Fa ساخت پلاگین برای mmb

Corovarice

Active Member
سلام. من چند تا برنامه با ویژوال بیسیک درست کردم. همین طور یه برنامه هم با AutoIt . میشه این برنامه هارو بدون Bind کردن به mmb پیوند داد؟ منظورم اینه که میشه برنامه های ویژوال بیسیک یا autoIt رو مثل پلاگینی در آورد که mmb بتونه ازش استفاده کنه ؟ به عبارت سوم ... چطوری میشه با این دو تا نرم افزار برای mmb پلاگین درست کرد؟ اگه نمیشه لطفا یه نرم افزار خوب برای پلاگین درست کردن معرفی کنین.
ممنون میشم اگه پاسخ بدین :rose:

Free Man

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
سلام ،

با مواردی که ذکر کردید امکان ساخت پلاگین وجود ندارد.

اما با این دو می توانید پلاگین های قوی ای ایجاد نمایید:
Borland Delphi & Borland C++ software

(البته باید برنامه نویسی بلد باشد ، به زبان سی یا دلفی)

موفق باشید. :rose:

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
میتونید از طریق دستورات Command-Line یا همون خط فرمان بین اینها ارتباط برقرار کنید !

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
ما میتونیم هنگام اجرای برنامه، اون رو با یک سری پارامتر اجرا کنیم و یا در حالت اجرا پارامترها رو بهش پاس بدیم
حالا اگه تو برنامه ی موردنظرمتدی تعبیه شده باشه که این پارامترها رو که بهش ارسال رو پردازش کنه، میشه از این طریق باهاش ارتباط برقرار کرد.

در مورد ویژوال بیسیک تجربه ای ندارم، اما در AutoIt اینکار بسیار شبیه به روشی هست که در MMB استفاده شده (درواقع توسعه دهندگان MMB این طریقه ی ارتباط Command-Line رو از AutoIt الهام گرفتن)

در متغیر [0]CmdLine$ تعداد پارامترهایی که برنامه ارسال شدن ذخیره میشه، یعنی اگه مقدار این متغیر برابر صفر (0) باشهف هیچ پارامتری به برنامه ارسال نشده

کد:
if $CmdLine[0] == 0 then
    MsgBox(16,"Error","Missing CMDLine parameters!")
    Exit
endif

اگه پارامتری به برنامه ارسال بشه، اولین پارامتر در متغیر [1]CmdLine$ ذخیره میشه، دومی در [2]CmdLine$ و الی آخر...
کد:
if $CmdLine[1] == 'Parameter1' Then
    ; Do Something
EndIf

هنگام اجرای برنامه ی موردنظر هم مثلاً با پارامتر اجراش کنید، مثلاً:
کد:
Param$ = [color=#800000]'Parameter1 Parameter2'[/color] 
[color=#000090][b]Run[/b][/color]("App.exe","Param$")

1- ببخشید اگه می شه یه پلاگین بزارین که بعد از 30 روز غیر قابل استفاده باشه
2- یه پلاگین بزارین که نیاز به ریجستری داشته باشه
3- یه پلاگین دگه بزارین که فقط روی یه سیستم نصب بشه یعنی یه برنامه ساخته شده از مولتی مدیا بیلدر که فقط روی یه کامپبوتر جواب بده.

loo30fer

1- ببخشید اگه می شه یه پلاگین بزارین که بعد از 30 روز غیر قابل استفاده باشه
2- یه پلاگین بزارین که نیاز به ریجستری داشته باشه
3- یه پلاگین دگه بزارین که فقط روی یه سیستم نصب بشه یعنی یه برنامه ساخته شده از مولتی مدیا بیلدر که فقط روی یه کامپبوتر جواب بده.
خوب این پلاگینها چه فایده ای برای شما داره چون کسی سورس پلاگین رو در اختیار کسی قرار نمیده اگه میخواین باید sdk پلاگین رو دانلود کنید و با تبعیت از ساختارش خودتون پلاگین بنویسین که البته حتما باید دلفی یا ++c بلد باشین

این برا من خیلی فایده داره
من برا یه موسسه می خواهم
اگر بلدی بسم الله و اگر هم بلد نیسی میدونوبده دست برادر های دیگه

loo30fer

شرمنده دوست عزیز ولی وقت ندارم چون دارم روی چیزی کار میکنم و باید زودتر تمومش کنم و مخصوصا 30 روزه بودنش یکم زمان بره چون یکراه براش وجود داره که دیگه نیاز به چک کردن تاریخ سیستم نباشه که نشه راحت پلاگین رو دور زد و اگه چند روز پیش بود حتما براتون درست میکردم ولی چندتا پلاگین داریم که برای کار کردن نیاز به کد رجیستر دارن اگه تو انجمن جستجو کنید پیدا میکنید به هر حال میتونید از دوستان پلاگین نویس درخواست کنید احتمالا کمکتون میکنن

جدیدترین ارسال ها

بالا