ساخت یک وبلاگ و استفاده از یک ادیتور

restles20

Active Member
سلام بر همگس دوستان
من در زمینه php یه تازه کار هستم
برای همین شورع به طراحی یه وبلاگ از صفر با php کردم تا نحوه کار و برنامه نویسی با این زبان رو یاد بگیرم
همون طوری که همتون می دونید یکی از قسمت های اصلی سایت ارسال مطلب هستش ... می خواستم از استانید محترم بپرسم که نحوه استفاده و کار با یه ادیتور به چه صورتیه ؟؟؟
اصلا برای ساخت یه قالب وبلاگی از چه ادیتوری استفاده بشه مناسب تره ؟؟؟
نحوه کار کرد و مورد استفاده قرار دادنشون به چه صورته ؟؟؟
آیا نیاز به اتصال به بانک اطلاعاتی داره یا خیر؟؟؟

ببخشید تعداد سوالاتم زیاد شد
منتظر راهنمایی هاتون هستم

perna

Member
والا خیلی کلی پرسیدی
به نظر من با برنامه adobe dreamweaver کار کنی خیلی خوبه ، برای راه اندازی و تست php باید localhost داشته باشی که با برنامه easyphp این کار امکان پذیره

شما توی گوگل به انگلیسی آموزش ساخت قالب وردپرس رو برای dreamweaver سرچ کن و از help خود کمپانی adobe استفاده کن که خیلی عالیه
تنها مشکلش زبان انگلیسیه
بانک اطلاعاتی هم همون sql برای phpmyadmin هستش که وردپرس استفاده می کنه

این های که گفتم برای طراحی قالب مدیریت محتوا بود

restles20

Active Member
دوست عزیز من نمی خوام از یه سیستم مدیریت محتوا و استفاده کنم و یا یه سیستم مدیریت محتوا در حد وردپرس بنویسم
شما سایت بلاگفا رو در نظر بگیرید ... توش ثبت نام می کنید و بلاگفا یه کنترل پنل برای مدیریت وبلاگتون در اختیارت می زاره
من هم تقریبا همچین چیزی می خوام داشته باشم ... یه وبلاگ که از هیچ سیستم مدیریت محتوایی برای مدیریتش استفاده نکنم و کنترل پنل مدیریتش به دست خودم نوشته شده باشه
برای این کار با php و بان اطلاعاتی MySQL آشناییت دارم و تا یه جاهاییش هم پیش رفتم ولی همون طوری که خودتونم می دونید یه پنل مدیریت وبلاگ بدون ادیتور به درد بخور نیست برای همین مزاحم شما استاید شدم تا راهنماییم کنید که نحوه استفاده از یک ادیتور به چه صورته ؟؟؟ مثلا خود ادیتور وبلاگ بلاگفا !!!

جدیدترین ارسال ها

بالا