ساخت نرم افزار اموزشی اتوران

سالومه

New Member
اگه اجازه بدین 1 سوال می خواستم بپرسم

برای ساخت نرم افزار اموزشی اتوران کدوم نرم افزار بهتره؟

مالتی مدیا بیلدر یا ماکرو مدیا یا دریم ویور ( dreamweaver)

مرسی

silvercover

کاربر متخصص
باید خدمتتون عرض کنم که Dream Weaver برای ساخت و طراحی صفحات وب هست نه برنامه های مولتی مدیا. احتمالا منظور شما Director هست. بنده برنامه MMB رو پیشنهاد میدم. چون در عین سادگی قدرتمند هست و خصوصا برای افراد تازه کار خیلی مناسب هست.

splinter cell

Well-Known Member
سلام!
به نظر من نرم افزار های شرکت ماکرومدیا یا همون Adobe کنونی واقعاً حرف ندارند.فقط بزرگترین عیبی که برای ما کاربر های ایرانی که عموماً با انگلیسی مشکل داریم دارند همون سطح بالا و مشکل بودن یوزر اینترفیس اونهاست.و شاید یکی از عوامل موفقیت MMBدر برابر این غول دنیای گرافیک و مالتی مدیا همین سادگی و سهولت کار باهاش هست.که مشتاقان رو به سمت خودش کشیده و دلیل حرفم هم درصد بسیار بالای محصولات تهیه شده با MMB در عرصه اتوران سازی و آموزش چند رسانه ای در ایرانه.البته میگم به هیچ وجه نمیشه منکر محصولاتی چون Macromedia Authorware وMacromedia Director شد و اینکه اکثر محصولات تولیدی با این خانواده قابلیت کاربرد در دیگری را دارند.همینطور که MMB,Real Draw هم مکمل یکدیگرند.پیشنهاد من اینه که در صورت امکان با همه این ها در حد آشنایی اولیه هم که شده کار کنید(.البته دریم ویور فکر میکنم بیشترین کاربردش تولید صفحات وب پویا هست)و بعد خود بخود جهت حرکت و علاقه فردی شما مشخص میشه.موفق باشید

splinter cell

Well-Known Member
من پست حامد جان رو ندیده بودم ظاهرا با هم مینوشتیم اما خوشحالم باهم هم عقیده ایم!

جدیدترین ارسال ها

بالا