سلام برای راه اندازی یک آپلود سنتر عکس و فایل اسکریپتی وجود داره ؟ مثل پیکو فایل یا 5up
ghasemrayaneh Active Member Oct 6, 2011 #1 سلام برای راه اندازی یک آپلود سنتر عکس و فایل اسکریپتی وجود داره ؟ مثل پیکو فایل یا 5up
MohammadGh Well-Known Member Oct 7, 2011 #2 چيزي كه خيلي زياده اسكريپت آپلود سنتر يه مدلش كه تو امضام نگاه كن هستش تو گوگل سرچ كن " اسكريپت " توي سايت هايي كه مياد برو مي توني براحتي پيدا كني موفق باشيـــ
چيزي كه خيلي زياده اسكريپت آپلود سنتر يه مدلش كه تو امضام نگاه كن هستش تو گوگل سرچ كن " اسكريپت " توي سايت هايي كه مياد برو مي توني براحتي پيدا كني موفق باشيـــ
ghasemrayaneh Active Member Oct 7, 2011 #3 سلام ممنون از شما من سرچ کردم ولی اون چیزی که مد نظرم بود پیدا نکردم . ولی این آپلود سنتر شما خیلی خوبه و جالب اگر به صورت free هست ، امکان داره لینک دانلود این اسکریپت رو برای من هم ارسال کنید . ممنون
سلام ممنون از شما من سرچ کردم ولی اون چیزی که مد نظرم بود پیدا نکردم . ولی این آپلود سنتر شما خیلی خوبه و جالب اگر به صورت free هست ، امکان داره لینک دانلود این اسکریپت رو برای من هم ارسال کنید . ممنون