ساخت نرم افزار با قابلیت بروزرسانی از دیتابیس mysql

khoushechin

Well-Known Member
با سلام خدمت تمامی دوستان گل مجید آنلاین
من در حال تهیه یک سایت هستم که یه سری مطالب رو توش قراره بزارم
همراه سایت قراره یک نرم افزار ارائه بشه که فرد بتونه سایت رو بصورت آفلاین تماشا کنه
و هر وقت خواست با اتصال به اینترنت اون نرم افزار رو بروز رسانی کنه
در مورد سایت مشکلی ندارم و میتونم بسازم
در مورد نرم افزار پیشنهادتون چیه با چی میشه ساخت
اصلا چیکار میتونم بکنم
کسی اگه فکری ایده ای چیزی داره اگه بگه ممنون میشم سی شارپ رو تا حدودی بلدم مولتی مدیابیلدر هم همینطور و پی اچ پی هم که بلدم
حالا به نظرتون باید چیکار کنم؟
نرم افزار یه جورایی باید قفل هم داشته باشه
اگه آپدیت حالت دانلود داشته باشه هم مشکلی نیست
یعنی یه بسته باشه که طرف دانلود کنه و بتونه اون رو نصب کنه

IslameeArt

Member
سلام علیکم اقای خوشه چین.
باید خدمتتون عرض کنم که میتونید نرم افزار اندروید اونو بسازید که سایت رو از طریق فید rss تون بخونه و مطالب رو بیاره تو نرم افزار.
در کنار نرم افزار به دیتابیس قرار میدید که زمانی اینا رو از فید خوند تو دیابیس ذخیره کنه.
یا کار دیگه ای که میتونه انجام بدید اینه مثل اپ های دیگه دکمه بروزرسانی رو تا نزده هیچ مطلبی اضافه نشه و با زدن اون دکمه اطلاعات خونده میشه و در دیتابیس ذخیره و تمام. :)
البته اگر منظورتون نسخه موبایلش بود
---------------------------------------------------------------------------
فکر نکنم برای پی سی چنین چیزی رو نیاز داشته باشید چون طرف بیکار که نیست یه حجم چند مگ رو نصب کنه تا مطالب رو بخونه،میره تو سایت و میبینه :دی

بازم توضیحات کاملتری بدید تا بهتر بتونم راهنمایی کنم
یاالله

khoushechin

Well-Known Member
فکر نکنم برای پی سی چنین چیزی رو نیاز داشته باشید چون طرف بیکار که نیست یه حجم چند مگ رو نصب کنه تا مطالب رو بخونه،میره تو سایت و میبینه :دی
ممنون از پاسختون
متاسفانه بعضی ها دسترسی همیشگی به اینترنت ندارن و این به این دلیل هست که ما همیشه یک نسخه آفلاین از سایت رو داشته باشیم.

IslameeArt

Member
سلام علیکم
من تا حالا چنین چیزی ندیدم که کسی برای پی سی نرم افزار سایتشو بزنه هستن ولی چیزی که مطالب سایت رو بخونه و تو دیتابیس ذخیره کنه ندیدم.
نرم افزار هایی که askdin.com منتشر کرده برای خودش یا توشون مفاتیح الجنانه یا کتب مذهبی دیگه ولی اینکه مطالب سایت بیاد توش ندیدم

برای اینطور چیزی میتونید از بیلدر استفاده کنید.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا