ساخت يك membership و يك login با PHP

mehran64

Member
سلام
من به يك فرم آماده عضويت كه از PHP و My SQL استفاده كنه احتياج دارم.و بعد هم يك فرم login براي ورود اعضا
مقاله www.idevcenter.com را هم خوانده ام ولي چيزي دستگيرم نشد.لطفا راهنمايي بفرماييد.

boy_from_sun

New Member
سلام
(اين پست ويرايش شده به خاطر احترام متقابل آقا طاهر)
در مورد اين كد لازم دونستم كه بعضي از مسايل رو توضيح بدم تا شبه اي باقي نمونه :

1- كدي كه شما و ساير دوستان تو اون سايت ها ديديد اشكال داشت. اشكالاش رو برطرف كردم حالا شده اين كدي كه شما ديديد.

2- آموزش خط به خط همش خودم نوشتم بدون اينكه حتي به توضيحات اون كدنگاه كرده باشم. اگه دقت كرده باشي اونجا توضيحات اضلفه خيلي داده كه من سعي كردم خيلي خلاصه و آسون توضيح بدم.

3- طبعا كسي كه اين كد رو مجاني گذاشته به اين فكر هم بوده كه كسي مياد اين كد رو تغييرات ميده و ممكنه چيزايي رو بهش اضافه يا كم كنه و يا حتي بهينه تر هم كنه و به نام خودش بگذاره.

موفق باشيد
سجاد خالقي

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سجاد جان به اينكه مقاله ترجمه شده يا خودتون نوشتين كاري ندارم اما خداييش خيلي باحاله.. دمت گرم... واقعا مفيد هستش..

مرسي

مجيد

Salar

Active Member
boy_from_sun گفت:
سلام
آقا طاهر شما وقتي چيزي نمي دوني لطف كنيد و نگيد. چرا؟ چون اگر بري تو كامنت همون مطلب من جواب شما رو دادم . اينجا هم ميگم:

1- كدي كه شما و ساير دوستان تو اون سايت ها ديديد اشكال داشت. اشكالاش رو برطرف كردم حالا شده اين كدي كه شما ديديد.

2- آموزش خط به خط همش خودم نوشتم بدون اينكه حتي به توضيحات اون كدنگاه كرده باشم. اگه دقت كرده باشي اونجا توضيحات اضلفه خيلي داده كه من سعي كردم خيلي خلاصه و آسون توضيح بدم.

3- طبعا كسي كه اين كد رو مجاني گذاشته به اين فكر هم بوده كه كسي مياد اين كد رو تغييرات ميده و ممكنه چيزايي رو بهش اضافه يا كم كنه و يا حتي بهينه تر هم كنه و به نام خودش بگذاره.

4- من به نوسينده اين كد تماس گرفتم و بهش گفتم كه كد مشكل داشته و اشكالاتش رو گفتم و بهش گفتم كه به زبان فارسي با توضيحات خودم ميزارم رو وبسايتم و ... . ايشون هم قبول كردن و تازه كلي خوشحال شده بودن كه باگ ها كدش رو بهش گفته بودم.

5- در ضمن آموزش يك برنامه يا يك كد به صورت خط به خط ديگه نمينوسن مترجم . مي نويسن نويسنده

موفق باشيد
سجاد خالقي

میتونین اون آموزش رو بصورت فایل آماده در بیارین یا یه دمو بذارین؟ ممنون

taher007

Member
boy_from_sun گفت:
سلام
آقا طاهر شما وقتي چيزي نمي دوني لطف كنيد و نگيد. چرا؟ چون اگر بري تو كامنت همون مطلب من جواب شما رو دادم . اينجا هم ميگم:

4- من به نوسينده اين كد تماس گرفتم و بهش گفتم كه كد مشكل داشته و اشكالاتش رو گفتم و بهش گفتم كه به زبان فارسي با توضيحات خودم ميزارم رو وبسايتم و ... . ايشون هم قبول كردن و تازه كلي خوشحال شده بودن كه باگ ها كدش رو بهش گفته بودم.

5- در ضمن آموزش يك برنامه يا يك كد به صورت خط به خط ديگه نمينوسن مترجم . مي نويسن نويسنده

موفق باشيد
سجاد خالقي

دوست من سلام...
ترجیح میدم سکوت کنم ،
اگه ناراحتتون کردم معذرت میخوام...

boy_from_sun

New Member
سلام
مجيد آقا: مرسي.
آقا سالار: فايل آمادش رو آقا طاهر زحمت كشيده آدرسش رو داده.
آقا طاهر : هر جور راحت هستيد. ناراحتي نبود. خواهش مي كنم.

boy_from_sun گفت:
سلام

موفق باشيد
سجاد خالقي

پس بقيشو كي مينيويسين ...
منتظريم

جدیدترین ارسال ها

بالا