hamid_iranmann
Member
سلام دوستان تقریبا هفته پیش تصمیم گرفتم یه کاراکتر بزنم قصدم تقویت شبیه سازی بود(تام کروز) این مدلی را که زیر می بینید را تقریبا 2-3 ساعته شایدم کمتر ساختم بیس را تو مایا خود کار را تو زدبراش زدم تکستچر را با خود زدبراش زدم اما اصلا خوشم نیمد واسه همین رفتم بادی پینت را یاد گرفتم شلوارش را با همون فتوشاپ زدم اما شاید واسه تقویت بادی پینت رو شلوار بازم روش کار کنم البته با بادی پینت منتظر نظراتتون در مورد مدل و شلوار هستم (پیشنهاد می کنم دوستانی که می خواند رو تسکتچر کار کنند حتما برند بادی پینت را یاد بگیرند حرف نداره )
تصویر های زیر تکستچرش با زدبراشه و هنوز مو واسش نساختم تکستچر را با بادی پینت خواهم کرد مو را هم با مایا براش خواهم ساخت راستی اگه زیاد شبیه عکس نشده شاید اکثریت به خاطره تکستچرشه چون مدل را که نقره ای میکنم خیلی شبیه تر میشه مدل خاکستری را نگاه کنید نظره شما هم همینه ؟
تصویر های زیر تکستچرش با زدبراشه و هنوز مو واسش نساختم تکستچر را با بادی پینت خواهم کرد مو را هم با مایا براش خواهم ساخت راستی اگه زیاد شبیه عکس نشده شاید اکثریت به خاطره تکستچرشه چون مدل را که نقره ای میکنم خیلی شبیه تر میشه مدل خاکستری را نگاه کنید نظره شما هم همینه ؟
پیوست ها
آخرین ویرایش: