سلام به همه دوستان
والا من که به شخصه خیلی خوشم اومد از این ویدئو
شاید بیشترش به خاطر ابهاماتی که برام وجود داشت و داره هست....
اول این عینک ئه رو که پرت میکنه و از دستش داره جوهر میریزه ، خوب قانونا دسته هاش رو ترک کرده ، ولی بعد چه جوری اون جوهر ها رو از این Emmit میکنه؟؟؟ به سیستم Particle ایی فکر کرم که ممکنه این فوتیج های جوهر رو به عنوان Custom Layer تو قسمت نوع Particle گذاشته باشه ، ولی تو اونم شک دارم...
این صندلی که داره ازش جوهر میریزه و جالبیش اینه که با این همه هنوز Alpha ی خودش رو حفظ کرده و وقتی زنه پشتش قرار میگیره ، پیدا میشه خیلی جالب بود
تکه ای که برج آزادی رو میسازه رو هم خیلی خوشم اومد
شاید با یه Luma Matte از عکس برج آزادی و fractal Nosie برای Transition و فوتیج جوهر و یه گرادینت درستش کرد :دی ولی باز هم جالب بود
جایی که ضبط ئه رو میذاره روی دوشش هم خیلی باحال بود ، دوباره میشه که یه ضبط کوچیک بذاره رو شونش و با یه مدل سه بعدی جایگزینش کرد ولی به این سادگی ها هم نیست و جالب در اومده
البته از 3 تا قسمتش هم خوشم نیومد :
1- جایی که تو اول ویدئو دستش رو میاره و عینکش رو بر میداره ، اون جوهر ها خوب کار نشدن...
2- جایی که یارو داره سیگار میکشه هم قسمتی که داره دود ئه خارج میشه ، هم وارد میشه جفتش یه جوری هست انگار با دست نقاشی شده
3-کلا از تکه آخری هم که سیاه هست و با وجود نازنین Optical Flares انجام شده خوشم نیومد
راستی از این تیکه هم که یارو رپره فارسی ئه دوربین دورش میچرخه خیلی خوشم اومد و گفتم چجوری همچین حرکت دوربینی بدست آوردن؟؟؟ با چه ابر- دوربینی گرفتن؟؟؟ وقتی عکسهای پشت صحنش رو دیدم ، فهمیدم که یارو یه یه صفحه گردون قرار داره که صفحه ها میگرده نه دوربین
عکسهاشو هم میذارم شاید بدرد دوستان بخوره
موفق باشید