ساخت کاراکتر تام کروز

سلام دوستان تقریبا هفته پیش تصمیم گرفتم یه کاراکتر بزنم قصدم تقویت شبیه سازی بود(تام کروز) این مدلی را که زیر می بینید را تقریبا 2-3 ساعته شایدم کمتر ساختم بیس را تو مایا خود کار را تو زدبراش زدم تکستچر را با خود زدبراش زدم اما اصلا خوشم نیمد واسه همین رفتم بادی پینت را یاد گرفتم شلوارش را با همون فتوشاپ زدم اما شاید واسه تقویت بادی پینت رو شلوار بازم روش کار کنم البته با بادی پینت منتظر نظراتتون در مورد مدل و شلوار هستم (پیشنهاد می کنم دوستانی که می خواند رو تسکتچر کار کنند حتما برند بادی پینت را یاد بگیرند حرف نداره :wink:)
تصویر های زیر تکستچرش با زدبراشه و هنوز مو واسش نساختم تکستچر را با بادی پینت خواهم کرد مو را هم با مایا براش خواهم ساخت :paint:راستی اگه زیاد شبیه عکس نشده شاید اکثریت به خاطره تکستچرشه چون مدل را که نقره ای میکنم خیلی شبیه تر میشه مدل خاکستری را نگاه کنید نظره شما هم همینه ؟

web4x88h1rgyd24ygukn.jpg

d3qtx7cv284h3e3uwqdx.jpg

پیوست ها

• rir587pnfvhzs01riruo.jpg
    rir587pnfvhzs01riruo.jpg
    135.2 کیلوبایت · بازدیدها: 42
آخرین ویرایش:
سلام . کارتون خیلی خوب داره پیش میره از قراره معلوم .

البته در حدی نیستم که نظر بدم اما شاید به کار بیاد ! قسمت پایین شلوارش یه جوریه ! انگار زیر شلوارش سنگه ! زیادی قلبه شده بعضی جاهاش ! البته شاید خطای دیده و من از این زاویه رندر اینجوری برداشت میکنم . :-?
اما قسمت بالای شلوارش به نظرم خیلی خوب شده .

فکر میکنم گردنش نصبت به عکسی که گذاشتید کلفت تره شایدم سرش کوچیکتره ! اما یه فرقی میکنه ... :-?

موفق باشید :neutral:

آخرین ویرایش:
سلامحمید چون
خیلی از اون کار قبلیه بهتر شده.
بامزه هم هست.
همینطور و بیشتر موفقباشی.

خوشم اومد.
همه دوستان پریدن و ما هنوز شاگردیم ...
روزگار همینه :green:

ماه دعا مبارک :rose:
یا علی

taghi abbas

Well-Known Member
سلام، به نظر من(فقط برای نظر) اگه میخوای دقیقا عین تصویر بشه باید صورتش رو از حالت جدی دربیاری یعنی یه کمی باید عضلات صورتش شل بشن.خیلی عضلاتش سفت و سخته.ولی در کل عالیه. طراحی شلوارشم خیلی خوبه. با تشکر

سلام با معرفتا ممنون از نظراتتون والا این مدل را که زدم بعدش یک نگاه کلی بهش انداختم و به نظرم اصلا شبیه به عکس نشده و شبیه پشت کوهیا شده بود بیخیالش شدم اما وقتی دیدم این قدر شما با معرفتا اومدید نظر دادید دوباره اومدم ادامش دادم برا همین برداشتم و از اول نصف صورتش را پاک کردم و میرور کردم و از اول روش کار کردم البته بعد از این که نظرات سازنده ی شما را خوندم رو چشم و ابرو و چاقی صورت و خشکی و نرمی و حالت کار کردم و دوباره از اول ساختمش البته بیشتر از همه چون بامزه شده بود (برهانی جان :lol:) تو ببینید بهتر نشده ؟ هر پیشنهادی دارید در مورد صورتش که می تونه بهترش کنه بگید تا برم سراغه بقیه ی اجزاش ممنون از همتون :rose:(راستی در آوردن حالته چشماش خیلی اعصاب خورد کن بود :) اما ممنون که گفتید یه نتیجه بزرگ که از کاراکتر سر این کاراکتر یاد گرفتم اینه که چشم شاید مهم ترین حالت تو چهره باشه !
egt3zh01z0soxg8olp.jpg

آخرین ویرایش:
سلامحمید جون
به بامزگی قبلی نیست:lol:
این یکی فکر کنم رئال تره. شرمنده من تخصصی تو طراحی واقعی ندارم. اون بامزه هه رو میشه به عنوان هجو تام کروز سوء استفاده کرد.
دستت در دنکنه. احساس میکنم دقیق تر شده.

طاعات قبول
یا علی

DarkGhost

New Member
با سلام.
خیلی خوب شده.البته قبلا پریویت نظرم را گفتم که اصلاح شد که در مورد اطراف بینی بود.
موفقیتت روز افزون!

جدیدترین ارسال ها

بالا