ساخت کتاب آموزشی با فلش&asp3

Bahar_HS

Member
با سلام،
امکانش هست که یه فایل pdf رو لود کرد توی یه فایل فلش،اونم به صورت صفحه بندی شده،یعنی کاربر امکان ورق زدن کتاب رو داشته باشه و امکاناتی شبیه به این،ممنون میشم راهنمایی م کنید.:)

aliamel

کاربر فعال
سلام .
به طور ساده می گم
امکاناتی که شما گفتی و بسیاری قابلیت های کار با PDF رو توسط یکی از ابزار های فلش که Adobe AIR نام داره قابل انجامه . اما چنین امکاناتی توی فلش معمولی یا امکان پذیر نیست و یا به طور غیر مستقیم مقدوره !

benyamin_pc

Well-Known Member
با سلام،
امکانش هست که یه فایل pdf رو لود کرد توی یه فایل فلش،اونم به صورت صفحه بندی شده،یعنی کاربر امکان ورق زدن کتاب رو داشته باشه و امکاناتی شبیه به این،ممنون میشم راهنمایی م کنید.:)

بله در این زمینه کلاسهای خوبی برای فلش موجوده که از لحاظ خروجی دادن pdf یا دریافت به شکل ورودی امکانات فوق العاده ای دارن حتی بسیار بالاتر از توابع آماده خود ایر
اما نسبت به کاری که میخاین از لحاظ صفحه خوردن بهترین گزینه براتون , megazine هست , در موردش تحقیق کنین

Bahar_HS

Member
با سلام،
ممنون از راهنمایی هاتون،
خودم هم search زدم، و همون طور که گفتید نرم افزارهای دیگه معرفی شده بود،
یکی از همکارم می خواد این کار رو با Flash CS5 انجام بده،البته نمی گه چه جوری!!
من می خوام اولا بدونم چنین کاری رو میشه باFlash CS5 انجام داد یا نه؟
و دوم اینکه چه جوری؟
منظورتون از روشهای غیرمستقیم چیه؟میشه چندتا از این کلاسها رو نام ببرید؟
ممنون.

Bahar_HS

Member
دوباره سلام!
میشه راهنمایی کنید!یه لینکی،مثالی،سرنخی،چیزی!:green:
اینکه گفتیدبا یکی از ابزار های فلش ( Adobe AIR ) این کار شدنیه،Adobe AIR جزو مجموعه ی فلشه یا یه نرم افزار جداگانه است،
خیلی خواهشمندیم راهنمایی کنید!

benyamin_pc

Well-Known Member
ایر یکی از خروجی های فلش هست , متدها و کلاس های آماده ای جهت کار با pdf داره , نمونش تو هلپ فلش اومده

Bahar_HS

Member
دوباره سلام!
من یه کلمه کلیدی یا عبارت مناسب برای search می خوام،فکر نمی کنم انتظار زیادی باشه،(شایدم باشه!):-?
من هم در اینترنت و هم در help Flash با این عبارات search زدم ولی هنوز نتونستم به جایی برسم،:sad:
کد:
[LEFT]open pdf file from Flash
paging Document by Flash
import pdf file into Flash file
reading pdf file and loading into flash file[/LEFT]
من می خوام از فایل PDF ای که دارم یه e_book بسازم،
اصلا برای ساختن یه e_book باید از فایل PDF اش ساخت یا روش های دیگه ای هم وجو داره؟؟؟:-?

lap_top

New Member
کل راه هارو بهتون با کلمات دقیق کلیدیش گفتن , تو هلپ فلش فقط بزنین pdf و فقط 1 اینتر بزنین تا دقیقا رو مثال ایر فرود بیاین از این راحت تر؟
راه دیگه استفاده از کتابخونه هائیه که برای فلش نوشته شده که قدرت و امکاناتشون از متدهای پیش فرض ایر هم بیشترن
راه دیگه هم استفاده از برنامه flash paper هست که pdf شمارو به swf و کتاب تبدیل می کنه و امکاناتی مثل اکروبات داره اما فایلتون دیگه pdf نیست

آخرین ویرایش:

mohammad.sub7

کاربر فعال
میتونی با برنامه filiping book pdf publisher کتاب فلش با خاصیت ورق خوردن بسازی بعد با اکشن 3 تو دل فلش لود کنی.

اگه هم فقط لود pdf مشکل داری چون اکشن 3 میخوای باید به جای فلش پیپر که باگ داره تو اکشن3 مشکل میخوره از نرم افزار print 2 flash استفاده کن بعد لود کن

Bahar_HS

Member
کل راه هارو بهتون با کلمات دقیق کلیدیش گفتن
من که نتونستم این کلمات دقیق کلیدی رو ببینم،

, تو هلپ فلش فقط بزنین pdf و فقط 1 اینتر بزنین تا دقیقا رو مثال ایر فرود بیاین از این راحت تر؟
نوشتم PDF ولی راهنمای استفاده از آکروبات رو می ده،و نمی تونم در ایر فرود بیام،

باور کنید دنبال چیز حاضر_آماده نیستم،سواد انگلیسی هم دارم(تاحدقابل قبولی)،ولی خب ....:sad:

ممنون از راهنمایی همه ی دوستان،:rose::rose:
آوارگی من در دنیای وب حالاحالاهاادامه داره.......

lap_top

New Member
چرا کلمات و راهنمائی هائی که تا حالا گفته شده دقیقا به هدف میرسونن و حتی بیشتر
هلپتون هلپی نیست که باید باشه , شما این فایل as3_devguide دانلود کنین pdf هلپ فلش هست
بعد وارد این pdf بشین بعد سرچ کنین pdf روی مثال Air فرود میاین

جدیدترین ارسال ها

بالا