احسنت از این سخنرانی:
باید بگویم که شما بسیار ریز بین هستید و این طور که معلوم هست شما می خواهید یک کار بسیار حرفه ای و دقیق رو ارائه بدبد که به همه بفهمونید ام ام بی رو دسته کم نگیرند.
به هر حال گفته های گهر بار شما را تائید می کنم . . . و به اقتضای خود وموقهیت خود آماده هرگونه همکاری هستم می توانید روی من حساب کنید و البته روی تمامی دوستانی که این جا هستند .
اگر واقعا می خواهید کار را شروع کنید . Resource ها را معرفی کنید . چون اهداف را که در این چند خط تقریبا گنجاده بودید.من شخصا تجربه چندانی در این مورد ندارم ولی در صورت شروع کار می توانم چشمه هایی نشان دهم که هرکسی از آنها خوشش نمی آید و بسیار مبتدی است و لی در راه های میانبر و به قول خارجی ها Earning Resources کارم بد نیست .
خیلی از خودم تعریف بی جا کردم . . . باید ببخشید . . .
به هر حال منتظریم . . .
در مورد ان مثال آخر هم باید خدمتتان عرض کنم که درست همان طور که گفته بودید کار زیادی انجام نگرفته بود و گیا با استفاده از ِDollf Installer ساخته شده بود ولی شفافیت آن کار نمی کرد . . . و پیغامی مبنی بر اشکال در کد نویسی با آن برنامه ای را می داد که مربوط به هندل ها و متغییر ها بود . . .
و در موردی دیگر حتی من با این نصب کاری کرده ام که آدرس نصب را از کادر معروف ویندوز برای نصب برنامه از شما در یافت می کند و همچنین کار کردن دکمه ها بین نصب به طور دقیقی سازمان دهی شده اند و و و . . .