خاچيکيان